maanantai 18. helmikuuta 2013

Erik Bruun tuli taloon Minulla on uusi ihastus. Löysin Erik Bruunin Jaffa-julisteen kirppikseltä jo jokin aika sitten, mutta kehystys on jäänyt. Näitä jaeltiin ilmeisesti jossain vaiheessa Hesarin liitteenä.

Julisteen kehyksetkin löytyivät varastosta, joten tämä oli edullinen ihastus! Taulu etsiskelee vielä paikkaansa, mutta tulee ihastuttamaan minua ihan missä vaan huoneessa!

ps. Apinamies ei ymmärtänyt yhtään ihastustani. "Mainos olohuoneessa", hän tuumasi!

I love this poster. It is designed by Erik Bruun for a Finnish lemonade brand Jaffa.

8 kommenttia:

 1. Nuo ovat kyllä hienoja, olen ihaillut niitä bussipysäkeillä ja muissa ulkomainoksissa. Mutta mielelläänhän niitä kotonakin katselee! Itse nappasin juuri Marimekon uuden ilmaislehden mukaani, siinäkin olisi kivoja sivuja kehystettäväksi... ja mullakin varmaan kehyksiä varastossa. Hauskoja tällaiset halvat silmänilot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne uusimmatkin ovat tosi makeita!
   Minäkin olen yrittänyt bongata Marimekon esitettä paperinkeräyksestä, mutta ei ole tullut vastaan. Täytynee hakea liikkeestä...

   Poista
 2. Tykkään tykkään! Erik Bruun on huippu, ihastelen myös hänen eläinaiheitaan. Ei kyl (vielä) kotoa löydy, mut haaveissa ois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erik Bruunilla on tosiaan paljon kaikkea kaunista! Ja ihanaa, että vielä jaksaa tehdä!

   Poista
 3. Erik Bruun <3! Ostin vuosi sitten syksyllä meille Jaffa-verhot olkkariin ja ne ilahduttavat tosi paljon! Hesarin irtonumero piti ostaa silloin, kun tuo juliste oli siellä välissä. On nyt työhuoneeni ovessa kiinni ihan vaan proosallisesti sinitarralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ihastellut Jaffa-verhoja. Sellainen yksikin riittäisi olkkariin tunnelmaa tuomaan! Hmmm... mietintään!

   Poista
 4. Mietin ja mittailin ja sitten totesin, että kangas on niin leveää ja siinä on kaksi pulloriviä vierekkäin,joten kankaan voi vallan mainiosti laittaa kahtia. Nyt meillä on kahdessa ikkunassa kivat kapeat verhot! Kangasta piti ostaa vain 2 x pituus.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!