maanantai 25. helmikuuta 2013

Bambulankaa






Viime viikolla olin ruokaostoksille ja päätin tehdä ihan pienen mutkan lankahyllyn kautta. Lankahyllyssä minua odotti rivistö Novitan uusia bambulankoja.

Ihmettelin jo viime vuonna ilmoitusta vanhan bambulangan poistumisesta tuotannosta. No, uudessa langassa on puolet puuvillaa ja puolet bambua ja vähemmän kiiltoa kuin vanhassa. Uusi lanka on todella miellyttävän tuntuista.

Minä nappasin mukaani testiin harmaan ja turkoosin kerän ja virkkasin niistä tiskirätit. Nämä tuntuvat todella mukavilta, ja tuosta samasta langasta voisikin tehdä vaikka keväisiä pipoja. Sävytkin olivat mieluisia!

ps. Tiskirättien taustalla pötköttelee toipilas, joka hankki viikonlopuksi parin päivän kuumeen. Olipa pitkä päivä tänään...

I bought some new bamboo yarn. Lovely colors and the yarn feels so soft. I like it!

14 kommenttia:

  1. Juuri tänään marketissa ihastelin uusia novitan kevätsävyjä ja pari kerää tarttui mukaankin :) Tuo bambu on tosiaan ihanaa lankaa. Kivat tiskirätit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätvärejä tosiaan tekee mieli hamstrata, mutta tällä kertää hykertelin tuota harmaata erityisesti. Loistava väri tiskirättiin... Luonnonvalkoistakin mietin hetken, mutta en kelpuuttanut rättiin.

      Poista
  2. Kevään ensimmäinen narsissi! Minulle siis. Olin unohtanut narsissien olemassolon kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin omani viikko sitten Ikeasta, siellähän ne ensimmäisenä ovat tarjolla. Kylläpä tuntuu kivalta katsella pirteää keltaista!

      Poista
  3. Noi on epäreiluja noi markettien lankahyllyt ja värien kutsuhuudot! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, minäkin olen kiertänyt käyttämäni lankakaupan monta viikkoa jo kaukaa... =)

      Poista
  4. Onpa hyvät värit bambussa! Saankohan käveltyä ohi seuraavalla markettireissulla..

    VastaaPoista
  5. Mun tarttee varmaan lähteä hakemaan toiset kerät, kun ensimmäiset loppuivat alkuunsa... Olihan siellä muitakin kivoja sävyjä. Huoh!

    VastaaPoista
  6. Onko kertynyt vielä kokemusta uudesta bambulangasta virkattujen tiskirättien tehosta!? Oli todella iloinen juttu löytää nuo langat. Tekisi mieli tosiaan hamstrata niitä, kun on kokemusta bambulankojen äkillisestä ja totaalista häviämisestä markkinoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä käyttökokemuksia räteistä! Onkohan jollakin muulla?

      Poista
  7. Mulla samat langat testauksessa, tiskirättejä olen tehnyt ja toimii hyvin! Ja samaa miletä olen, kivat värit ja tuntuu miellyttävältä. Jos teksi pipoja, "lurpsahtaakohan"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tulis varmaan just sellaiset ylipitkät pipot, jotka nimenomaan lurpsahtaa. Niin on pehmoista lanka... Malli pitäisi suunnitella langan mukaan.

      Poista
    2. No joo sellaisiin olisi varmaan hyvää lankaa, ajattelin tehdä jotain puolivotiaalle sopivaa napakampaa, saataisi sopia siihenkin...

      Poista
    3. Pienelle käyttäjälle olisi ainakin mukavan pehmeää tämä lanka. Laitahan postausta, kun saat kokemuksia myssyistä!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!