maanantai 3. joulukuuta 2012

Oi Paketti ja leipurin narut






Olen jo jonkin aikaa ihastellut näitä kauniita "leipurin naruja" blogeissa ja nettikaupoissa. Lopulta sain tilattua itsellenikin muutaman rullan lemppariväreissä. Nämä tekee mieli jättää esille, ovat niin nättejä.

Tilasin rullani Oi Paketti -nettikaupasta. Näitä naruja löytyy ihanissa karkkiväreissä ja niitä saa myös metritavarana. Oi Paketissa on myös monenlaista muuta ihanaa paketointiin liittyvää. Minä tilasin lahjapapereita kevään askarteluihin. Käykäähän kurkkimassa.

Ensimmäistä narua kokeilin työn alla oleviin miniviirinauhoihin. Tämän vuoden adventtikynttilöihinkin kääräisin uutta narua. Monta muutakin ideaa muhii jo päässä. Kauniista tarvikkeista on mukava askarrella ja ideoida!

Lopuksi vielä kuva harmaan päivän kuvausstudiostani. Eteisessä oli parhaiten valoa, joten raahasin olohuoneen pöydän keskelle eteistä. Kyllä hätä keinot keksii!

I bought some rolls of Divine Twine in my favorite colors. They are beautiful and I´ll certainly put them forth. I ordered them from a Finnish web shop called Oi Paketti. There are many nice things for making lovely packages! I already tested the first twines!

17 kommenttia:

  1. Oi arvaa kuka on seuraava asiakas... Just tänään kiersin meijän keskustan vähänkään sisustukseen/askarteluun viittavaat putiikit etsimässä punavalkosta narua. Ei missään. Pitääpä poiketa tuossa putiikissa :) kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisesta rullasta riittää vähäksi aikaa... =)

      Poista
    2. Arvaa oliko punanen sold out... Pitää odotella jos vaikka tulis vielä...

      Poista
    3. Harmi! Laita kysely, onko tulossa ennen joulua. Siellä on tuttu bloggaaja puodinpitäjänä!

      Poista
    4. Metritavarana löytyy vielä. Laita tilaus vaikka sähköpostitse! :)
      T- Henna Oi Paketista

      Poista
  2. Hei,Tigerissa on myös noita,ainakin puna-valkoisena ja musta-valkoisena!
    nimimerkillä suurkuluttaja;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ihastuin näihin karkkisävyihin, tuon turkoosin lisäksi pinkki-valkoinen näytti aivan ihanalta! Jätin sen tällä kertaa hankkimatta, kun piheys iski! =)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! Pitää mennä hetipuoliin kurkkimaan. Nää narut on kauniita ja monikäyttösiä :) Ja just niin, kaikki konstit on otetava käyttöön näinä pimeinä kuvausaikoina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen huomannut tässä viikon aikana, että ovat todellakin monikäyttöisiä... Heh!
      ps. Niitä washi-teippejä löytyy Oi Paketista myös! Paas tilaten, niin teippiä löytyy teiltä kohta joka huoneesta!

      Poista
  4. Mä olen pitkään ostanut noita samoja leipurin naruja mutta vaan pätkissä erivärisiä.Kaikki viiri nauhat olen tehnyt noihin.Ruotsista kesällä ostin vähän paksumpaa.Mä laitan usein kirppiskamojen hintalaput myös kiinni noilla ja kaikenmaailman paketit.Nyt on tosi hankala kuvata kun valoa niin vähän.Olis kiva kuvata vaikka mitä mutta ei taidot riitä.Just tulin iltalenkiltä muksujen kanssa,olipa kylmä!Ja kiitti linkistä laitan ylös tulevaisuutta varten:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita naruja vois tunkea vaikka mihin, ovat kyllä ihania. Hieman harmittaa, että se pinkki-valkoinen jäi tilaamatta! =)

      Poista
  5. Ihania naruja - mitenhän olen täysin "missannut" noi?! No nytpä tiedän mitä askartelukaappiin on seuraavaksi hankittava.

    Meillä valoisimmat huoneet on keittiö ja vessa (viimeksi mainitussa on ehkä jopa turhankin valoisaa, josta kiitos valaisumestarille...), joten tähän vuodenaikaan kaikki huutikseen menevät tavarat olen joutunut kuvaamaan kyseisissä huoneissa.


    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mielessäni kuvittelen sua asettelemassa kamoja pöntön päälle kuvattaviksi... =)

      Näkemisiin sunnuntaina!

      Poista
  6. Ihan uusi kauppa mulle, täytyy käydä katsomassa! Mulla onkin ollut tähän asti vain punaisena ja mustana noita nyörejä, mutta onhan noi nyt paljon nätimpiä!

    Tänään näyttäisi tulevan vaihteeksi vähän valoisampi päivä - ei paha!

    Terkkuja!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupan blogi on myös kiva, siellä on kauniita ideoita!

      Tämä lumi toi muuten valoa ihan selvästi!

      Vilkutukset maston taakse, nähdään sunnuntaina!

      Poista
  7. Näin pimeään aikaan kaikki keinot ovat sallittuja valokuvaamisessa. Ihan pakko hyödyntää kaikki mahdollinen valo, muuten kuvat epännistuvat vaan surkeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin itse marraskuussa, että miten tämän pimeyden unohtaakin joka vuosi. Kaiholla katselin kesäisten kuvien valon määrää! No, nyt tulee sitten erilaisia kuvia! Ja kohtahan se valonmäärä lisääntyy ja kevättalvi saapuu!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!