maanantai 10. joulukuuta 2012

Dagen efterTiedäthän sen tunteen, kun olet valmistautunut ja odottanut jotain juttua, ja kun se on ohi, iskee vähän niinkuin tyhjyys tai krapula. No, minulla on nyt sellainen.

Eilinen joulutori, kauden kolmas sellainen, on onnellisesti ohi ja koti näyttää kaaokselta. Huh. Tekisi tällä hetkellä lähinnä mieli huuhtoa loput kärpässienet ja tonttumyssyt alas vessanpöntöstä... Loput kirppiskamat olen onneksi saanut hävitettyä.

Tähän fiilikseen voisi auttaa taikinaterapia – tai sitten väriterapia. Mutta siitä lisää lähipäivinä, kunhan saan hieman touhuttua...

Mukavaa alkavaa viikkoa!

ps. Päivitän Kärpässienikauppaan alkuviikon aikana vielä jäljellä olevia jouluisia juttuja. Käykäähän kurkkimassa! Jotain voi olla jopa pienessä alessa...
ps2. Lämmin kiitos kaikille Joulutorilla käyneille! Muutama tapaaminen lämmitti erityisesti mieltä!

After the third sale of works I feel like having a hangover (without of alcohol). I could throw the rest of mushrooms and Christmas hats away. Now I need some therapy – color therapy. More of it after a while!
Have a nice beginning of the week!

8 kommenttia:

 1. Moi Nonna! Kiitos, oli tosi kiva nähdä teitä kaikkia livenä ja jokaiselta pöydältä löytyi ihanuuksia! Nyt meillä on valkoisuudessa väriä tuomassa viirinauha, ihana!!! :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, että ehdittiin vähän jutustellakin! Kiitos siis käynnistä!

   Poista
 2. Joo, tiedän tunteen :) Nykyään sitä ei enää tule, mutta kun tein tapahtumamarkkinointia työkseni, jokaisen ison tapahtuman jälkeen iski iso "tapahtumakrapula". Aika on siihen hyvä lääke

  Ihanan värikkäältä näytti myyntipisteesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minä tiedän myös tuon "tapahtumakrapulan". Niitäkin on tullut toteutettua! Täällä jo onneksi helpottaa! Isoin aiheuttaja oli tuo kirppis, joka meillä oli sunnuntaina myös, ja siitä jäi vielä reilusti kotiin kannettavaa! =)

   Poista
 3. Tiedän ton tunteen:) Sitä toivoo, että pöytä olis lopulta myyty niin loppuun ettei mitään tarvis viedä takaisin kotiin:) Miten meni kaikenkaikkiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli samassa tapahtumassa vielä kirppis, josta raahasin kotiin ihan julmetusti tavaraa. No, onneksi ne ovat nyt "poissa silmistä". Kolmet myyjäiset takana, ja tavaraa olis vielä muutamiin myyjäisiin! Minä kun en halua myydä kässäjuttuja missään loppualessa. No, tuonne kaupan puolelle sitten seuraavaksi! Ja kevään pesämunaksi! =)

   Poista
 4. Pitää perinteisesti taas todeta, että voi jospa oisin saanut olla mukana! Aivan ihana ja kutsuva tuo sun myyntipöytä! Toivottavasti kuitenkin oot itse tyytyväinen myyntiin, ja pääsit enimmästä "eroon". No ei niinkään oikeen voi sanoa, koska omia tuotoksia ne on ja "melkein lapsia".. Ja oon samaa mieltä siitä, että alihintaan ei jälkeenpäin kyl kannata lähtee myymään. Hannille jo kommentoinkin, että olis vaan pitänyt rynnätä heti aamusta sinne, vaikka sit jo iltapäivästä pitikin olla muualla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuota tavaraa vielä jäi ihan reippaasti, mutta toimivatpa sitten pesämunana kevään myyjäisissä. Suurin osa sopii kuitenkin moneen sesonkiin! Kyl me viel tavataan, myyjäisissä tai muuten!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!