maanantai 25. heinäkuuta 2011

Viikon satoa


Viimeisen viikon aikana olemme poimineet marjan jos toisenkin. Aloitimme mustikoista ja jatkoimme vadelmilla. Nyt on kesäkodin pakastin täynnä!

Olen täytellyt kesäkodin keittiön uutta "mikrohyllyä", joka on vanha keittiön yläkaappi, ja jonka maalailin ilman ovia uuteen käyttöön. Vaaleansininen sai rinnalleen mustikansinisen sisuksen. Mietin vielä, laittaisinko kaappiin verhot eteen, että rumilus mikro peittyisi. Laittaisinko siis?

Olen poltellut kynttilöitä ja miettinyt surullisena Norjan tapahtumia. Maailma pysähtyy taas hetkeksi, kunnes pyörät pyörivät taas.

This week we have picked up a lot of berries: blueberries and raspberries. Now the freezer is full of packages for the winter.


I have a new cupboard in the kitchen of our summer house. I don´t know whether to put a curtain to hide the horrible microwave oven. Should I?


I´ve sat in the candle light and thought of the tragedy in Oslo, Norway. So sad...

8 kommenttia:

 1. Hurmaavat kuvat ja mainio marjasato, taidanpa lähteä mustikoita katsomaan, täällä aina hiukan myöhässä. Ja minä pelkään käärmehiä, plääh. Kyllä tuo Norjan tapahtuma oli sellainen, että pisti aikalaisesti miettimään, miten kukaan ihminen voi tuollaista tehdä, vaikka olisikin mitä tahansa mieltä asioista ja sitten miettii, että mitä jos oma lapsi olisi siellä ollut. Sangen ikävää.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Itsekin olen metsään matkalla, joten toivottavasti löydän yhtä hyvät apajat kuin sinä.

  VastaaPoista
 3. Sarppu: Minä poimin ihan hellemekossa crocsit jalassa... En paljon käärmeitä varo! Sato on täällä parhaimmillaan, joten siellä varmaan saatte ehkä hieman odotella.

  Kultsin kämppä: Ne eiköhän niitä aina yhden piirakan verran ainakin löydy!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit olet hyllyyn taikonut! Ja teillä on ihka oikea Roberts! Meillä lapset ovat olleet viime päivinä ahkeria marjojen poiminnassa. Ensin tyhjennettiin tonttimme mansikkasato, eilen taisi tulla kerättyä kaikki vadelmat, mustikoitakin on poimittu, mutta niitä sentään riittää vielä.

  Minustakin tytön korust tuli tosi kaunis! Koru on siis lapselle tehty. Puuhelmistä ja on siellä muutama metallihelmikin. Mittaa korulla on noin 30 senttiä. Se on tehty koruvaijeriin. Hintapyyntö olisi vaikka 4 euroa+postit. Mitäs sanot?

  VastaaPoista
 5. Eksyin tänne ja jäin ihastelemaan sinun juttuja :) Lukijaksikin liityin.
  Mustikoita on täällä paljon ja niitä olenkin säilönyt urakalla. Vadelmia en ole vielä löytänyt.
  Norjan tapahtumat on ihan järkyttäviä. Miten joku voi tuollasta kamalaa tehdä.
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä! MArjahommia meilläkin ollut.

  VastaaPoista
 7. Vekarus: Hyvältä kuulostaa. Voisin ottaa myös sen musta-ruskean setin, jos on vapaana. Voitko jättää mulle sähköpostiosoitteesi, niin voimme jatkaa keskustelua. Olen huomisaamusta viikon reissussa, joten ensi viikolla voisin maksella jne.

  inkku: Tervetuloa vaan tänne apinalandiaan! Kyllä on talvella kiva kaivaa pakkasesta marjoja, kun nyt jaksaa vähän ahertaa!

  Kauniita päiviä: Kiitos! Marjastaminen on minusta oikeasti kivaa, kun tekee sitä pienissä erissä!

  VastaaPoista
 8. Ah mikä mustikkasato!
  Itsekin haaveilen pääseväni vaikka ens viikolla mustikkaan. Siis jos niitä marjoja on vielä metsässä...:)

  Kiva tuo mikro-kaappi. Sopii ainakin tuon kuvan perusteella ihan noinkin, mutta toisaalta verho sopii ihan varmasti myös.

  Terkkuja! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!