perjantai 20. toukokuuta 2011

Tällä viikolla









- retkeilimme Hvittorpin linnan ihanissa maisemissa. Tämä on ihana aika vuodesta käydä katsastamassa puutarhaa.
- keräsin nokkosia pakkaseen. Tänään tehdään iltapalaksi nokkoslättyjä. Tiedän, että joku perheestä purnaa, mutta toivon, että maistamisen jälkeen tulisi positiivinen yllätys.
- täytän vuosia. Jospas nauttisi ystävän tuomaa shampanjaa apinamiehen kera. Toistaiseksi en kärsi "ikäkriisistä". Tänään kuulin kohteliaisuuden iästäni...
- olen harrastanut rojuterapiaa rajulla kädellä ja ansainnut myös muutaman lantin. Puistokirppiksen jälkeen laitoin loput kamat hyvällä fiiliksellä kiertoon.
- olen ollut huolissani hortensiani vuoksi. Siirsin sen kokonaan ulos, kun tuntuu että sisällä sen pienimmät kukinnot kuolevat. Onko tämä nyt menoa? Vinkkejä?
- suunnitellaan tulevan 6-vuotiaan synttäreitä.
- löysin kaapin pohjalta retroisen kala-alustan, joka ilahduttaa keittiössä. Nami nami värejä!

Mukavaa viikonloppua! Nautitaan alkavasta kesästä! Puutarhahommia tiedossa!

This week
- we made a trip to Hvittorp castle surroundings. The area with it´s garden is so beautiful.
- I collected some nettles.
- we´ll celebrate my birthday. As young as last year!
- I´ve been selling in a flea market.
- I´m worried about my new hydrangea. 
- we´re planning our daughter´s birthday
- I found my old fish plate and love the colours.


Have a nice weekend! I´ll be doing some garden work.

16 kommenttia:

  1. Hvittorp on ihana! Pari vuotta sitten, kun järjestimme häitämme, puntaroimme Hvittorpin ja Hvitträskin välillä. Häät olivat Hvitträskissä.

    VastaaPoista
  2. Ollaanko me synttärisankareita samalla viikolla!!? Kivaa :-) Härkiä siis kumpikin... ONNEA hurjasti täältäkin päin ja oikeasti jos sun ikä on se, mitä blogin kuvauksessa lukee, voin sanoa etten uskoisi. Ja tää ei ole kohteliaisuus vaan tosi :D

    VastaaPoista
  3. Synttärionnea!!
    Ja nokkosia pakkaseen.. Enpä taas ollut ajatellut tuotakaan, että ehkä vois saman tehdä!
    Iloista vloppua!

    VastaaPoista
  4. Kiki: Mun täytyis käydä tuolla Hvitträskin linnassa joskus. Pyörälenkki menee Hvitträsk-järven ympäri ja maisemat ovat kyllä upeita!

    Hannis: Kiitti! Minä olen jo kaksonen... merkki vaihtuu just tässä!

    Peppi: Kiitos! Meinaan tehdä seuraavan satsin kuivaamalla. Sitä en ole ennen kokeillut, mutta eiköhän tuo saunassa onnistu. Siitä vaan vitamiineja keräämään!

    VastaaPoista
  5. Onnea myös täältäkin - piti oikein käydä tarkistamassa, että mistä Hannis mainitsi; enpä olisi minäkään tosiaankaan uskonut!!!

    Vähän vieläkin harmittaa, ettei päästy sinne Hvittorppiin, mutta saatiin sentään hoidettua "muutama" tärkeä asia. ja itseasiassa mikäli me oltaisiin lähdetty, niin tod.näk. oltaisiin jouduttu lähtemään kesken kotiin, sillä Iirikselle tuli aika paha astmakohtaus (vietettiin ke ilta Jorvissa).

    Hyvää viikonloppua!!!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  6. Hyvää Syntymäpäivää sinulle♥
    Serkut Espoosta menivät tuolla naimisiin.Oli kyllä kivat häät molemmilla.On teillä ohjelmaa..

    VastaaPoista
  7. Ikäkö se on kun nokkoset näyttävät haluttavilta? Siis niinkuin tekisi mieli mennä niitä itsekin keräämään ja tekemään lättyjä,sämpylöitä,haudetta?

    VastaaPoista
  8. Hanna(-Maija): Kiitti! No teille kyllä sattuu ja tapahtuu. Onko tämä siitepölykausi huono astman kanssa?

    Sannu: Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinne lännemmäs!

    Niinu: Minä veikkaan, että tämä luonnonkasvien keräily alkaa olla aika trendikästä ja siksi niitä näkyy nyt siellä sun täällä! Mutta keräämään siitä vaan! =)

    VastaaPoista
  9. Hvittorpin linnan? onko se eri kuin Hvitträsk? Jotain samaa ainakin kin kuvissa, Jos on eri niin kerro missä tämä Hvittorpin linna?

    VastaaPoista
  10. Onnen halituksia :). Itsekin olen monena vuonna miettinyt noita nokkosten keräämisiä, josko tänä vuonna ehtisi ajoissa niitä poimimaan. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista
  11. Onnea vaan täältäkin!:)

    Meilläkin juhlitaan ensi viikolla synttäreitä,neiti 7v.

    Nokkosia kiskoin juuri äsken kukkamaastani, jonne olivat saaneet oikein kunnon juuret kasvatetuksi. Niitä en nyt laittanut kuivumaan, mutta jospa vielä kipaisisin metsästä keräämään. Tätini juuri eilen hehkutti kuivaamiaan nokkosia ja mitä kaikkea niistä meinaa tehdä.

    Mukavia tulevia synttäreitä!:)

    VastaaPoista
  12. eilen tänään huomenna: Juu, eri linnat ovat, mutta saman Hvitträsk-järven rannalla. Hvittorp sijaitsee Espoon seurakuntien mailla. Leirikeskus siinä kupeessa.

    Villasukka: Siitä vaan poimimaan nokkoset talteen. Vielä ehtii! Mukavaa sunnuntaita!

    Anniina: Mukavia juhlia teillekin! Meillä aloitellaan tänään leipomishommat.

    VastaaPoista
  13. Onneksi olkoon sinulle! Minulla ei ole ollut ikäkriisiä aikoihin, tuntuu, että elämä vain paranee, kun vanhenee. Mukavia synttäreitä ja onnittelut myös teidn 6-vuotiaalle näin etukäteen!

    VastaaPoista
  14. Lämmin onnitteluhalaus ♥ ihanissa maisemissa olette olleet, ihan outo paikka minulle, pitäisi olla sellainen tiimarivihko, mihin merkkailsi näitä outoja hienoja paikkoja, joita voisi joskus kierrellä. Meillä jatkuu remontti, molemmet ollaan pinna kireellä ja rättiväsyneitä, ensi viikolla loppukiri ja kaipa se sitten siitä rauhoittuu. Kaksi viikkoa lomaan, jipii. Hortensioista en kyllä osaa sanoa mitään, mutta oletko katsonut, ettei ole itikoita? Tai olisiko kasteltu liikaa? Ei pidä siitäkään....toivotaan että vielä tokeentuu, on tosi komea.

    VastaaPoista
  15. Kirjailijatar: Ehkä se on niin, että enää ei jaksa stressata erinäisistä asioista...

    Sarppu: Kiitos! Voi olla, että mun hortensia on liiankin märkä, kun olen olen sitä tunnollisesti kastellut. Tsemppiä viime metreille remontissa. Ottakaa sitten kunnon irtiotto!

    VastaaPoista
  16. Me taidetaankin sitten asua aika lähellä toisiamme;)

    Niin ja paljon onnea vielä näin jälkikäteen!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!