maanantai 9. toukokuuta 2011

Pelkkää juhlaa

Toukokuu on vuoden touhukkain kuukausi. Täynnä mukavaa puuhaa ja tapahtumia. Kuun ensimmäiseen viikkoon on mahtunut muun muassa äitini kyläilyä, synttärijuhlia, pihakirppistä, puutarhahommia, leipomista ja urheilua. Ja tietenkin äitienpäivän juhlintaa.

Ulkona on ihana seurata vaaleanvihreän voittokulkua. Varvikko vihertää ja koivun lehti on jo iso! Ensimmäiset siemenet on kylvetty kasvimaahan ja kukkapenkkeihin. Tykkään niin kovasti.

Pyörälenkeillämme olen ihaillut koko ajan muuttuvaa ympäristöä. Espoossa on ihania kulttuurimaisemia, joita näkee hienosti pyörän selästä. Eilen bongattiin kasvien lisäksi kettu ja iso lauma peuroja.

Olen saanut myös muutamia uusia lasiesineitä. Uutta ja vanhaa. Kyllä nyt lasikaappi taas pursuaa!

Muistakaahan huomenna aurinkorasvat. Luvassa on lämmintä!

Edit. Tuo alimman kuvan kukka on muuten tuoksuorvokki, jonka bongasin pihan reunamilta!

May is the busiest month of the year in our family. A lot of nice things to do and so many events. This week we have celebrated my Mom´s birthday and done some garden work. I love it! I have also some new glassware to enjoy.

14 kommenttia:

 1. Ihania lasi astioita olet saanut. Nyt on kyllä aivan ihana vihreä väri luonnossa. Vihreän näkee ja havaitsee taas kerran paremmin kun kaikki on uutta. Tältä tuntuu joka kevät. Sitten siihen taas silmä pian tottuu kun joka paikka vihertää. Mukavaa viikkoa. :)

  VastaaPoista
 2. Minä kävin juuri tänään päivittämässä meidän aurinkorasva varastot :) Toivotaan että käyttöä tulee!

  Kauniita kuvia täällä :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Teidän puuhastelut kuulostavat kivoilta :) Ihanaa keväästä nauttimista ja rentoa olemista!

  VastaaPoista
 4. Hip hei, ajelin tässä yksi päivä pitkin poikin, kun pienet nukahtivat autoon päikkäreille. Päätin, että ostan fillarin, jotta pääsen paremmin ulkoilemaan kivoihin maisemiin ja ihailemaan mm. saaristoa.

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihan mahtavat ilmat:)
  Tuntuu jotenkin, että meilläkin on aina toukokuu vilkkain kuukausi vuodesta.Saa pää kolmantena jalkana juosta paikasta toiseen.Kalenteri ihan buukattu täyteen.
  Ikävä Espooseen.. aina välillä...

  VastaaPoista
 6. MItä olet laittanut kasvimaalle? Minä vasta yritän saada rikkakasveja pois.

  VastaaPoista
 7. Villasukka: Tämä heleä vaaleanvihreä on joka vuosi yhtä ihana!

  Katja: Kiitos kiitos! Tänään kyllä rasvat ovat tarpeen. Meidän terassilla on tosi kuumaa!

  Merja K: Rentoa, touhukasta viikkoa sullekin!

  Hannis: Mulla on monta hyvää "maisemareittiä" valmiina!

  Sannu: Ai te olette entisiä espoolaisia... Juu, kyllä on täälläkin kalenteri todella täysi. Onneksi suurin osa on kivoja menoja!

  Jonna: Auringonkukkaa, krassia ja tuoksuhernettä laitoin. Tilli ja rucola pääsevät maahan tänään! Mulla on ollut ahkera äitini apuna, joten kyllä hommat etenevät!

  VastaaPoista
 8. Tämä on tätä parasta vihreätä aikaa! Sellainen tuore ja raikas vihreä ja sitten kun sitä on yhtäkkiä joka puolella, tuntuu kuin se räjähtäisi silmille. Aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
 9. Jotenkin olen taas aivan pakahtua tästä keväästä ja kaikesta vihreästä, joka työntyy esiin! Kohta saadaan nauttia jo kieloistakin :) Kaunista lasia!

  Nautitaan ja juhlitaan :)

  VastaaPoista
 10. Teillä taisi olla mainio kirppisviikonloppu?

  Täälä valmistellaan nyt ensi sunnuntain myyntipöytää ja toivotaan hyvää säätä!

  VastaaPoista
 11. Tuo neljäs kuva on jotenkin tosi hieno. Toukokuu on tosiaan sillä tavalla mukavan touhukas, on kaikkea kivaa touhua, joka ei liikaa rasita.

  VastaaPoista
 12. Netta: Ja joka vuosi tämä vihreä ihanuus tuntuu yhtä mahtavalta!

  Sini: Tänään grillattiin ja syötiin ulkona! Aikas ihanaa... kyllä täällä siis nautitaan!

  eilentänäänhuomenna: Kyllä oli ihana ilma kirppiksellä meillä. Oli tosi kiva laittaa pihaa kuntoon ja vaan käppäillä ulkona. Ihmisiäkin oli ihan kivasti liikkeellä! Toivotaan samaa ensi viikonlopulle!

  Kirjailijatar: Tunnistitko mitä tuossa neljännessä kuvassa on? Siinä on krassin siemeniä, jotka on poimittu omista krasseista viime vuonna ja ovat nyt turpoamassa vesilasissa. Sininen sävy tulee iltapihalta!

  VastaaPoista
 13. Musta tuo Kastehelmi (sitähän nuo lautaset lienevät?) on tosi ihanaa - "meille töihin" oli hankittu tuota sarjaa ruokalautasia, ja en voi kun todeta: minä pidän!!!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 14. Hanna(-Maija): Juu, sitähän nuo ovat ja minäkin tykkään. Sain äitini Kastehelmi-varastot, ja niistähän riitti sekä kotiin että mökille! Mies kyllä vähän murisi... =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!