perjantai 29. huhtikuuta 2011

Seitsemän rakasta esinettä

Aina silloin tällöin pohdin erästä "todella tärkeää kysymystä": Jos minun pitäisi pelastaa ihmisten lisäksi jotakin vaikkapa palavasta kodista, mitä pelastaisin? Pikaisen pohdinnan tuloksena paljastan seitsemän minulle tärkeää esinettä talomme eri huoneista.

Keittiöstä pelastaisin Pikku-Pehtoori-pannun. Tämä kesäkodin mukana ostettu pannu tarjoilee minulle teetä joka aamu.


Olohuoneesta nappaisin mukaani itsevirkkaamani isoäidinneliöpeiton. Samalla paljastuu lempivirkkauspaikkani. Kalusteista viis...
Eteisestä ottaisin edesmenneen isäni tekemän pikkuhyllyn, joka oli aikanaan minun huoneessani ja etsii eteisen järjestelyjen myötä uutta paikkaa. Taitaa päätyä pojan huoneeseen palkintohyllyksi.


Makuuhuoneessa pitää majaansa tämä turkoosi pöllö, joka on mieheni mummon jäämistöä. Se on kiva ja muistuttaa kovasti Bitossin Rimini Blu -keramiikkaa. Tietääkö joku enemmän?

Pojan huoneesta säästäisin kirppikseltä löytyneen, vaaleansiniseksi maalaamani pikkukaapin. Maksoi muutaman euron, mutta tykkään kovasti...

Kesäkodin alkuperää on myös tytön huoneessa majaileva pöytälamppu.

Ja tietenkin hevoskuormaan pitäisi pakata yläkerran vessasta tämä vihreä Mäkisen Kuvastimen retropeili.

Nämä paljastukset ovat vastaus vähän aikaa sitten Kristallinhohtoa-blogin Crideltä saamaani tunnustukseen, jossa pitää kertoa seitsemän paljastusta itsestä.

Haastan tällä kertaa aniliinin ja Siltakulman Marin paljastamaan seitsemän tärkeää esinettä kodistaan!

Hauskaa vappua! Kippis! Ja nyt siman pullotukseen!

Cride from Kristallinhohtoa -blog has given me a recognition in which I'll have to tell seven things of myself. This time I want to show you seven important items from our home.


Have a nice first of May!

23 kommenttia:

  1. Kivoja esineitä kaikki - tosin itsekseni täällä hihittelin, kun kuvittelin lieskojen läpi huoneesta toiseen säntäilevää aarteitaan pelastavaa rouvaa ;)...

    Iloista vappua teille!!!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  2. Hanna(-Maija): No voishan se olla, että olis vähän hassua, jos minä juoksuttaisin kaappia ja peiliä lieskojen keskelle ja hevonen jo pihalla hirnuisi... Iloista vappua teillekin! Toppatakki päälle vaan!

    VastaaPoista
  3. Iik! Aika pahan pistit;) 7 tärkeintä esinettä... En mä tiiä! Sulla aika ihanat jutut lähtis mukaan;) Lämmintä wappua sinne♥

    VastaaPoista
  4. Onpa kiva haaste, suurkiitos siitä! Aniliini tarttuukin haasteeseen oikein innoissaan! Täytyykin alkaa miettiä noita seitsemää asiaa samointein... Hmm...

    Kivaa Vappua teille sinne!!

    VastaaPoista
  5. Onpa sinulla kivoja esineitä pelastettavaksi, tykkään noista kovasti!

    Iloista wappua :)

    VastaaPoista
  6. Kauniita esineitä..etenkin tuo pöllö ja pojan kaappi- oih ja voih :)

    Viettäkää mukava vappu :)

    VastaaPoista
  7. Mari: Älä ota tuota valintaa turhan vakavasti! Sulla on niin paljon kaikkea kaunista, että mielenkiinnolla odottelen valintojasi! Lämmintä vappua myös sinne!

    Aniliini: Veikkaan, että sinä valitset aika erityylisiä esineitä kuin Mari! Kiva!

    Merja K: Kiitosta! Ja mukavaa vappua teillekin. Puhalletaan viimeiset pilvet pois!

    RuusuLiisa: Mietin eilen, että pitäisiköhän nämä pelastettavat sijoittaa yhteen huoneeseen, niin olisi helpompi pelastaa... =) Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  8. Ihania esineitä! Pannusta olen vähän kade :-), sellainen olisi ihana huvilalle, mutta molempien vanhemmat ovat ne lapsuudesta tutut pannut hävittäneet jonnekin :-(

    Iloista vappua!

    VastaaPoista
  9. Kivoja juttuja nuo kaikki valitsemasi, erityisesti tuo virkattu peitto, lipasto ja valaisin ovat tosi mahtavat ja pannu myös. Jos ihan oikeasti tosipaikka tulisi, niin taitaisin pelastaa valokuvat jos mahdollista, mutta olisihan sitä varmasti vaikka mitä juttuja mistä ei haluaisi luopua...Mukavaa vappua sinne! Tosin vähän sateista, mutta ei anneta sen haitata :)

    VastaaPoista
  10. No pakkohan nuo oliskin pelastaa!! tää on hauska, laittoi pohtimaan omia valintoja.

    Wappuja!

    VastaaPoista
  11. Olipa hauska postaus. En ole koskaan miettinyt asiaa noin. Sen verran olen kyllä ajatellut, että pelastaisin ekana tietokoneen ja valokuva-albumit, siis ihan niiden valokuvien takia. Iloista vappua!

    VastaaPoista
  12. Vekarus: Noiden pannujen hinnat on nykyisin ihan päättömiä. Minäkin haluaisin toisen kesäkotiin, mutta en ole raaskinut ostaa...

    Kirsikka: Minä en jotenkin osaa niin arvostaa valokuva-albumeita. Miksiköhän? Enpä tiedä! Mukavaa vappua joka tapauksessa. Äsken satoi rakeita!

    Teija: No laitapa postaus omista "pelastettavistasi"! Mielenkiinnolla odotan...

    Kirjailijatar: Ei tietokonetta pliis... Se on niin kylmä ja tunteeton. Vaikka järjellä ajatellen se pitäisi pelastaa, samoin kuin "tärkeiden papereiden kansio", jossa on todistuksia ja veropapruja ja muuta yleisesti tärkeää (ja tylsää)! Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
  13. Onpas hyvällä maulla valittuja pelastuskohteita, meillä on muuten tuollainen mäkisen peili punaisena ja pehtoori punaisena :) Oikein riemukasta vappua. Minä puolestani veisin kaikki valokuvat ihka ensimmäisenä ulos, siihen se aika sitten taitaisi mennäkin...

    VastaaPoista
  14. Kaikki valitsemasi asiat ovat ehdottomasti pelastamisen arvoisia, hyviä valintoja!

    Itsekin on tullut listaa mietittyä, mutta joka kerta päädyn kuitenkin huonekalujen sijasta pelastamaan valokuva-albumit.

    VastaaPoista
  15. Mä oon kans kade tuosta Pikku-Pehtoorista. Meillä on punainen ja vaihtaisin sen silmää räpäyttämättä tuohon sun väriseen, on se NIIN hieno!! Ja tuo tyttären lamppu myös, tosi kaunis!

    VastaaPoista
  16. Hauska postaus! Ja ihania tavaroita, ei ihme, että pelastaisit

    VastaaPoista
  17. Samoja juttuja tulee itsekin kelailtua aina joskus. Toivottavasti ihan turhaan.
    Hyvät valinnat sulla, ymmärrän kaikki :)

    Ja onnittelut tunnarista, sekä ihanaa toukokuun alkua!

    VastaaPoista
  18. Hassua, mutta itse ajattelen toisinaan samaa. Mitä pelastaisin lieskojen alta jos ehtisin mieheni lisäksi. Tarvittaisiin paljon aikaa, että ehtisin kaapata mukaani kaiken minkä haluaisin :)

    VastaaPoista
  19. Sarppu: Laitapa joskus kuvaa teidän peilistä omassa ympäristössään! Kiinnostaa!

    Kultsin kämppä: Mikähän minussa on vikana, kun en ajatellut lainkaan pelastaa valokuvia...

    Kotivalo: Tätä sinistä väriä näkee Pehtooreissa kyllä selvästi vähemmän kuin punaista. Ja kirppiksillä hinnat on ihan pilvissä...

    selma: Kiitos! =)

    Emilia: Hauska huomata, että moni muukin käy silloin tällöin läpi samaa mietintää! Esittelepä omat valintasi!

    Villasukka: Ja nyt tietenkin peukut pystyyn, että kukaan ei joudu tositilanteeseen miettimään näitä asioita!

    VastaaPoista
  20. Tuo pannuhan pitäisi ilman muuta pelastaa, on aikas suloinen. Itse en osaisi tältä istumalta sanoa, mitä veisin mukanani. Toivotaan, ettei sellaista tilannetta koskaan eteeni tule.

    Mukavaa viikkoa, lämpenis nyt vain!

    VastaaPoista
  21. Piipahdin tänne Villa Töllin kautta. Kaunis virkattu päiväpeitto sinulla. Olen itse tekemässä samanlaista, mutta pelkään, että into lopahtaa kesken kaiken. Varasuunnitelma on jo taskussa, ja teenkin siitä hameen, jos peitto tuntuu liian työläältä =o) t.Hanna Kuopiosta.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!