keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Terapian tarpeessa

Perheessä flunssaa ja lämpöilyä. Pienin on nukkunut yskän takia huonosti muutaman yön, joten univelkaa ja nuutunutta oloa liikkeellä. Tänään ei onnistu apinamiehen menojen takia urheilu, joten muuta terapiaa tarvitaan. Ei taikinaterapiaa, vaan tietenkin virkkausterapiaa.

Värikkäitä, pehmeitä lankoja ja niistä raitaa tulossa. Ei ohjetta, vaan värien ja kuvion valintaa ihan oman fiiliksen mukaan. Siinä sivussa esikoisen tarjoilema kuppi lemppariteetä! Tässä toimivan terapian ainekset! Ja lopputuotoskin on tulossa ihan itselle tällä kertaa!

Mikä on sinun terapiaasi harmaana päivänä?


12 kommenttia:

 1. Kyl se käsitöihin täälläkin kallistuu :) Tai sit hyvään kirjaan. Voi, mitäköhän ihanaa sä siellä virkkailet...

  VastaaPoista
 2. Järjesteleminen
  Juokseminen
  Maalaaminen
  Puutarhailu

  Uni
  Suklaa/ ruoka

  Mut tässä olotilassa myös bloggailu..

  VastaaPoista
 3. Käsityö ja värkkääminen on minunkin resepti :) Se toimii aina!

  VastaaPoista
 4. Sirkku: Päikkärit varmasti auttaisi, mutta olen auttamattoman huono niissä. Jos minulla on rauhallinen hetki kotona (kuopus nukkuu), tekee mieli touhuta omia. Ja onhan siinä koululaiset pyörimässä. Mites sun päikkärit onnistuu?

  Teija: Suunnitelma on tuosta työstä, mutta enpä vielä kerro, kun en tiedä onnistuuko ihan...

  anni: Tuo puutarhailu on kyllä ehdottomasti mun listalla myös. Siellä väsymys ja alakulo unohtuvat! Bloggailu kahvikupin ääressä myös oikein hyvä keino!

  Merja K: Kyllä mulla toimi ainakin eilen. Mieli virkistyi ja väkertelyn jälkeen saa hyvin unenkin!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin?!
  Mulla auttaa nuo käsityöt tai sitten kesällä teen jotain tuolla puutarhassa. Jos en muuta niin nautiskelen kaikesta mitä olen saanut aikaan (vaikka tihuttais vettä) :)
  harvemmin sitä malttaa nukkua neitosen päikkäriaikaan, silloin kun voi tehdä kaikkia niitä juttuja, joihin tarttee keskittyä tai johon ei kaipaa pikkuapulaisen apua :D
  Mukavaa vloppua ;)

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä terapiaa parhaasta päästä. Täällä harmaata päivää vietettiin siivoilemalla kaappeja. En nyt ihan terapiaksi kutsuis, pakkopullaa paremminkin.

  VastaaPoista
 7. Paranemisia! Kivalta näyttää virkkuusi. Minuakin piristävät käsityöt, mutta myös esim. suklaa ja jonkun kivan lehden selailu samalla toimii hyvin :)

  VastaaPoista
 8. RuusuLiisa: Täällä on pirteitä, köhäisiä lapsia talo täynnä. =) Puutarha on tosiaan hyvä terapiapaikka! Kädet syvälle multaan, niin jo helpottaa!

  Satu: Kaappien siivouksesta tulee niin hyvä olo, että kyllä sen voi laskea terapiaksi, vaikka itse tekeminen ei niin kivaa olekaan!

  virkattu lintu: Sisustus- ja puuhailulehdet ovat mun suosikkilehtiä. Niistä virkistyy. Naistenlehdet eivät enää niin inspaa... =)

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista!

  Ihanat henkarit olit värkännyt!

  VastaaPoista
 10. Edelliseen postaukseen viitaten: olipa "tutun oloista" puna-valkoraitaa, ihan kuin olisin nähnyt sitä jossain muuallakin...
  Siis ihkuja henkareita! Noihin kyllä ripustelee mielellään vaatteita, tosin ne olisivat nättejä ihan koristeenakin!

  Mä taas rakastan kaappien siivoamista, tosin siinä tuppaa kärsimään muu kodin siisteys; siis ehdottomasti kuuluu mun harmauden poisto juttuihin siinä missä kirpputoreilla ravaaminen kuin pihalla rapsuttelukin...

  Tänään meidän poppoolla on luvassa lapsimessuilua!

  Aurinkoista viikonloppua!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 11. Vekarus: Kiitos, kyllä täällä ollaan paranemaan päin!

  Hanna(-Maija): Toivottavasti messuilla on mukavaa! Pitkää pinnaa sulle! =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!