perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ihan pihalla
Minä olen ihan pihalla, siis tästä pääsiäisen värien ilotulituksesta. Meillä askarrellaan virpomisoksia kaikissa sateenkaaren väreissä. Höyheniä, kreppipaperia, kangasta ja piippurassia. En yritäkään ohjata lopputulosta. Nyt saa yhdistellä kaikkea niinkuin haluaa. Sorry naapurit...

Minulle riittäisi tällainen riisutumpi pääsiäinen. Omenapuun oksat odottavat silmuja uudessa, Fidan ilmaiskorista löytyneessä pullossa. Vieressä töröttävät ohrat ilman tipusen tipua. Muutama lila höyhen väriä tuomassa. Kohta joku puhaltaa nekin menemään.

Lasten iloksi meille tulee kyllä väriä. Vanhat pääsiäisaskartelut kaivetaan ensi viikon alussa esiin ja ripotellaan pitkin taloa. Sitä ennen virpomisoksat odottelevat sunnuntaita. Vaatteetkin pitäisi kaivaa esiin. Tai sitten mennään viime hetken inspiraatiolla ja kasvomaaleilla!

Voiko muuten tällaisessa yoyo-pipossa kulkea vakavastiotettava nelikymppinen mami? No ei, eikä tarvitsekaan. Minun pukeutumiseni ei ole koskaan ollut konservatiivinen ja siisti! Olen siis mielelläni pikkaisen pihalla...

Mukavaa viikonloppua!

ps. Olen ihan pihalla myös tämän Bloggerin kanssa. Kuvia pitäisi pystyä siirtelemään hiirellä jollakin logiikalla. Mutta ei ainakaan tämän naisen logiikalla... Murrr.

7 kommenttia:

 1. Minäkin pidän enemmän riisutusta mallista, mutta annan lapselle ihan vapaat kädet noiden oksien kanssa. Tänään vasta kävin ostamasssa höyheniä, koska ne olivatkin loppu. Toivottavasti itse vältyn askartelulta, koska se ei ole minun lajini. Mukavaa palmusunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo on kyllä ihan tavispipo ;)

  VastaaPoista
 3. Kirjailijatar: Taaskin huomasin, että lasten vapaissa käsissä on se huono puoli, että koristeet eivät meinaa pysyä kiinni. Vähän piti siis varmistella...

  Jokke: No mulla on ainakin nuorekas olo, kun tuo päässä liikun. =)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin annetaan lapsille vapaat kädet ja tuloksena on jälleen luultavasti riemunkirjavia oksia, paitsi keskimmäisellä, joka on vähän turhankin tarkka värien kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen pihalla bloggerin kanssa, pitäisi ottaa aikaa ja "opetella", mutta kun ei mukamas ehdi :)

  Niittykummun Fidassa oli viime viikolla kaikki -50 %, satuin vahingossa paikan päälle. Arvaa vaan, mitä löytöjä tein!

  Kauniita kuvia, minunkin suosikkini on tuo riisuttu versio. Tosin lapset ovat toista mieltä ;)

  Iloista keväistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Mä olen kans ihan pihalla bloggerin kans aina.Ihme että oon 2 vuotta sentäs saanut jotain aikaseks se on jo suuri ihme.
  Meillä pojat kans tekee värikkäitä oksia sun muita.Kivaa kun tulee väriä kotiin.Mulle kans tollanen vihree pullo oksille!!
  Mies just siivos mun vaatekaapin siis oikeesti omasta tahdostaan ja naureskeltiin yhes kun kaik mun vaatteet kamalii rytkyjä.
  Mä en paljoo vaatteisiin panosta.
  Pitäs varmaan joskus.
  Mä voisin ihan hyvin kulkee tollanen pippana piäs.

  VastaaPoista
 7. Esmeralda: Hassua miten lapset ovat niin erilaisia tällaisessakin asiassa. Meilläkin esikoisella on ihan oma tyylinsä tehdä oksia.

  Merja K: Minä kävin Soukan Fidassa ja takaraivoon jäi kummittelemaan yksi vanha työpöytä. Sopisi ihanasti tulevan eskarilaisen huoneeseen. Argh... Mennäkö takaisin vai ei... Esittelepä omia löytöjäsi!

  Sannu: Mitähän mun mies sanoisi, jos päästäisin sen siivoamaan mun vaatekaappia. Kommentoisi varmaan, että tätäkään et ole käyttänyt vuosiin ja miksi et käytä tätä jne. =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!