maanantai 18. huhtikuuta 2011

Pupun ruokaa








Ihanan tapahtumarikas viikonloppu takana! Tänään oli hyvä fiilis alkaa raivata rähjääntynyttä kotia, kaivaa imuri esiin ja hurautella ensimmäiset pyykit koneessa.

Eilen lasten kierrellessä virpomassa minä seurailin kameran kanssa ja kuvailin naapureiden kauniita kevätkukka-asetelmia. Ihana huomata, että naapurit jo selvästi odottavat pieniä ja isompia virpojiamme! 10-vuotiaskin lähti vielä ihan mielellään matkaan.

Omalla pihalla kukkii hirmuinen määrä krookuksia. Joka aamu katsomme lasten kanssa, ovatko ne vielä tallella. Lähimetsän pupu on nimittäin aikaisempina vuosina käynyt jossakin vaiheessa napsimassa kukkaressut parempiin suihin.

Minä ajattelin huijata pupua ja virkkasin sille herrrkullisia porkkanoita. Jospa sitten jättäisi kukat rauhaan!

Ihanaista maanantaita!

ps. Viikonloppuna tuli bongattua paljon kevään merkkejä: västäräkki, leskenlehti ja paljon sinivuokkoja!

13 kommenttia:

  1. Hey, mä tein just kans postauksen, ja ekassa kuvassa narsissit pajukorissa. Laitto hymyilyttään :)

    Ihanaa viikonloppua siispä myös siellä suunnalla vietetty! Lystikkäitä virpojia! Ja porkkanoita :D Mut mikä ihana kasvi on tuossa rautalankakorissa, joko se tarkenee ulkona??

    VastaaPoista
  2. Mukavalta kuulostaa viikonloppunne. Ihanan keväistä täällä. Mekin odottelimme virpojia paljon, mutta ennenkuin lähdimme iltapäivällä kyläreissulle tuli vain 1 virpoja. Olin varannut paljon suklaamunia ja lakuja, mutta ne meni nyt meillä parempiin suihin vieraille ja itsellemme :/. Onneksi edes 1 ehti tulla. Söpöt porkkanat pupulle :). Mukavaa maanantaita.

    VastaaPoista
  3. Ihania, keväisi kuvia!

    Kuvien siirtämisestä. Jollain selaimella olen niitä pystynyt siirtämään kaikilla ei onnistu. Nyt pyrin ne lataamaan oikeassa järjestyksessä, jos ei onnistu, siirrän copy-pastena htlm muodossa :-)

    VastaaPoista
  4. kaksi pienintä kävi meillä hienosti omatoimisesti ja kyllä ne olivat sööttejä! Aivan ihania!

    VastaaPoista
  5. Teija: Tuo on naapurin Hannin pihalta kuvattu kukka, joten huhuillaan Hannia vastaamaan! Huhuu...

    Villasukka: Meillä käy tuttuja virpojia niin, että on trafiikkia koko päivän! Ihan kivaa!

    Vekarus: Mulla on ongelmia, kun yritän saada pystykuvia nätisti rinnakkain. Jos on vaikka neljä pystykuvaa, eivät meinaa millään asettua samaan linjaan... Mutta oppia ikä kaikki! =)

    Sari: Meidän vauvat... Eivät onneksi karkumatkalla niinkuin eräs neiti! =)

    VastaaPoista
  6. Voi että, olet bongannut jo sinivuokkoja!! Ihania asetelmia. Itselläni alkaa narsissit olla jo nuupahtaneita ja kohta siirryn orvokkeihin. Kivaa :) Niin ja huippuporkkanat!

    VastaaPoista
  7. Mä en kestä, kun sulla on niin tota energiaa ja saat aikaan ihania ja ihanampia virkkausjuttuja. Noi porkkanat ovat aivan superhauskat! Wau!!!

    VastaaPoista
  8. Siis positiivisesti kuitenkin "valitan", kyl sä tiedät :-) Pitäisiköhän mun ottaa huomenna vaan lanka ja koukku mukaan ja yrittää saada aikaan tuollaisia porkkanoita... Taidanpa tehdä niin.

    VastaaPoista
  9. Ihana virpojajoukko! Ja niin suloisen iloiset kuvat. :)

    VastaaPoista
  10. HEI!
    mäkin huomasin sun ja teijan narsissikuvat ekana! Hauskaa!

    Hienoja kuvia! :) Ja herkullisen näköiisä porkkanoita. Miettii tää, et pyytäiskö taas tekemään annillekin, eiku siis tulevalle vauvalle? ;)

    Mainiota viikkoa!!!

    VastaaPoista
  11. Sini: Mulla on narsissit olleet koko ajan ulkona, alkuun siirsin ne yöksi sisälle. Muutaman orvokinkin olen jo laittanut, mutta aika ressuja ne vielä ovat!

    Hannis: Mars lankaostoksille siis! =)

    Esmeralda: Kiitos! Lapsia kuvatessa tulee kyllä useimmiten iloisia kuvia!

    anni: Olet siis vielä kasassa! Pääsiäisvauvaa siis meinaat, kun porkkanoita suunnittelet!

    VastaaPoista
  12. Superihanat porkkanat!

    Ihana kevät ja kaikki värioista mitä se on mukanaan tuonut. Kyllä tätä on kaivattu pitkän talven jälkeen :)

    VastaaPoista
  13. Emilia: Istuin eilen pihalla hetken ja ihmettelin, että mistä tämä kevät tähän tupsahti! Ihana fiilis olis siinä istuskellessa, kun sain jo pihan rapsittua läpi!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!