keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Musta-valkoisia munia





Pääsiäinen hiipii pikkuhiljaa kotiin. Minulla ei ole vielä tullut inspistä kaivaa vanhoja pääsiäiskoristeita esiin, koska uusiakin on saapunut tasaisena virtana kerhoista ja koulusta.

Itse olen askarrellut pääsiäiskoristeita musta-valkoisella linjalla. Tyhjiksi puhalletut kananmunat koristelin Marimekon serveteillä decoupage-lakan avulla. Seinällä roikkuu rivistö pupuja, jotka on leikattu kartongista. Musta-valkoisiin on lisätty samaista servettiä liimakankaan avulla. Pientä kerhoväkertelyä!

Koivunoksat pääsivät möhkömaljakkoon, eli kerran vuodessa kaapista esiin kaivettavaan Nanny Stillin Pajazzo-maljakkoon. Kaikessa rumuudessaan tykkään retroisesta maljakosta!

Pihalla ihmettelen tätä yhtäkkistä kevättä! Etelänpuoleinen piha on kuiva ja läpiharavoitu. Vihreää puskee joka nurkalta. Pääsiäiseksi on luvassa todella lämmintä, joten eiköhän kevät etene vauhdilla!

12 kommenttia:

  1. Hauskan pullea pääsiäismaljakko! :)

    Nyt onkin luvattu ihania keljä pääsiäiseksi, nautitaan!

    VastaaPoista
  2. Tyylikkäät munat!! =)
    Tuota lakkajuttuakin pitänyt kokeilla...enpä oo saanut aikaiseksi.
    Kaunis maljakko!

    VastaaPoista
  3. Teija: Pullea on, ja muodokas! =) Tarkoitus on asua pihalla, kun viikonloppuna paistelee! Sinne myös lämpimiä pääsiäisen hetkiä!

    heidi: Tuon decoupage-lakan sijaan voi kuulemma käyttää ihan yhtä hyvin eri keeperiä!

    Kiki: Kiitti! Nautin niistä itsekin!

    VastaaPoista
  4. Onpa kivan näköisiä koristeita! Mustavalkoiset munat on tosi hienot ja tyylikkäät. Meillä on vasta rairuohoa koristeena, täytyypä pian kaivaa esiin jotain... Iloista pääsiäistä sinne :)

    ps. Ihanat porkkanat tuossa alempana.

    VastaaPoista
  5. Iik, olen niin Nanny Still ihailija ihana maljakko. Teillä ollaan pääsiäisenäkin kauniisti sävy sävyyn, huoh, meillä kaaos jatkuu ja tänään tuli vahingossa postitse jotain keittiön tasoja, argggh, ei kuulemma näin pitäisi käydä, mutta meille tietenkin. Oikein mukavaa pääsiäisen odotusta ja pajon namikkaita suklaamunia.

    VastaaPoista
  6. virkattu lintu: Kaivoin eilen esiin kaikki vanhat koristeet ja nyt kyllä väriä riittää. Tosin en halua koristeita ihan joka paikkaan vaan keskitetysti muutamaan...

    Sarppu: Tsemppiä sinne vaan! Katselin just sun pyöräpostausta ja mietin, että teidän olkkarissa näyttää kivalta! Laita vaan lisää kuvia sisältä!

    VastaaPoista
  7. Minäkin pidän retromaljakoista. Ja vähän oikeastaan inhoan pääsiäiskoristeita. Valmiit koristeet on harvoin kivoja. No, onneksi lapset tosiaan hoitaa tuon koristeiden kotiin tuomisen ja ne koristeet nyt ovat rakkaita, vaikka olisivat minkä näköisiä. Suloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  8. Ai että kun tyylikkäitä nuo mustavalkoiset munat. Meillä ei pääsiäiskoristeita olekaan, mutta ei niitä oikein kahden aikuisen kodissa osaa kaivata. Vai oonko mä vaan tylsä?! :)

    VastaaPoista
  9. Tuo maljakko on hauska, äidilläni on ollut saman tyylinen lapsuudessani. Missähän se nyt on...

    Meidän pääsisäikoristeet on aika minimissä. Kukkasia ja muutamia pääsiäismunia höyhenineen sekä pajunkissat kuistilla. Aina ei tarvita paljoa, toimii hyvin meillä. Mukavaa pääsiäisaikaa!

    VastaaPoista
  10. Kirjailijatar: Lasten koristeita on kertynyt melkoinen määrä. Olipa hauska seurata lasten iloa, kun ne kaivettiin esiin. Osa pitäisi karsia pois, mutta raskinkohan...

    Netta: Simppelit jutut riittä aivan varmasti! Paljaat oksat on ihania munkin mielestä!

    A-L: Nämä maljakot on hauskoja, kun tuovat niin lapsuuden mieleen! Äidiltäni olen minäkin tämän saanut. Ei ilmeisesti ollut koskaan äidin suosikki...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!