lauantai 9. huhtikuuta 2011

Lisää eteisen ehostusta

Aivan ihana lauantai! Tekisi mieli asua ulkona. Levittelin lumia ja siivoilin pihaa. Peittelin lumen keskeltä pilkottavia sipulikukkia. Jospa pupu jättäisi krookukset rauhaan, kun ovat vielä hetken piilossa! Melkein jo menin istuskelemaan kahvikupin kanssa aurinkoon, mutta en sitten kuitenkaan malttanut olla aloillani.

Viime viikonlopun maalaussessio ilahduttaa vieläkin. Vahasin eteisen monitoimipöydän valkoiseksi ja järjestin samalla tavaroita uusille paikoille. Pöydälle siirtyi myös tietokone. Kyllä tuo valkoinen väri piristää! Kirsikkakin kukkii.

Pöytä on palvellut vuosia sitten vauvanhoitopöytänä. Juu, eteisessä meillä hoideltiin pyllyjuttuja! Sen takia pöytä on normaalia korkeampi. Mitenkähän tuohon saisi järkevästi ompelukoneen, että jalka yltäisi polkimelle?

Ohessa myös kuva siitä, millainen romuläjä pöytä oli ennen ehostusta. Nyt järjestin tavaroita oikeasti uusille paikoille pois lojumasta.

Kotona pyörii muutama musta-valkoinen projekti. Orkideakuvassa hieman esimakua musta-valkoisista tunnelmista.

Ihanaa viikonloppua teille jokaiselle! Meillä ulkoillaan aurinkolasit päässä ja kerätään lisää pisamia eli auringonpusuja, kuten 8-vuotias poikani niitä nimittää!



14 kommenttia:

  1. Itsellä ihan samoja pihajuttuja :D Ja sama tunne kuinka tekisi mieli istahtaa kahvin kanssa, mutta ei malta. Talviromppeita viety pois, pyörät huollettu esiin ja lumia levitelty, ihanaa!!! :)

    Eteisen tasosta on tullut todella valoisa!! Kirsikkapuunoksa on valtavan kaunis!

    Aurinkoa viikonloppuun!

    VastaaPoista
  2. Hypin lähes tasajalkaa, kun en voi ulos mennä, meillä vatsaflunssa ja aikas ärhäkkä sellainen, plääh..ihanat viheriäiset oksat...mustavalkoinen on tosi raikasta ja selkeää. Kaunista.

    VastaaPoista
  3. HEIPS!!

    Kiitos, ihana sienipaketti saapui eilen. Ihastuttavat! Ovat nyt lastenhuoneessa, katsotaan sitten, mihin päätyvät.

    Ohh, kevät-touhuja siellä. Näyttää kotoisan ihanalle!

    Täälläkin touhutaan.. Ukot laittaa kilometritolkulla listoja. uskomaton muutos kun listoja saa paikoilleen.

    Minä köllöttelen ja välillä istuskelen rappusilla. Keväistä aurinkoa!

    VastaaPoista
  4. heidi: Huh, nyt on ulkoiltu kyllä niin, että uni tulee illalla helposti. Pyöriä täälläkin huollettiin ja laitoin jopa ekat orvokit vatiin pihalle!

    Sarppu: No voi teitä! Koettakaahan toipua. Eiköhän näitä kauniita, keväisiä päiviä riitä! Tänään oli kyllä ihanaa!

    Anni: Kiva jos olivat sellaiset kuin ajattelitkin! Listat ovat tosi tärkeä juttu, viimeistelevät homman. Tsemppiä sulle!!!

    VastaaPoista
  5. Täytyy sanoa, että kyllä freesaantui sekä pöytä, että yleisilme! :)

    Mitäs mitäs siellä nyt suunnitellaan!!??

    Ihana ilma, meillä vaan kaamea kylmä tuuli. Joka onneksi kyllä kuivasi taas paikkoja, joten lähempänä kevätkelejä ollaan.

    Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Piristyi kovasti tuo taso. Toivottavasti saatais monta päivää kerätä noita auringon pusuja. Mukavaa viikonlopun jatkoja.

    VastaaPoista
  7. Tuttu tunne. On kohtalokasta mennä istuskelemaan kahvikupin kanssa ulos (muka rentoutumaan);D Jotenkin kummasti se kahvikuppi on kohta sysätty portaille ja huomaa olevansa hommissa. Ihanaa, kun maa alkaa paljastumaan ja löytyy oikeasti tuota puuhaa pihalla.

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  8. Emilia: Suunnitelmiin liittyy ompelukoneen esiinkaivaminen! Musta-valkoista!

    Villasukka: Tänään vielä ainakin luvassa lisää auringon pusuja! Ulkoilemaan ja pihahommiin siis kaikki!

    A-L: Niinpä. Joka kevät koen ahaa-elämyksen, kun saadaan terassi käyttöön. Niinkuin saisi yhden huoneen lisää. Pikkuisen on kyllä vielä lunta ja jäätä terassilla, mutta eiköhän tuo tuosta häviä!

    VastaaPoista
  9. Olipas hyvä muutos! Jännä miten iso muutos tulee pelkästäään vaan väriä muuttamalla.

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Aijai, miten kaunis tietokone! Yleensä kaikki koneet on niin rumia, mutta toi on kaunotar. Aivan ihanat noi kirsikkapuun oksat ja kukat. Meillä on laitettu pihalle useita, saas nähdä miten pärjäsivät talven.

    VastaaPoista
  11. Vitsit miten raikkaan näköinen uudistus. Tosi hyvännäköinen tuli pöydästä. Toivotaan, että kevätkelit sais jatkoa tällä viikolla.

    VastaaPoista
  12. Hyvältä näyttää! Ihan kaikki näyttää hyvältä kukkivat oksatkin :) ja mustavalkoisuus. Toivottavasti viikonloppuna tuli monta auringonpusua!

    VastaaPoista
  13. Kiva ehostus, näyttää hyvältä.

    Mustavalkoinen on yllättäen täälläkin mielessä. Mielessäni on ihan uusia ihmeellisiä värejä, joita en ole ennen noteerannutkaan :) Kevättä mielessä!

    Luistavaa maanantaita

    VastaaPoista
  14. Vekarus: Ehkä tuolla törkyläjien siivoamisella on myös osuutensa... =)

    selma: Se on tuo mäkki niin kaunis... Kirsikkapuu on kyllä ihana, kun se kukkii!

    Satu: Kyllä tää kevät tästä etenee. Pieni takapakki tänään, mutta sitten kuulemma taas paistaa! Ihanaa!

    Sini: Sulla on selvästikin ruusunpunaiset lasit silmillä... =)

    Merja K: Mulla on tuo musta-valkoisuus miellyttänyt silmää jo jonkin aikaa ja kyllä sitä on tänne kotiin jo ilmestynytkin. Täytyykin tehdä aiheesta postaus, kunhan saan ompelukoneen kaivettua esiin! Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!