tiistai 22. maaliskuuta 2011

Mun kapustapurkki









Tänään paistaa aurinko ja on niin keväinen fiilis. Ulkona rapakot kasvavat ja sisällä tekee mieli kasvatella kaikenlaista heleänvihreää. Meillä touhutaan keväisiä askareita.

Yläkerran vessa sai koristeekseen lisää kärpässieniä. Nuo punaiset voisi oikeastaan ottaa hetkeksi pois. Nämä heleät saavat olla vaikkapa pääsiäiseen asti esillä. Taustalla näkyvät kirsikkapuun oksat, joiden kasvua seuraan innolla.

Keväisiin touhuihin liittyy myös uusin harrastukseni, kranssit. En ole oikeastaan koskaan kransseja tehnytkään, mutta nyt askartelemme niitä porukalla kerhossa. Täytyy sanoa, että en ole vielä oikein löytänyt omaa tyyliäni. Mutta vielä en luovuta. Kuvissa eräs viritelmän alku.

Kopioin uusimman liitutaulumaali-ideani suoraan Likainen parketti -blogin Nenalta. Nyt minullakin on oma kapustapurkki! Tykkään! Näitä mustia tuotoksia riittää esiteltäväksi myöhemminkin, sen verran koukussa olen tähän maaliin!

Mukavia kevätpäiviä!

16 kommenttia:

  1. Kiva kapustapurkki:) Keväisiä juttuja puuhaillaan täälläkin. Ei mitään sen ihmeellisempää tai suurempaa, mutta pieniä juttuja siellä täällä. Nyt lähden muksujen kanssa pihalle pajunkissoja keräämään:)

    Iloa päivääsi! Kevätterkuin A-L

    VastaaPoista
  2. Keväisissä mietteissä tänään myös täällä :) Voi että mä ihailen sun touhukkuuttas! Taas lisää kivoja kärpässieniä, voiskohan niitä tilata sulta.. :)

    Kapustapurkki myös kiva! Ja kiva, että linkkasit uuteen blogiin, täytyy mennä paremmalla ajalla tutustuun. Mä en oo uskaltautunut liitutaulumaalia koklaamaan, kun kuitenkin koukutun! :D Ja olis parit erinäiset projektit muutenkin viimeisteltävänä..

    VastaaPoista
  3. Nuo sinun sienesi ovat jotenkin niin symppiksiä. Pitäisiköhän itsekin tehdä edes yksi keväinen. Meillä kun ei ole vielä yhtään!

    VastaaPoista
  4. Olet ollut taas tosi ahkera, kivoja juttuja :)

    Iloista keväistä viikkoa!

    VastaaPoista
  5. IHANAT SIENET!!!
    SIENIÄ VOIS OTTAA
    TÄÄKIN TÄÄLLÄ!
    TEHDÄÄKS KAUPPAA?

    MISSÄ SE MEIDÄN
    MUSTA MAALI ON?

    VastaaPoista
  6. voi kuinka suloinen kapustapurkki!!

    VastaaPoista
  7. Voi hitsi kun olet niin nopea otteissasi,uutta käsityötä pukkaa tuon tuostakin! :)

    Kiva kapustapurkki!

    Yleensä olen aika touhukas itsekin, mutta tämä kevät on nyt mennä viuhahtanut niin vauhdilla, etten perässä meinaa pysyä. Ihmettelen entistä enemmän minne ne päivät rullaa. Syksyn väkersin kaiken aikaa jotain kässäprojekteja, mutta nyt on saldo ihan pyöreä nolla siltä saralta...plääh.

    Odotan niiiiin kuivia kevätkelejä, jolloin meinaan kiitää heti aamupäivällä varhain viivana läheiselle leikkikentälle ja asukaspuistoon ja tietty omalle pihalle ihmettelemään talven jälkiä. Että sitä ihminen odottaa pääsemistä haravan varteen! ;)

    Mukavaa keväistä viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  8. Nuo turkoosit kapustat näyttää niin kauniilta sun uusissa purkeissas!! Mukavaa viikonjatkoa = )

    VastaaPoista
  9. Ihana purkki! Ja noi sun tekemät sienet on niin mageita;)

    VastaaPoista
  10. Hih, mulla on kolmisenkymmentä purkkia odottamassa. Osaan olin suunnitellut juuri tuon liitumaalin ja jotain muutakin ja osaan kangasta jne. Katotaan tuleeko yhtikäs mitään. Tuo Ukko vaan alkaa hikeentymään noihin purkkeihin varastossa, joten pikapikaa pitäisi käyttöä keksiä ja myyntiin :) Nuo sienet on kyllä valloittavia ja niin keväisiä, ihan ihkuja.

    VastaaPoista
  11. tosi kiva purkki. taidan jossain vaiheessa tehdä kanssa. :)
    jääkö sulle siihen säilykepurkkiin, sisäpuolelle, sellanen terävä reuna. kerran säilykepurkkia pestäessä sain siitä haavan ja sitten on sen jälkeen niiden käyttö jäänyt.. :/

    VastaaPoista
  12. A-L: Nyt taitaisi olla paras pajunkissa-aika. Saas nähdä millaisia ne ovat pääsiäisen aikaan! Mukavaa päivää!

    Teija: Kyllähän noita sieniä syntyy. Tsekkaan noita postikuluja ja palaan asiaan mailitse!

    Kirsikka: Mulla on mietinnässä tehdä yksi jättikokoinen sieni. Saas nähdä jääkö vain suunnitelmaksi!

    Merja K: Aurinkoista kevätviikkoa myös sulle! Kumpparit jalkaan ja loiskimaan!

    anni: Kyllä kai tuo onnistuu. Selvittelen postikuluja ja palaan asiaan... (Ja se teidän maali lienee vielä kaupassa... =) =))

    Mirka: Kiitti!

    Anniina: Nämä käsityöhommat ovat selvästi sellaisia on/off-hommia, eli välillä iskee inspis. Kumpparit vaan jalkaan ja puistoon! Perjantaina on asukaspuistossa "vihreä tapahtuma", jonne kannattaa ottaa leluja vaihtotorille vaihdettavaksi! Törmäillään!

    Kotivalo: Nuo turkoosit kapustat kävelivät vastaan Anttilan tarjouslaatikoissa! Hyviä ovat!

    Mari: Kiitos! =)

    Sarppu: Nyt vaan purkkipaja pystyyn. Noita vois hyvin myydä jossakin markkinoilla! Mielenkiinnolla odotan tuotoksiasi!

    sade: Tämä iso purkki on "leikkaamaton" eli tässä on siisti reuna jo valmiina. Toisia olen avannut sellaisella avaajalla, joka tekee sileän reunan. Perus-GWS-avaajalla tulee varmasti terävä reuna.

    VastaaPoista
  13. Vau, sinulla on tehtynä monenlaista ihanaa! Mistä aloittaisin :)... kapustapurkki on hauska ja pikkusienet tosi hellyttävän raikkaat. Lampunvarjostinkin niin hauska idea!

    VastaaPoista
  14. Sieni on pukeutunut kevätasuun :) Minäkin tarvitsisin uuden kevättakin.

    VastaaPoista
  15. Käheä kapustapurkki! Kenties lainaa itsekin ideaa!

    VastaaPoista
  16. Kiva juttu :) Meiliä ootellen!! Ei mitään hätiä, noi on vaan aika kivoja vaikka pääsiäiskoristeeksikin?

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!