tiistai 4. tammikuuta 2011

Tammikuun sävyjä

Olen tehnyt suuren havainnon. Väsyneenä ihminen ei jaksa! (Ei siis kauhean uusi tieto.) Viime aikoina on vaan ollut niin paljon tuijoteltavaa telkusta, että nuokuin eilisen ihan poissaolevana. Sunnuntai-iltojen Stieg Larssonin Millenium-trilogia on koukuttanut, ja eihän sellaisen jännityksen jälkeen uni tule herkälle äitipoloiselle! Suosittelen muuten muillekin valvottamisesta huolimatta!

Tänään olen sitten nukkunut hyvän yön, ja päivä on taas täynnä energiaa. Ja tammikuisia värejä! Joulu on jo ihan mennyt juttu. Olen ihastunut vihreään taitettuihin turkoosin sävyihin. Millähän nimellä näitä sävyjä voisi kuvata?



Tänään sulattelin pussukoihin kertyneitä kynttilänjämiä. Taas tuli iso satsi poltettavaa. Hienosti sain myös eri sävyisiä kynttilöitä, kun jaottelin jämät kolmeen erään.

Tällaisia arkisia tunnelmia! Olen myös aloitellut lupaamaani rojuterapiaa. Homma etenee, mutta siitä myöhemmin! Ihanaa loppiaista teille kaikille!

17 kommenttia:

  1. Täällä nuokun juuri sohvan nurkassa ja mietin, että loman aikaisten kymmenen tunnin unien jälkeen ei 4-5 tunnin unet selvästikään riitä... :-) Tänään meen kyllä ajoissa nukkumaan.

    Mulla on Larsson-trilogian kolmas osa vielä lukematta ja elokuvakin katsomatta..

    VastaaPoista
  2. Ihanat on tammikuun sävyt ♥ Mainion näköinen pehmokitara! Kirppispöydän vuokraus on täällä listalla ja sitä myötä toivon kaappeihin tyhjää tilaa, saas nähdä kuinka toteutuu :) Ihanaa alkanutta tammikuuta ♥

    VastaaPoista
  3. Aah mikä postaus, olen aina ollut koukussa turkoosiin, kaikkiin sävyihin ja sitähän meiltä löytyy :) eikä lisä ole koskaan pahitteeksi, paras on melkein sellainen vanha vihreänturkoosi, mitä on vanhoissa huonekaluissa ja sitten sellainen tumma turkoosi. Ja tosi on väsyneellä immeisellä ei ole mitään tekoa, itse join kuin jaksoin töissä jouluun saakka, mutta koti oli kuin kaaos, nyt otan takaisin ja menen täällä kuin hullu, viikon täydellisen levon jälkeen, ihanaa.

    VastaaPoista
  4. No niinpä tosissaan samoissa tunnelmissa täälläkin ;) Toi kitara on tosi hieno, joskus näin jossain vastaavia ja mietin että jos olis ommellu. Mutta meille tulikin sitten ihan soiva tapaus. Tuntuu ihanalta saada ylimääräiset rojut pois nurkista aina sitä vaan kertyy, mutta ei onneksi älyttömiä määriä kun ei ole tilaa säilytellä. Minä oon väsyksissä ihan ilman telkkariakin. Tuntuu että nyt ei jaksais oikein mitään, jotain ihmeen joulun jälkeistä väsymystä.

    VastaaPoista
  5. Herkullisia sävyjä tammikuusi sisältää!

    Innolla odotan raporttia kaappien putsauksesta.

    VastaaPoista
  6. Ihania värejä. Minä en malta mennä nukkumaan, lapsetkin kukkuvat ja aamulla joudutaan taas kiskomaan koko perhe ylös "keskellä yötä". Rytmeille tapahtui jotain kummallista joululomalla ja tänään oli ensimmäinen päivä arkea. Ei tuntunut kivalta. Ehkä huomenna jo helpompaa, tai sitten ei. Kaipaan tuollaista energistä oloa, joka sinut on vallannut hyvien yöunien jälkeen.

    VastaaPoista
  7. Mulla olis iso kasa kynttilöitä.. hitsi kun uskaltaisi ne sulatella. Ootko saanut pahasti "tuhoa" aikaan, vai onko mennyt ihan siististi? Voisin vaikka huomiseksi ottaa ton ohjelmaan, jos saan jostain hommattua sitä lankaa.

    VastaaPoista
  8. Vekarus: Kiitos!

    Mannukka: Ensi viikolla alkaa arki toden teolla, kun koulut alkavat. Saattaa sitten väsyttää mamillakin...

    Heidi: Mullakin listalla tuo kirppispöydän varaaminen. Osa tavaroista sinne, osa suoraan Fidalle.

    Sarppu: Nyt sulla sitten energiaa piisaa! Nauti olotilastasi!

    Kirsikka: Minä toin tuon kitaran Köpiksen-tuliaisena pojalle. On ollut mieluisa!
    Minä täällä katselen kaikkia lapsille tulleita joululahjoja, ja mietin mihin ne mahtuvat. Jotain on lähdettävä alta pois!

    Netta: Täytyykin ottaa jokin projektin osa tälle päivälle!

    Miia: Odottelen puolikauhulla ensi viikkoa, kun koulut alkavat. Menee täälläkin rytmiy uusiksi. Jos olisi fiksu, aloittaisi rytmin oikaisun jo nyt, mutta... =)

    Hannis: Ei tule sotkua, kun on kunnon kattila, josta voi siististi kaataa noihin muotteihin. Muotit mulla on silloin pesuvadissa. Kattilan saat lainaksi, jos kaipaat... Ja tuota sydänlankaa hain Sinellistä!

    VastaaPoista
  9. Kauniit turkoosin/petroolin sävyt! Ja ihan huippu tuo kitara! Ootko ite ommellut?? (Tilaukseen.. :)

    Hei, mä oon jo selaillut kässäkirjoja, mikä on hyvä merkki. Vielä ei kuitenkaan puikot pysy käsissä, vaan uni voittaa.

    Mä oon viikolla 14 vasta. :) Toivon, että öllötys loppuis parin viikon sisällä, pakkopakko!!

    Mukavaa pitkää viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Nonii, nythän mä katoin tarkemmin, niin näkyyhän tossa kitarassa noi pesulaput :) Mutta kiva olis itsekin tollanen ommella!

    VastaaPoista
  11. Teija: Juu, toi on taattua tanskalaista tuotantoa, toin syksyn reissusta poijalle tuliaisena. Olisi tosiaan ihan helppo ommella itsekin! Jaksuja sulle, peukuttelen täällä, että ihan pian helpottais! =)

    VastaaPoista
  12. On noi vaan ihania noi turkoosin ja petroolin sävyt. Huokaus. Tykkään kyllä, kun meillä täällä Suomessa on 4 vuodenaikaa ja niiiin paljon ihania eri sävyjä ja värejä löytyy luonnosta eri aikoina. Tuli vaan tuosta tammikuusta mieleen :)

    VastaaPoista
  13. Turkoosit ovat kauniita sävyjä. Jos sinä olet vasta-alkaja kameran takana ja otat noin fantsuja kuvia jo nyt, niin mikähän mestari sinusta vielä sukeutuukaan...

    VastaaPoista
  14. Peppi: Tuolla ulkona on kyllä tällä hetkellä ihania sinisen sävyjä! Juuri eilen iltapäivällä ihailin hangen kimallusta ja pimenevää sinistä taivasta!

    Nettimartta: Kiitos kehuista! Ihan punastun...

    VastaaPoista
  15. Ihanat värit sinulla tammikuussa. Tuo Millenium trilogia on aivan mahtava. Ollaan miehen kanssa aivan koukussa myös siihen.

    VastaaPoista
  16. Ei luovuta vielä turkoosista, ei!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!