sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Keväisen päivän seiska

 Tänään paistaa aurinko ja ulkona on ihanan keväinen fiilis. Kauniin päivän kunniaksi kiitän ja kumarran saamistani tunnustuksista PeppiäHeidiä ja Tuuletarta ja kerron tunnustuksen henkeen seitsemän asiaa itsestäni.

1. Olen yleensä hyvin energinen tyyppi. Nyt tammikuussa huomaan harmaina päivinä olevani hieman normaalia tehottomampi, mutta tällaisena kauniina päivänä ehdin vaikka mitä. Tänään oioin hieman nurkkia ja kiertelin kameran kanssa valossa.

2. Sisustusmakuni on taas selvässä muutoksessa. Modernimpi musta-valkoisuus viehättää... Toki kaipaan ympärilleni värejä, ja kevään ja kesän tullen saan toteuttaa maalaisromanttista huvikumpu-tyyliä kesäkodissamme, mutta kotona puhaltaa muutoksen tuuli.

3. Olemme remontoineet kotiamme hyvin pikkuhiljaa vuosien kuluessa. Remontoidut pinnat ovat kivoja ja mieleisiä, mutta ne alkuperäiset häiritsevät minua päivittäin. Täällä blogissa ei näy kauheasti kuvia olohuoneestamme, koska aina jossakin pistää silmään jotain epämieluisaa.

4. Rakastan kirpputoreja. Nyt olen pitänyt jo pari kuukautta taukoa kirppisten suhteen, mutta eiköhän kohta nokka taas käänny. Tällä viikolla kävin heittämässä Fidaan muutamia kierrätysnyssäköitä, ja nappasin mukaan räväkän peitteen isoäidinneliöistä. Hämmästelin taas kerran Fidan korkeita hintoja!

5. Olen ulkoilma-ihminen. Tänä talvena olen nauttinut lumesta ja hiihtämisestä. Kaivoimme vasta varastosta lumikengät, ja kävin tänään pojan kanssa valloittamassa lähimetsiä. Sinne jäi ihania jättiläisen jälkiä!

6. Vuosien hiljaiselon jälkeen olen taas löytänyt käsillä tekemisen riemun ja ilon. Minulle sopivat pienet, nopeasti valmistuvat työt. En tykkää keskeneräisistä töistä. Tyylini on tehdä vanha työ loppuun ennenkuin aloitan uuden.

7. Olen erittäin tyytyväinen, että sain alkuvuodesta oman blogilistani tehtyä. Meillä on ollut haasteita tietokoneen kanssa, ja nyt olisin pulassa ilman tuota listaa!

Mukavaa aurinkoista sunnuntaipäivää! Mitähän tässä vielä ehtiikään...

5 kommenttia:

 1. Olenkin pitänyt sua aina energisenä tyyppinä. Ja kuvatkin on jotenkin energiset. Kauniita turkooseja yksityiskohtia varsinkin!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Teijan kanssa: jotenkin kaikista teksteistäsikin välittyy energisyys. Tekemisen meininkiä!

  Olen huomannut saman, Fidassa hinnat ovat nousseet ihan pilviin! Monesti on kivoja ja ihania juttuja saanut jäädä, koska hinta on ihan liikaa.

  Sattuipa hauskasti, just väsäsin omaa seitsemän asiaa -juttua. :)

  VastaaPoista
 3. No voi hyvät hyssykät, joko ehdit virkata uuden ison korin...!?!;)

  Itse olen tuollaisen suhteen vasta ajatuksen tasolla. Paikan korille jo tietäisin mutta nyt pohdin teenkö kokovalkoisen vai riemunkirjavan.

  Energistä viikkoa sinulle!

  Toivotaan, että tämän päivän aurinko ilahduttaa päiväämme myös huomenna!

  VastaaPoista
 4. Näitä on aina tosi kiva lukea. Kiitos.

  Minäkin tykkään kovasti kirppareista, mutta ihan liian harvoin nykyään tulee käytyä.

  VastaaPoista
 5. Teija: Mulla on taas tosi turkoosi fiilis. Sitä pitäis kaivaa esiin joka nurkalle! Eri sävyissään.

  Netta: Fidassa nimenomaan trendikamat, eli Marimekko, Riihimäen lasipurnukat tai vaikkapa Finelin astiat ovat ihan huimissa hinnoissa. Mutta kyllä sieltä välillä tekee "merkittömiä" löytöjäkin!

  Näitä seiskoja on nyt liikenteessä! =)

  Anniina: Tää on kyllä ihan sama kori, värit vaan piilossa kuvakulman johdosta! Mulla on nyt tiskirättiprojekti käynnissä. Siitä postailen myöhemmin lisää. Hauskaa!

  Kirjailijatar: Kirppikset on kivoja paikkoja, tosin aina ei löydä mitään. Eniten tykkään pikkukylien kirppareista, joista voi tehdä tosi löytöjä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!