maanantai 23. marraskuuta 2009

Pikkutyttöjen huoneessaSairastelussa on ollut se hyvä puoli, että olen saanut suht kivasti tehtyä käsitöitä. Täytyy kyllä myöntää, että kunnon kuumepäivinä ei ole voimia riittänyt minkäänlaiseen kehittävään toimintaan.

Tässä makuuhuoneessa asustelee apinalandian kaksi pienintä, 2- ja 4-vuotiaat neitiapinat. Huonetta koristaa uusi matto, joka syntyi suurella innolla ja nopeasti. Suosittelen! Virkkuukoukku oli kokoa 9, joten työ eteni.

Matolle pääsivät hetkeksi rauhoittumaan tyttöjen kirpparilta löytyneet vedettävät koirat. Ne ovat olleet tosi suosittuja, eivätkä saaneet nytkään levätä pitkään!

Kuopus sai sänkyynsä päiväpeiton isoäidinneliöistä. Sen aloittelin muistaakseni alkukesästä. Lankana oli Seitsemän veljestä ja suunnilleen samanvahvuiset jämälangat. Neliöitä on ollut kiva tehdä, kun työ on kulkenut helposti mukana erilaisissa paikoissa.

Ostin jonkin aika sitten tytöille uuden kattolampun. Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän Ikean pallovalaisimeen. Antaa mukava tasaisen yleisvalon joka suuntaan. Tyyliltään käy monenlaiseen sisustukseen. Luulen, että haen samanlaisen toiseenkin makkariin.

Torstaina suuntaan ystäväni kanssa pitkään odotetulle Tukholman-reissulle. Haaveissa on koluta Tukholman sisustusliikkeitä ja nauttia jouluisesta tunnelmasta. Kyllä Tukholman katukuvasta huomaa, että ollaan eri maassa! Tulen sitten esittelemään löytöjäni. Kertokaahan vielä viime hetken vinkkejä, minne kannattaa suunnistaa. Humlegårdsgatanille ainakin...

Mukavaa marraskuista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Anteeksi, että kommentoin vanhaan postaukseesi. Mutta olen viehättynyt blogiisi ja ajattelin lukea koko blogin vähitellen...Olen etsiskellyt tytölleni tuollaista pientä pyykkitelinettä. Mailegilla löytyy, mutta on taas liian pieni. Juuri tuonkokoista kuin kuvassasi olen katsellut. Mistä olet sen hankkinut vai onko itsetehty? Kiitos, tervehtien Marjo

    VastaaPoista
  2. Hei vieläköhän Marjo luet täällä kauempana. Pyykkiteline on Ikeasta varmaan 4-5 vuotta sitten ostettu, joten veikkaan että ei välttämättä enää ole kaupan siellä. Mutta käytettynä ehkä jossain!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!