perjantai 20. marraskuuta 2009

Maalaushommissa!

Vietimme syksyllä mieheni kanssa ihanaa vapaapäivää – maalaten! Mies maalasi isompia pintoja ja minä pienempiä tunnelmantekijöitä. Maalilla saa kyllä muutettua ilmettä tosi paljon. Sormet syyhyävät uusiin pensselihommiin, mutta toistaiseksi täytyy vaan suunnitella ja nauttia näistä! Olen muuten ihastunut tuohon vaaleansiniseen maaliin. Piristää ihanasti valkoista ja sopii myös puupintojen viereen.

Lokerikko on naapurilta perimäni Ikean perusmalli. Se kätkee sisäänsä äidin käsityötarvikkeita. Vilkutus naapuriin!

Jakkarat ovat ikivanhoja, varmaan jotain Anttilan mallia. Yksi taisi olla aito Artek, mutta sekin sai nyt maalipinnan. Saivat uusia käyttövuosia roimasti!

Viimeisenä on viime kesän yksi suosikkilöytöni kirpparilta; parin euron kaappi ekaluokkalaisen huoneeseen. Onneksi napattiin mukaan! Mies olisi vaihtanut vetimet tyylikkäämpiin, mutta minusta nämä vanhat ovat ihanan retrot.

Mukavaa viikonloppua, glögin tuoksua ja joulun suunnittelua!

4 kommenttia:

 1. Vilkuti vilkuti :)

  Kyllä vaaleansininen on sitten ihana väri!
  Maalata pitäisi taas, mutta kun...

  VastaaPoista
 2. Ihana vaaleansininen! Voisitko vinkata värikoodin? Näin melkein täydellisen vaaleansinisen puolikorkean kaapin Adalmiinan helmessä mutta hintaa oli vähän liikaa.

  VastaaPoista
 3. Anu: Maali on Tikkurilan Maalarin valkolakka PH (puolihimmeä), sävy TVT 4508. Luulisin, että samaa sävyä saa tällä koodilla muihinkin Tikkurilan maaleihin...
  Kirpparille vaan kaappia ostamaan ja sitten maalia pintaan! =)

  VastaaPoista
 4. Nonna, kiitos tosi paljon! Jos sopiva kaappi löytyy, niin tuon maalin pidän mielessä. Täytyy heti kirjoittaa koodi ylös muistikirjaan, ettei mene hukkaan. Olen metsästänyt lastenhuoneeseen tosiaan sellaista puolikorkeaa kaappia ja vaaleansininen on kummitellut mielessäni. Toivottavasti sopiva löytyisi jo pian :)Ja jos ei löydy kaappia, niin tuoleja ja pienempiä juttuja voisi piristää maalilla.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!