lauantai 29. lokakuuta 2016

Sisustusinspistä hakemassa








Meillä kotona on näyttänyt aika pitkään ihan samalta. En ole rymsteerannut, saatikka järjestellyt mitään mukavia asetelmia. Tavaraa ei ole lähtenyt kiertoon, eikä kyllä uuttakaan juuri tullut sisään.

Nyt huomaan sisustusinspiksen nostavan päätään.

Syksyn viimeisillä mökkikeikoilla olen keräillyt luonnon antimia, oksia ja kauniita ruskalehtiä. Löysin kesäkodin lähistöltä kauniin lehtikuusimetsän, jossa oli tehty harvennuksia niin, että pääsin poimimaan kauniita oksia kaadetuista puista.

Eilen kokoonnuimme kässäkamujen kanssa ystäväni kauniissa kodissa. Mikähän siinä on, että aina kauniissa kodissa vierailtuani herää inspis uudistaa ja tuulettaa omaa kotia? Ystävän tähtivalokin näyttää jo niin kivalta, ei yhtään liian jouluiselta.

Karsimisen lisäksi marraskuun tavoitteeni on ostaa maalipurkki ja maalailla pienesineitä ja -kalusteita. Pähkään vain vielä, että onko maalin väri musta vai harmaa...

Lisäksi ajattelin keräillä aarrekarttaa seinälle kuvien muodossa. Kuvia on tullut irroteltua lehdistä, mutta koska liimaaminen ja kartongin etsintä kuulostaa nyt liian vaativalta, aloittelen ihan irtokuvilla.

Mitäs sinun syksyysi kuuluu? Miten sisustellaan? Mikä on nyt in?

It´s time to organize our home. KonMari-cleaning and perhaps new places for old furniture. I´ve collected new decoration from the nature, but haven´t have time and interest to use them.
Yesterday I visited my friend´s beautiful home and got a great feeling to do something at home. A good beginning...

14 kommenttia:

  1. Minustakin tuo tähtivalo näyttää todella houkuttelevalta. Nyt kun illat pimenevät vielä aikaisemmin (kellon kääntö), niin lisään valaistusta sisään ja ulos. Luonnon antimista saa todella kauniita asetelmia, kuten sinulla on. Kurpitsasi saa nauramaan =).

    Minäkin ajattelin pitkästä aikaa tarttua siveltimeen ja tässä marraskuun aikana maalata ruokapöydän pöytälevyn. Se on kyllä helppo homma, kunhan saan perheen muut jäsenet vähäksi aikaa pois kotoa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan tämä pimeä aika sellainen otollinen hetki kotoilulle, koska muidenkin tekee mieli laittaa kotia. Minulla on oikein inspis, seinienkin maalailua mietin... Tsemppiä sulle maalaushommiin!

      Poista
  2. Moikka moi! Kauniita kuvia sun luonnon antimista♥ Noillahan pääsee jo tosi pitkälle. Tiedän kyllä myös tunteen, miten jonkun toisen koti voi inspiroida itseäkin sisustelemaan. Oma koti näyttää aina ihan blääh. Mulla on tällä hetkellä aika inspiroiva olo, mielessä on mm. uuden sohvapöydän nikkaroiminen itse! Samoin astiakaapin vaihto johonkin rouheempaan (ja edulliseen kiitos!) ja mitähän vielä... tänään löysin miehen yrityksen toimitilan uumenista pari kivaa vintage-koulutuolia, jes! Appiukko on kova hamstraamaan remonteissa, ja se on mun onneni ;)

    Tsemppiä ja iloa viikkoon, kohta se on jo marraskuu!

    (Ja hey, en kestä, alimmassa kuvassa vilahtaa ihana rm:n tähtipeitto... myin just viikolla omani, ja nyt se heti jo kummittelee sun kuvassa! Tää oli vähän semmoinen, että luovunko vaiko en, mutta enköhän tuu toimeen ilmankin. Kai..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, esittele sitten sun sohvapöytä, kun pääset siihen asti. Minä haaveilen jo seinien maalailusta lasten huoneissa.
      Hei, tuo tähtipeitto kamuni kotona on ihana. Olen sitä himoinnut monesti. Nytkin tuli kyllä kirppisteltyä kamun luona...

      Poista
    2. Se ei muuten ole myynnissä :-D Heh.

      Poista
    3. No heh... Ehkäpä kyllästyt siihen joku päivä... Toivossa on hyvä elää!

      Poista
  3. Inspiraatio: Takkatuli, taljat, glögi, Torbyn hiljaisuus. Ja yksi uusi Linumin tyyny (Tukholman reissulta), vaaleanpunainen :) Puss! Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, vaaleanpunainen tyyny sulla! Mukavia mys-hetkiä sulle sinne! Voin kuvitella tunnelman!

      Poista
  4. Pitäisköhän itsekin kuvailla vähän täällä :-D Nyt on muuten sohva vaihtunut, ja hirveä sohvapöytädilemma päällä. Ja ostin uudet tapetit... Että "taustalla tapahtuu" ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas sen verran tunnelmallista, että laita kamera laulamaan. Johan sinä olet ollut reippaana! Mielenkiinnolla odotan mihin sohvaan olet päätynyt!

      Poista
  5. Nämä pitkät pimeät illat saavat kyllä sisustuskärpäsen surraamaan niin ettei tiedä mistä aloittaisi ;)
    Kaamosvalot, jouluvalot, sumuvalot - mitä ne nyt oikein ovat - loihtivat hieman erinäköistä jo aivan vaan valaisemalla ympäristönsä eritavalla kuin normivalot. Mutta jotain muutakin uutta kivaa täytyy tehdä "jouluksi", kuin lahjaksi itselle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on just hyvä hetki viritellä valosarjoja! Mua himottaa ne maalaushommat nyt kovin! Taidankin viikonlopuksi hankkia sitä maalia... Silläkin saa mukavasti vanhasta uutta.

      Poista
  6. Sisustusinspiraati on meikäläisellä ollut vähän hakusessa. Seikkailen jossakin tyylisuuntien välitilassa, ahdistun levällään olevista asioista, mutta en osaa päättää mitä ja miten tekisin. Valosarjoja olen ripustellut jo ja kynntilöitä poltellut. Ehkä ne on mulla nyt in. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää lumi toi kyllä kivasti ainakin meille etelään valoa ja tunnelmaa. Jospa vaikka niitä valosarjoja lisää viikonloppuna... Mites teidän uuden kodin sisustelut?

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!