perjantai 14. lokakuuta 2016

Riittävän siistiä...
Melkoista haipakkaa tämä elämä. Elämme selvästikin perheenä sellaista vaihetta, jossa pikkulapsivaihe on ohitse ja lapset pärjäävät jo pidempiä hetkiä omillaan. Molemmilla vanhemmilla pukkaa lisää työhaasteita, mikä tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä.

Kotona tämä kaikki näyttäytyy välillä melkoisena kaaoksena. Vaikka lapset pärjäävät suht hyvin, emme ole saaneet koulutettua heistä kovinkaan siistejä. Melko usein tultuani kotiin saan laskea kymmeneen, jos muistan.

Tänään vietin vapaata iltapäivää. Ajatuksenani oli laittaa kotia järjestykseen ja tehdä siinä sivussa vähän kirjanpitohommia. Laskut sain maksettua, mutta sen jälkeen printteri lopetti yhteistyön. Kodin järjestelykin rajoittui pahimpiin pesäkkeisiin. Kaivoinkin tyytyväisenä kameran esiin ja totesin, että tämä riittää. Aina ei tarvitse...

Kaivelin muuten myös kuviopaperit esiin ja tein vanhalla kaavalla kynäpurnukoita. Kylläpä näyttävät kivalta. Täytyy jatkaa viikonloppuna.

Kuskasin kaksi pienempää leiribussiin ja edessä on melkoisen vapaa viikonloppu apinamiehen ja teinien kanssa. Mitähän tässä keksisi?

Life is quite busy at the moment. Kids are growing and we - the parents - are having more challenges at work. This means that our home is not so nice and tidy. Today I had a free afternoon. I had planned to do everything useful, but instead I took my camera and forgot the dust and mess. 
Smallest ones went to a camp so we´re just planning what to do... the Teens have their own plans.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Arvaa kun nauratti, sulla on samanlainen tuikkusetti, kuin mulla! Just eikä melkein :-D Hauskaa. Käy katsomassa vaikka mun blogista kuva!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!