maanantai 1. elokuuta 2016

Mä maalaistyttö oon


Ei mennyt montaa päivää vanhoilla kotikonnuilla pohjoisessa, kun tunsin olevani taas maalaistyttö. Tietokoneet heitettiin nurkkaan ja kännykkä sai uinua yöpöydällä. Me viipotimme pihamaalla, kannoimme halkoja, raahasimme risuja ja poimimme marjoja. Toki siinä sivussa tuli uitua rutkasti, luettua jokunen lehti ja koluttua paikalliset kirppikset.

Kaiken metsittymisen keskellä nuoriso piti huolen siitä, että pysyimme nykyajassa. Pokemoneja löytyi keskeltä maaseutuakin, ja pikkukylän rampitkin tuli valloitettua.

Leppoisaa elokuuta!

Spent a week in northern Finland, in my old hometown. Felt like a country girl again, even though the kids were hunting Pokemons and found the local parks for scooters.

4 kommenttia:

 1. Ihanan rouheita kuvia, joissa on hyvä tunnelma! Samoin sinulle, kivaa elokuuta!

  VastaaPoista
 2. No niinhän mä aattelin, että nää kuvat ei voi olla mistään muualta ku pohojoosesta♥ Siellä on kummallinen tunnelma, kovin vetovoimainen ja hyvällä tavalla painava. Voi jospas vois tehdä suunnanmuutoksen ja muuttaa Lappiin!

  Iloa elokuulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se on oma maailmansa, ja meidänkin perhe viihtyy... Monesti on tuota pohjoisessa asumista tullut mietittyä. Mutta on siinä vaan niin monta asiaa paketissa näinkin isolla perheellä.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!