sunnuntai 21. elokuuta 2016

Ex temporeLähdimme lauantaina ystäväni kanssa ihan ex tempore kirppiskierrokselle Helsinkiin. Viiden minuutin varoitusajalla vaihdoin vaatteet ja hyppäsin ystäväni kyytiin. Helsingissä kiersimme Hietsun ja kävelimme sen lisäksi Kaivarin Kanuunaan ja vielä takaisin. Tuliaisena löysin kivan määrän syysvaatteita itselleni.

Kylläpä Helsinki näytti kivalta. Kesäinen keli ja lauantaipäivä olivat hyvä yhdistelmä. Ihmiset olivat hyväntuulisia, tosin niin mekin.

Tästä intoutuneena mietin koko loppuviikon, että asioita pitäisi tehdä enemmän suunnittelematta. Pieniä ja isoja asioita. Aina ei elämän tarvitse olla niin suunnitelmallista.

Meillä porisee kattilassa omenasose. Päivällä paistui uunissa omenapiirakka. Ihana omenasato...

Mukavaa alkavaa arkista viikkoa!

We made a trip to Helsinki with my dear friend on Saturday. We visited some local flea markets and just walked around. What a lovely feeling to do something without of planning too much. That´s what I´m gonna do more often in the future!
Have a lovely beginning of the week!

8 kommenttia:

 1. Välillä on kiva käydä kirpparilla, olit löytänyt kivan näköiset neuleet. Minäkin löysin syksyisiä neuleita 2e kappale! Kauniita kuvia ja mukava tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten vaatteita oli paljon tarjolla, nuoret naiset olivat selvästi siivonneet kaappejaan... Kiitos!

   Poista
 2. Sää todella taisi suosia retkeänne, kivaa! Jahas, minunkin pitäisi laittaa omenasosepannu porisemaan. Kiitos kun muistutit, ettei pidä antaa omenasadon mennä yli. Nyt on ollut niin sienestysvimma päällä, ettei meinaa kaikkea ehtiä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ajattelin aloitella omenoiden tuhoamista pikkuhiljaa, ennenkuin koko sato rysähtää kypsäksi. Onneksi eri lajikkeet kypsyvät eri tahtia.

   Poista
 3. Oli kiva nähdä:) Hei onko sulla ideoita betonijuttuihin. Me Marttojen kanssa tehdään huomenna raparperinlehtiä, mutta mitä muuta kivaa voisi betonista tehdä? Mulle eka kerta. Niin kuin kai muillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilänjalat (esim. maitotölkkiin, viilipurkkiin) on perinteinen, kiva. Isot vadit on kivoja kans. Muottien etsimiseen ja keksimiseen kannattaa käyttää aikaa ja mielikuvitusta! Itse tekeminen on sottaista, mutta helppoa! Mukavia askarteluja!

   Poista
 4. Mukavalta kuulostava retki. :) Mä olen maailman huonoin suunnittelemaan mitään, meillä tehdään melkein kaikki ex tempore ja suunnittelematta. Lapsi juuri nauroi, että kuulostaa niin hassulta, kun muissa perheissä asioita sunnitellaan ja mietitään ja meillä keksitään aamiaispöydässä, että tänään voisikin lähteä vaikka retkelle jonnekin. Ja sitten mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen luonteeltani enemmän suunnittelijatyyppi. Sen takia onkin kiva harjoitella vähän elämään ex tempore. Tosin näin isossa perheessä sitä suunnitelmallisuutta tulee väkisinkin, kun on noita aikatauluja. Mutta sinne väliin mahtuu...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!