sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Raakaa remonttiaJuhlafiiliksiä ja raakaa terassiremonttia. Siinä lyhyesti tämän viikonlopun tunnelmia.

Ihania kevätjuhlia, komea ylioppilas, Suvivirsi ja kiharapilviä. Ystäviä vuosien takaa ja juhlavaatteita. Oikein ihanaa.

Siinä sivussa kotipihalla purettiin terassi ja suunnitellaan uutta. Apinamies tekee sen suurimman työn, minä yritän kiikutella kukkasiani turvaan. Terassin purun yhteydessä paljastui myös yksi muurahaisten lahottama tukipylväs. Tulikin valuhommia!

Pian pääsen maalaamaan sinapinvärisen kivijalan. Terassikin laajenee mukavasti. Ruskeat terassikalusteet odottavan myös maalia pintaansa, ja pöydälle rakennetaan uusi isompi kansilevy.

Jossakin vaiheessa luvassa siis myös jälkeen-kuvia.

Leppoisaa viikkoa!

ps. Lidlissä on pioniaika!

The school is over! Lovely parties and summer feeling. Flowers blossoming in the garden and we have a lot of work to be done. We are building a new terrace.
Have a lovely week!

10 kommenttia:

 1. Hei tsemppiä sinne <3 Meillä alkaa sama homma tiistaina kun appiukko karauttaa kylään. Terassihommat siis pystyyn =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ajattelin, että hyvä jos kesäkuun aikana saatais jotain valmista. Että vähän kestää, kun ollaan töissä päivät kuitenkin! Taidatte olla nopeampia, jos on appiukkokin kaverina.

   Poista
 2. Terassit on ihania. Kaunis muoto on tulossa tuohon kulmaukseen. Kumpa joku tulisi meillekin tekemään sellaisen... pitääpä houkutella isää kyläilemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukahan erikoistuisi terassien uusimiseen? Apukädet olisivat aika kivat tässä hommassa!

   Poista
 3. Nyt tulee kivan kokoinen teranssi...yleensä ne pakkaa olemaan liian pieniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurmikkoa vähemmän hoidettavaksi ja tasaista terassia tilalle. Siinä suunnitelma!

   Poista
 4. Kuuostaa kivalta ja tehokkaalta vikonlopulta. :) Niitä jälkeen-kuvia odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä tapahtumarikas, kiva viikonloppu. Välillä kiva näinkin, kun on arjesta poikkeavaa kivaa. Kaipaisin sulta ammattilaisen vinkkejä noiden puutarhakalusteiden maalaamiseen... :)

   Poista
 5. Tsemppiä sinne terassiremppaan! Kivasti piha saa taas uutta ilmettä ja uudistetut kalut ovat piste iin päälle. Ihanaista kesäaikaa sinne muutenkin, koska sä pidät lomaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tulee uutta ilmettä kunhan päästään sinne asti... Hieman nyt muut hommat häiritsevät remonttihommia! Juhannukselta olen pari viikkoa lomille, sitten loppukesästä toisen jakson.

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!