lauantai 2. huhtikuuta 2016

PihapäiväTänään ollaan asuttu pihalla. Aivan ihana ilma! Haravointia, kuopsutusta, lelujen siivoilua, linnunlaulua, tennareita ja pyöräretkiä. Ihanan keväisiä touhuja siis...

Minä sain puolet pihasta kuntoon, ja kovasti mielessä uusia pihasuunnitelmia. Meillä on edessä pihan puolen terassin uusiminen, ja sen myötä voisi miettiä vähän kasvejakin. Ainakin terassille vähän ruukkupuutarhaa ja pientä yrttitarhaa. Taidan tosin tulla toimeen vanhalla, rosoisella ruukkukokoelmalla. Luulen myös, että terassirempan myötä saadaan tehdä nurmikolle hieman paikkakylvöä. Niin, ja ne pihakalusteet kaipaavat uutta pintaa, mutta niistä lisää myöhemmin...

On se muuten kumma, että remppatyömaalla puskee jos jonkinmoista kukkasipulia, vaikka luulin jo kaivaneeni kaikki pois. Maatakin on tullut päälle vaikka kuinka. Mielenkiintoista!

Nyt taidan laittaa teinineidin kanssa jalkakylvyt sohvan ääreen. Jospa nauttisi hetken rauhasta vaikkapa punaviinilasillisen ääressä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

What a lovely Saturday. We´ve been living outdoors. Garden work, planning and just sitting in the garden. We´ll build a new terrace and I have a lot of plans concerning plants and garden furniture... Have a lovely Sunday!

14 kommenttia:

 1. Maasta nousevat sipulikukat on jotain sellaista joiden edessä olen täysin sanaton ihastuksesta. Meillä pihaa peittää vielä lumi, mutta kohta ne on täälläkin pinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihmettelen, että joka kevät jaksan olla yhtä onnistunut kaikesta mitä maasta puskee. Sipulikukat ovat ihme, koska ne myös leviävät mukavasti, eikä aina keväällä muista minne ehkä on piilotellut syksyllä sipuleita.

   Poista
 2. Kevät tosiaan on täällä. Huikea muutos viikon loman aikana tapahtui <3 Ja auringonpaiste tekee kaikesta vielä kivampaa! Iloa kevätpuuhailuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet jo syyhyävät, mutta taidan odotella viikonloppuun, että istutan vähän orvokkeja ruukkuihin!

   Poista
 3. Siis kukkiva krookus!!!! Meillä on vasta niitä hiippoja ja lehtiä. Ehkä lähipäivinä kukkiakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamassa paikassa oli oikein krookusryppäitä...

   Poista
 4. Kyllä kuule tulee itselläkin hirveä hinku sinne Suomen päähän pihahommiin :-D Onneksi täälläkin saa vähän jotain tehtyä tuossa parvekkeella. Kunhan tämä takatalvi saadaan ensin ohi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan käydä keväällä teidän Suomi-kodin pihaa vakoilemassa. Se on niin ihana!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. On muuten mahtava juttu, miten joka kevät kokee saman ihanan inspiraation!

   Poista
 6. Jalkakylpy&punaviini on minun mielessäni aika täydellinen yhdistelmä. Ja puutarhahommat olivat toisinaan kivoja, usein taas minulle ihan pakkopullaa. Nyt tuo pieni parveke on ihan sopiva puutarha minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tuo puutarhainnostus menee sykleittäin, välillä inspaa ja välillä sitten ei taas ollenkaan. Siltä se pihalla näyttääkin...

   Poista
 7. Mukavan keväiseltä näyttää :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten odotellaan seuraavaa keväistä päivää. Tänään ainakin on kovin kylmää ja kaikki kukat ihan supussa. Onneksi sisähommia riittää... :)

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!