lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kukkaisterapiaa

Tänään tein kävelyn kotikylällä kameran kanssa. Tässäpä kukkaisterapiaa teillekin!

Minulla on ollut kiireinen viikko, ja olen ollut melkoisen puhki, mutta kyllä tällainen hitailu ja luonnon tutkailu auttavat.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Some flower power for you all!  Have a lovely weekend!

12 kommenttia:

 1. Kun näitä kukkakuvia katsoo, tuntuu ettei voi olla totta!! Mutta on ne, vaikka meillä vielä lunta onkin... Kiitos näistä ihanista kuvista;) Auringonpaistetta tulevaan viikkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen katsellut kukinnan tilannetta vain viikonloppuisin, ja kyllä on aina viikossa tapahtunut ihmeitä! Ihana aika! Auringonpaistetta sinullekin!

   Poista
 2. Meilläkään kevät ei ole vielä näin pitkällä, siksi kuvat näyttävät niin ihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi on pitkä maa tähän aikaan vuodesta... :)

   Poista
 3. Oih, olet jo löytänyt nokkosia. Minä olen niitä tutuilta lenkkipoluiltamme etsiskellyt, mutta en ole bongannut vielä. Valkovuokkoja sen sijaan löysin jo useastakin paikasta, ehkä viikon päästä malttaisi ottaa niitä maljakkoonkin. Voi hyvin kaiken arkisen kiireen keskellä. Ps luen parhaillaan sitä "siivouskirjaa", josta aiemmin kirjoitit blogissasi. Tykkään ja heti alkoin kodin rymsteeraus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä odottelen vielä viikon tai pari ennenkuin nappaan talteen nokkosta. Vai on sulla Konmari luvussa! Kyllä siitä tuli inspis tavaran karsimiseen, vaikka nyt en ihan totaalista remonttia tehnytkään!
   Tsemppiä sinullekin arkeen! Päivitähän blogiisi kuulumisia!

   Poista
 4. No onpas siellä keväistä! Tämä tuo intoa odotukseen tännekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä ilahduttaa! Hassua miten sitä jaksaa joka vuosi ilahtua samoista kevään merkeistä!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ja joka päivä vain näkee lisää ihanuutta ympärillä. Kyllä oli taas kiva tulla töistä väsyneenä kotiin ja piristyä tästä kauneudesta!

   Poista
 6. Superihania kuvia kevään puhkeamisesta jälleen <3 Ja iloista viikonvaihdetta! Mä koetan pitää lippua korkeella oksupotilaan kanssa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisaa viikonvaihdetta! Täällä painetaan töitä, markkinat ohjelmassa. Käväisepä siellä Sirpan myymälässä, jos ehdit markkinoille!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!