lauantai 19. maaliskuuta 2016

I made it!

Melkoinen viikko takana. Apinamies on ollut aamusta iltaan töissä, ja minullakin päivät tiukkaa työntekoa. Iltapäivisin olen kaahannut kotiin kiireellä ja hoidellut perheen menoja. Tähän vielä lisäksi yksi neiti hankki kipsiä ranteeseen ja rautaa suuhun. Siis tippui hepan selästä ja aloiteltiin samaan syssyyn oikomishoitoa.

Olen siis iloinen ja onnellinen, että selvisin viikosta – ja vieläpä ihan hyvällä fiiliksellä. Onneksi päivät kuluvat hyvällä mielellä niin, että illan asioita ei edes ehdi miettiä. Iltaisin sitten olen vapaina hetkinä nautiskellut omista hetkistä lukien ja hyvää teetä hörppien. Ei sen kummempaa.

Ai niin, ja olen huijannut ja tehnyt viikkosiivousta pitkin viikkoa jakaen hommia monelle päivälle. Nyt on edessä viikonloppu vähemmällä siivouksella. Oikeammin tämä johtuu siitä, että viime viikonlopun olin reissussa, ja yllätys yllätys kukaan ei ollut siivonnut kotona.

Mukavaa viikonloppua sinulle! Joko virpomisoksat ovat valmiina? Löytyykö uusia vinkkejä viime hetken arkartelijoille?

Quite a week! Busy days at work,  a broken wrist and some visits to the dentist. Still a good feeling. Have a lovely weekend!

3 kommenttia:

 1. Ai niin ne virpomisjutut! Täytyykin poiketa munaostoksille.

  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin ollaan vähän viime hetken askarteluja tekemässä. Täytyy laittaa ovellekin jokin tipu, että noidat löytävät perille!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!