perjantai 11. maaliskuuta 2016

Hyvää arkea?


Päivät vierivät vauhdilla. Apinamies tekee pitkää päivää, joten minä kiiruhdan töistä kotiin säätäämään ruokia ja lasten menoja.

Wilma-viestejä, kyytien organisointia, läksyjen seurailua ja pyykkikoneen pyöritystä.  Hiihtokisoja, flunssan poikasta ja turnausvaatteiden pakkausta. Sitä samaa, mitä tuhansissa muissakin kodeissa tehdään arkisin.

Arjen piristeenä naistenpäivän kukkasia, joita sain töissä ja kotona. Kynttilänvaloa lisääntyvästä luonnonvalosta huolimatta. Kuppi kuumaa teetä ja rauhallista venyttelyä. Muutama sivu hyvästä kirjasta ja ehkä jakso hyvästä tv-sarjasta.

Näinhän se menee. Välillä mietin, eletäänkö meilläkin viikonlopusta toiseen selviytymällä. Onko tämä arki kaikille kivaa. Toki eihän elämä aina ole kivaa, niinkuin huomautin tänään 8-vuotiaalle kuopukselle, joka pakersi matikan tehtävien parissa. Ei niin, mutta kyllä arjestakin pitää pystyä nauttimaan kaiken suorittamisen keskellä.

Minulla on tiedossa naisten viikonloppu hyvässä seurassa. Toivottelen siis ihanaa viikonloppua sinullekin!

A week full of normal activities. Children´s hobbies, a little flu, packing for the weekend, cleaning and washing. But also lovely flowers, a cup of tea with a nice book. And a nice weekend trip ahead. Have a lovely weekend!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua sinulle. Virkatut palat ovat kauniita. Itse yritän päättää, millä mallilla alkaisin virkkaamaan paloja. Ihan liikaa vaihtoehtoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tehnyt useamman peiton perinteisistä neliöistä, ja joskus kokeilin näitä vähän pyöreämpiä. Tämä peitto vielä kesken, ja inspiraatio vähän hakusessa... :)

   Poista
 2. Oikein hyvää ja rentouttavaa viikonloppua <3 Tutun kuuloisia ajatuksia. Ja minäkin ihailin noita kauniita palasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Maija sulle! Aurinko ainakin paistaa aivan ihanasti!

   Poista
 3. Niin, eniten me eletään kuitenkin sitä arkea. Jokainen päivä pitäisi olla sellainen, että tykkää. Minä tykkään eniten juuri arjesta. Siinä on selvä rytmi ja rutiini. Toki viikonloputkin ovat kivoja, mutta en erityisesti odota viikonloppuja. Monesti viikolla ehtii hoitamaan omia juttuja (käydä ystävän kanssa kävelyllä, käydä Kertuissa (neulekerho), ym.juttuja). Viikonloput ovat minulle usein olleet muiden passaamista. Teet ihania virkkauksia. Haluaisin oppia isoäidinneliöt. Ajattele, en osaa! Nyt pitää mennä oppiin. Ihanat kuvat! Elämä on kaurapuuroa, joskus ruusuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään arjesta, vaikka välillä on sellaisia hetkiä, jotka voisi hypätä yli. Mutta nekin kuuluvat siihen hyvään arkeen. Tässä vaiheessa elämää sellaiset viikonloput, jolloin ei ole ohjelmassa yhtään mitään, tuntuvat myös oikein kivoilta. Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!