lauantai 11. heinäkuuta 2015

Arjen piristyksiä










Kiireinen työviikko takana. Menoa ja meininkiä, toki hyvällä fiiliksellä. Kiireen jälkeen tuntuu ihanalta viettää rauhallinen kotiviikonloppu ihan ilman ohjelmaa. Suunnitelmissa on ulkomaalaushommia, lenkkeilyä, kodin järjestelyä ja pihahommia. Ja illalla saunaan.

Viikon varrella on ollut juhlapäiviäkin. 20-vuotishääpäivä ja pojun synttärit. Talossa on nyt virallisesti kaksi teiniä. Tarjolla on ollut suolaisia ja makeita herkkuja. Nuo suolaiset ovat erityisesti minun makuuni.

Pihalla pionit kukkivat niin painavina, että niitä on kiva napsia maljakkoon. Nytkin istuskelen pionimaljakon vierellä ihanassa tuoksussa.

Leppoisaa viikonloppua!

Ps. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan ihana tyyny on ihanan Fridan käsialaa ja piristää minua ihan hirmuisesti joka päivä!

A busy week at work. After that I enjoy a weekend without of plans. Just some painting, jogging and garden work. And peonys are blooming!
Have a lovely weekend!

13 kommenttia:

  1. Ihania nuo Fridan tyynyt, olen ihan heikkona niihin ja juuri tuhon malliin erityisesti. Samanlainen on keväästä asti sulostuttanut meidän olkkarin sohvaa ja aika moneen blogikuvaanikin se on kauneutensa vuoksi päässyt 😉 Mukavia hetkiä maalausurakan välissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tyyny sinisine sävyineen jotenkin oli niin mun näköinen. Fridalla on kyllä ihania tuotteita! Sulla taisi olla vaaleanpunainen, jos yhtään oikein muistan.
      ps. Maalaaminen on oikein kivaa, kun on vain pikku projekti työn alla...

      Poista
    2. Moikka vielä Nonna, kyllä minulla on myös tuo vaalean sininen, hih. Sama maku molemmilla :-) Ihanaa mökkeilyä teille.

      Poista
  2. Meilläkin alkoivat varjoliljat juuri kukkia. <3 Ihanaisia ovat. Pionit ovat vähän unohtuneet sateeseen... Mutta mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen siirtänyt nämä varjoliljani naapurilta ja tosi kivasti ovat lähteneet kasvamaan. Tykkään...

      Poista
  3. Kuulumiasi on aina yhtä piristävää lukea! Hauskaa kesää teille :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tia! Ihanaa kesää sullekin! Lämpöä odotellessa...

      Poista
  4. Voi että kun nyt vielä jaksaisi pionit pysyä vähän kukassa niin, että minäkin näkisin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että ensimmäiset kukkijat ovat varisemassa, mutta kyllähän nuo onneksi kukkivat pidemmällä aikajaksolla. Luulen, että ehdit ne kyllä hyvinkin nähdä. Täällä on niin koleaa, että eivät mene kerralla yli. Voi ihanuus... Kohta minäkin pääsen ihastelemaan sun kukkapihaa!

      Poista
  5. Ihanat, seesteiset kuvat. Onnittelut teineille ja teinien äidille! :)). Minä ainakin nautin, kun talossa on kaksi hassua teiniä. Joka päivä heistä on paljon iloa ja pikkuhiljaa aikuistuvat ja hoitavat jo omia asioitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi! Kyllä teinin äitinä olo on erilaista kuin taaperon tai pienen koululaisen. Uusia ulottuvuuksia, uusia mahdollisuuksia. Äitiyden uusia kokemuksia koko ajan!

      Poista
  6. Ihana kesä!! Toivottavasti edessä on vielä hellepäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin peukut pystyssä. Kahden viikon lomapätkä juuri alkamassa, ja Suomessa tarkoitus pysyä, vaikka kuumat hiekkarannat kyllä kuulostaisivat houkuttelevilta! Ihkua lomaa sullekin!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!