perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ihanaa hellettä


Meillä kesäkotiloma vaihtui citylomaan. Vaikka eipä täällä Espoon perukoilla kovin kaupunkielämää vietetä. Touhutaan omalla pihalla ja kuljetaan melkoisen rennosti muutenkin.

Kouluikäisten lasten kanssa lomailu on kompromisseja täynnä. Kaikilla on menonsa, joiden mukaan koko perhe elää. Yksi tuli kielikurssilta ja kohta taas lähtee riparille, toisella meni yksi turnausmatka ja edessä on Hesa Cup. Näiden mukaan sitten suhataan, vaikka blogin mukaan voisi saada sen kuvan, että lomailemme maalla kesäkodissa ihan koko kesän. Heh!

Nyt ollaan hetki kotosalla, ja alkushokin jälkeen tuntuu ihan kivalta. Ohjelmassa on ollut paikkojen kuntoonlaittoa ja rojujen karsintaa suurella kädellä. Edessä on monet kivat treffit ystävien kanssa.

Voikaa hyvin ja ottakaa iisisti helteessä!

ps. Kuvissa vielä kesäkotitunnelmia... Kotona kiertelen taas kameran kanssa kunhan ehdin ja saan jotain valmista!

From countryside to our city home. Bigger kids have a lot to do, so our whole family comes and goes. Language course, football camp and so on. Photos are still from our summer house...

5 kommenttia:

 1. Ihania hellepäiviä ja leppoisaa puuhailua. Me ajellaan kanssa siellä sun täällä tämän heinäkuun ajan. Nyt tultiin mökille Savoon ja ensi viikolla täysin vastakkaiselle puolelle Suomea, kun Pori Jazz Festarien rytmit vievät mennessään. Siitä eteenpäin ei vielä tiedä ja niin pitääkin olla. Nähdään jossain välissä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kesää sulle ja nauti nyt pitkästä, kiireettömästä kesästä!

   Poista
 2. Noi lautalattiat <3 Ja mä niin tiedän mistä sä puhut. Enää on turha kuvitella, että loma suunnitellaan omannäköiseksi, se suunnitellaan sen näköiseksi, mitkä on perheen lasten menot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Ja nuo lasten omat menot vaan lisääntyvät tulevina vuosina... Kesätyöt ja muut!

   Poista
 3. Birthday is something that we all should wish Birthday to our whole family, friends, wife, brothers, and also on say
  Happy Birthday on their birthday to them and wish them a best Birthday Wishes by choosing the unique and inspirational Happy Birthday Wishes for our beloved ones. Birthday Quotes also put a life in family relationships and we should useHappy Birthday Quotes when we have our beloved birthdays occasions. To slice the birthday of our dear one we should also present them best Birthday Images with good wishes and but it should be best Happy Birthday Images that they have ever seen, so surprise them on their birthday with lovely and beautiful Happy Birthday Cakes images on email or through hard copy, depend on you.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!