torstai 19. huhtikuuta 2012

Nyt retroiluttaa


Talvella minulla oli vahva musta-valkoinen kausi. Kevättä kohti mentäessä heleät värit ovat vallanneet kodin musta-valkoisen rinnalla. Nyt huomaan, että retroiluttaa ja kovasti! Johtuisikohan se lähestyvästä kesäkotikaudesta?

Eskarineiti vietti toipilaspäivää ja minä siivosin meeelkoisen pitkän välin jälkeen astiakaappia. Ihastelin kaikkia kertyneitä lasiastioita. Melko retroa! Nanny Stilliä, Kastehelmeä ja muita lemppareitani.

Sänkyihin olen näköjään myös valinnut kukkaa ja väriä. Kesäksi nämäkin ihanuudet pääsevät koristamaan kesäkodin petejä.

Entäs sitten nämä uusimmat Fida-löytöni, kukkalaukut! Jos liikutte loppuviikosta Köpiksen suunnalla, älkää ihmetelkö, jos nämä vilahtavat fillarin selässä vauhdilla ohitse!

Mukavaa loppuviikkoa!

After a black-and-white period I´m feeling so retro again! Bright colors, flowers and so on. 
I was cleaning our cupboard and took my favorite glassware out. So lovely!
Our bedware is also full of flowers this week. And newest flea market founds, these bags, will fly to Copenhagen this weekend!
Have a nice weekend!

15 kommenttia:

 1. Niin on rouvalla kevättä rinnassa! ;)

  Ihanaa reissua teille!

  Matkakertomuksia odotellessa...:)

  VastaaPoista
 2. Upeyä värikkäitä juttuja!
  Nuo vanhat lasienineet eivät ole ihan mitään halpoja... mutta niin upeita.

  VastaaPoista
 3. Ihania astioita ja kankaita! Kuvista välittyy jo kesäinen meininki :) Onneksi mieltä saa muuttaa ja tehdä niin kuin kulloinkin hyvältä tuntuu. Hyvää matkaa teille, kumpa voisin olla näkemässä vilauksen fillarin kyydissa olevasta laukusta :)

  VastaaPoista
 4. kamomilla: No nythän on kevät! =) Kiitos, kamera on pakattu mukaan...

  sanna: Vanha lasi on tosiaan arvossa! Ihan kiva, että äitini luopui aarteistaan!

  Marie Elisabeth´s rum: Kiitos! Ja onneksi pienillä muutoksilla saa sitä tyyliä muutettua ja uutta fiilistä kotiin! Tekstiilit ovat parhaita!

  VastaaPoista
 5. Ihqja tavaroita ja kasseja =) Toivottavasti teillä on kivat ilmat Köpiksessä! Kuvia odotellessa...=)

  VastaaPoista
 6. No niin, muista sitten se pysähtymistä tarkoittava käsimerkki siellä fillarivirrassa ;) Muuten tulee peräänajo. Hieman erilasiat pyöräillä siellä, kun täällä Suomessa. Voi, kun tännekin saatas samat fillaribaanat.

  VastaaPoista
 7. erilaista ! Hmph, en osaakaan kirjottaa. Kuvittelin, että osaan :)

  VastaaPoista
 8. Köpis kuulostaa ihanalta, iloista matkaa!

  VastaaPoista
 9. Kotivalo: Sääennusteet eivät lupaa mitään megalämmintä, mutta ei se meitä haittaa! Silti kivaa, ja lämpimämpää kuin täällä koleassa espoossa!

  Niina: Tuo fillarointi on kyllä yksi ihan paras juttu Köpiksessä. Ja kun on tullut käytyä jo pari reissua, tietää jo jonkin verran paikkoja kauempana Stroegetista!

  Merja K: Kiitos!

  Marika: No niin minustakin! =)

  VastaaPoista
 10. muakin retroiluttaa:) Ihania astioita ja kuoseja.

  VastaaPoista
 11. Mitä, iik ja ihanuus, köpiksessä! Toivottavasti teillä on kiva reissu!

  Kevätterkkuja! :)

  VastaaPoista
 12. Ihania astioita! Ja nuo petivaatteet, huh. Mäkin oon onnistunut löytämään jotain tyynynpäällisiä mutta en kokonaisia settejä;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Täällä myös väriä elämään ja sisustukseen kevään myötä.

  Wanha suomalainen designlasi on niiiiin kaunista ja maailmallakin arvostettua. Mulla intohimona erityisesti vanha, vihreä lasi, mutta kaikki muukin käy.

  VastaaPoista
 14. kalamuija: Kaipa se tämä retroilu kuuluu kevääseen! =)

  Teija: Kivaa oli ja postaustakin tulee jossain vaiheessa! Ihanaa kevättä teille myös! Nauttikaa pihahommista! Jokos kohta saareen menossa? Meillä tällä viikolla edessä kesäkodin siivous! Siitä se alkaa!

  Mari: Tyynynpäällisiä mullakin on eniten. Tuo sini-valkosetti on anopin aarteita. Onneksi tarjosi meille, eikä heittänyt pois. Taitaa tuntea mun maun!

  Heli: Minäkin tykkään erityisesti noista värikkäistä lasijutuista. En löytänyt tiedoistasi blogia, josta pääsisin ihailemaan kokoelmaasi! Ei kun blogia perustamaan! Ilmoittele mulle sitten!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!