torstai 12. huhtikuuta 2012

Kevät kukkien tulevi
Täällä sitä vasta palaillaan arjen rytmiin, ja viikonloppu jo häämöttää edessä. Kivoja nämä lyhyet viikot!

Meillä kukkii vähän sisällä ja ulkona. Lumesta huolimatta kevät on kyllä ihmeitä täynnä. Naapurin pihalla aloittelevat sinivuokot. Oman pihan krookukset kukkivat tällä hetkellä kivasti, mutta yhdellä nurkalla oli pupu käynyt napsimassa omansa. Taisivat muuten olla ne valkoiset, jotka kuulemma parhaiten kelpaavat pitkäkorville. Hieman siis pelottaa kukkaloiston tilanne joka aamu.

Lapset nauttivat myös kevään tulosta. Pihalla on keitelty monet kuravellit. Minä olen yrittänyt pidentää pinnaani kuraisten vaatteiden kanssa. Antaa nyt lastenkin nauttia. Tosin imuri laulaa ja saunaan joutuu menemään hiekkaisilla varpailla.

Koukulla kukkivat pitkästä aikaa kärpässienet. Perusvärien jälkeen taidan valita jotain erikoisempaa...

Spring feelings... We still have a lot of snow, but somehow there are a lot of flowers everywhere.  Kids love to play with sand, snow and water. It´s quite a mess, but I´m trying to relax and not to clean all the time. I´m crocheting mushrooms after a while. After these basic colors I´ll try some new colors.

15 kommenttia:

 1. Oi vitsit, teillä kukkii jo noin! Meillä ei vielä mitään. Huomasin, että skilloja on kyllä noussut ylös ja yksi sinivuokkopuskakin näkyi jo lumihangen alta löytyneen, mutta kukista ei tietoakaan!

  VastaaPoista
 2. Onnekkaita olette, kun kevät jo noin pitkällä! meillä ei kuki vielä mitään, tosin nyt olen keksinyt yhden sulan paikan mihin voisin ensi kevääksi kokeilla jotain aikaisin nousevaa kukkijaa :)
  Mutta kuravellipaikkoja löytyy kyllä. Ja niissä viihtyy ainakin yksi meistä...

  VastaaPoista
 3. Hannis: Näiden kuvien ottamisen jälkeen lumet ovat lähes hävinneet, päivässä! Ja kukkia on lisää!

  Peppi: Kuravelliaika taitaa olla aika pitkä!

  VastaaPoista
 4. Ma olen kylla kade. Itse tein just lumityøt. Aura-auto heitti hirveat lumi-loskakasat meidan etupihalle eika mies ois muuten paassyt tøista kotiin. Plaah.. aurinkoa ja kukkia kiitos tanne:)

  VastaaPoista
 5. HEIPS!
  Ihania kevään merkkejä. Mekin tytsyn kanssa kiertelimme tänään pihalla bongaillen kukkivia.. :)

  TERKUT!!

  VastaaPoista
 6. Ihania kevätkuvia ja kukkia!
  Siinä on muuten täälläkin haastetta välillä ettei menisi ihan hermot ton kuran kanssa.. Mutta sitten aina yrittää just ajatella sen lasten riemun. se on ihailtavaa.

  VastaaPoista
 7. Kalamuija: Ahkeran levittelyn jälkeen terassi on sula ja nurtsikin jo suurelta osin! jee! Mutta kyllä se kevät teillekin tulee, sitten juhannuksena! =)

  anni: Lapset ovat tosi innokkaita kevään merkkien bongaajia. Pikku vihkojen kanssa kiertävät. Peippo on muuten bongattu!

  sade: Minä yritän rajata hiekan tuonne eteiseen (ja kylppäriin), ja huutelen kovasti niille, jotka yrittävät tulla pidemmälle kengät jalassa! Suht pitkä pinna toistaiseksi! Samaa toivotan sinne!

  VastaaPoista
 8. Samassa kaupungissa ollaan ja meillä on vielä piha ihan täynnä lunta. Epistä ;)

  Iloista viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
 9. Merja K: Meidän piha on etelään ja nyt täytyy vielä vääntää veistä haavassa, eli tällä hetkellä lumet ovat poissa. Parissa päivässä ne ovat sulaneet vauhdilla, kun olen levitellyt!

  VastaaPoista
 10. Ei vitsit, miten teillä kukkiikin jo!! Ihanaa :) Sinivuokotkin. Mukavaa viikonloppua, toivottavasti olisi aurinkoinen ja lämmin!

  VastaaPoista
 11. Sini: Noista kuvista lumi on hävinnyt lähes kokonaan. Eilen jo rapsin kukkapenkkejä ja leikkasin pensasaidan! Ihana ihana kevät!

  VastaaPoista
 12. Meinasin heti kuvat nähdessäni kysyä, mitä nuo valkoiset ja violetit kukat ovat, mutta asia selvisikin tekstistä. Meillä piha alkoi sulaa vauhdilla ja noita samoja kukkia kasvaa ihanasti!
  Tämä on vain ensimmäinen kevät tässä asunnossa, enkä tiennyt mitä kukat ovat!
  Ihanaa kevään jatkoa toiselle keväästä nauttijalle!

  VastaaPoista
 13. sanna: Nuo valkoiset ovat lumikelloja, mitä en maininnut tekstissä. Sulla on jännittävät ajat edessä, kun saat katsella, mitä sieltä pihalta puskee esiin!

  VastaaPoista
 14. Jipii, kyllä se kesä sieltä tulee, meinasi jo tulla ihan uskonpuute, kun ei aurinkoa näkynyt koko viikkoon ja vettä loipottaa. Minä odotan kovasti kirsikankukkia, ensimmäiset jo auenneet :) Pihalla ei vielä ole näkynyt muutakuin leskenlehtiä ja sinivuokkoja, mutta onhan se jo varma kevään merkki. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 15. Sarppu: Minä otin uudet kirsikanoksat maljakkoon tulppaanien kanssa. Kukkia vielä odotellaan. Meillä on tänään oikein keväinen keli!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!