tiistai 8. marraskuuta 2011

Raivaustraktorille töitä


Olen kauhistellut pari päivää talossamme vallitsevaa tavarahelvettiä osaamatta ryhtyä toimeen mistään päästä.

Tänään etsin lohtua ja tsemppiä muista blogeista ja totesin, että ei auta. Itse on istuttava raivaustraktorin ohjaimiin ja käynnistettävä kone.

Parin tunnin raivauksen jälkeen kuvasin sitten muutamat raivatut kohdat ja voin heti todeta, että traktori jatkaa töitään! Hetkellinen auringonvalo taisi viedä myös järjen, sillä kuvasin myös "ihastuttavaa" olohuonettamme kahi-tiiliseinineen ja ruskeine kattoineen...

Yläkerrassa aloitin kirppiskamojen hinnoittelun. Arvatkaa olisiko tehnyt mieli heittää koko lasti mustiin säkkeihin ja kantaa jätekatokseen. No, seuraavan kirppiksen jälkeen loput kamat päätyvät tavalla tai toisella kiertoon, meille niillä ei ole asiaa takaisin. Siispä tervetuloa myös myyjäisten kirppikselle!

ps. Naapurin Hannin kanssa päätettiin järjestää blogitapaaminen. Löytyisikö kiinnostuneita tulijoita tammikuussa? Voisimme tavata jonakin lauantaina Espoon Soukan Menitan kahvilassa joko kässäilyn ja/tai rupattelun parissa!

Our house has been a big mess. Every corner is full of bags and other stuff that doesn´t find it´s place. I haven´t had the right mood to start cleaning and organizing until today. I just found out that I´ll have to do it myself. 


After a couple of hours I was able to take some pictures and decided to go on. Yes!

21 kommenttia:

 1. Hei :)

  oletko luopumassa kuvaamistasi sorvatuista kynttilänjaloista?
  Olen enemmän kuin kiinnostunut niistä ;)
  Blogitapaaminen kuullostaa kivalta!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollut vähän samanmoista meininkiä. Tänään raivasin yhden olohuoneen nurkan, eteisen nurkan, tyttöjen huoneen kirjahyllyn.. Ihanaa nähdä että jotain tapahtuu joskus jossain nurkassa ja tavaraa poistuu mutta tää homma on kyl ainakin täällä loputon... ;D

  VastaaPoista
 3. Circus-Joanna: Sorry, en ole luopumassa kynttilänjaloista. Niitä on tullut muuten kirppareilla aina silloin tällöin vastaan!
  Blogitapaamisesta myöhemmin lisää!

  VastaaPoista
 4. Valo aiheuttaa arvaamattomia asioita! :D

  Siistiä ja kaunista, hyvä sinä!

  VastaaPoista
 5. Meillä on patteriremonttia ja alkaa nyppiä hätäisesti läjätyt tavarat :( Voisihan sitä vaikka kässätapaamista harkita.

  VastaaPoista
 6. Oletpa ollut ahkera!
  Täällä on myös raivattu kohta parin kuukauden ajan; ensin myytiin kirpparilla ja mitä ei mennyt kaupaksi kannoin kierrätyskeskukseen ja nyt on vielä muutama juttu myyty huutiksen kautta... No sauna alkaa lupaavasti tyhjenemään, ja muutenkin on ehkä hieman enemmän "tilaa hengittää", mutta vielä pitäisi muutamasta tavarasta luopua (kun on se joulukin tulossa)...

  Terkuin
  Hanna(-Maija)

  PS. En ekaksi meinannut edes ymmärtää, että mistä katosta oikein höpiset, joten oli pakko tarkastaa kuvat toistamiseen; ei musta ainakaan paha.

  VastaaPoista
 7. Oi sinä onnellinen,
  hienoa jälkeä ja kivoja kuvia!

  Meillä on tänään imuroitu aamulla ja uudestaan illalla, keittiö ja kuisti, mutta kuitenkin, samana päivänä. Mistä sitä hiekkaa ja murusia oikein tulee!?!

  Laita se traktori tulemaan tännepäin...Oon heti aamuselta valmiustilassa...;)

  VastaaPoista
 8. Ai niin, blogi-tapaaminen kuulostaa huippu-kivalta!

  Tulisin mielelläni mukaan, jollei satu kouluviikonlopulle...

  VastaaPoista
 9. eve: Hyvä minä vois jatkaa hommaa tänään... =)

  Jokke: En jaksais edes kuvitella tähän roinamäärään vielä jotain patteriremppaa. Tsemppiä!

  Hanna(-Maija): Sä oletkin ollut ahkera rojuterapiassa! Just kaivelin eilen ison läjän pojun kaapista kirpparille ja ajattelin sua!

  kamomilla: Traktorille taitaa olla täälläkin vielä jonnii verran hommaa, mutta käännän ratin kohta sinnepäin! =)

  VastaaPoista
 10. Kivalta näyttää...huh, tuliskohan joku sillä traktorilla tännekin...tuntuu ettei ite saa aikaan mitän...ihan kipeetä...

  VastaaPoista
 11. Sä olet niin innostava tuossa rojuterapiassa, että tartutat sitä muihinkin! Blogitapaamiset kuulostavat hyvältä. Haluisikohan jotkut tavata Helsingissä joskus... :)

  VastaaPoista
 12. I love Your sofa!
  Hyvältä siellä näyttää, peltipurkitkin ovat niin nätisti rivissä :D

  VastaaPoista
 13. Sinulla on myös tuo ihana käsityöjakkara. Itse olen "perinyt" äidin vanhan joka on se puna/harmaa... Päälinen vaan on niin huonossa kunnossa ( likainen, ei rikki), että pitäisi vaihtaa siihen uusi...Mutta....Mutta...SE onkin sitten taas niitä projekteja, joita aina vaan siirtää ja siirtää hamaan tulevaisuuteen.... :O( Tuosta tavarapaljoudesta vielä-..Itse kuulun niihin, jotka eivät vaan raski tai osaa hävitää tarpeeksi.. Nytkin olen kymmenen vuoden sisällä muuttanut SEITSEMÄN kertaa ja edelleen tavara röykkiöt senkun vaan paisuu, vaikka joka muutossa lentää aina jätesäkkikaupalla pois tavaraa...

  VastaaPoista
 14. mammamiau: Taidan lähettää sen traktorin teille seuraavaksi! Jos se vaikka raivaisi ihan itsekseen! Täällä paketoimistouhuissa...

  Sini: Minäkin saan inspistä muiden siivousvimmasta! Ja hurauta sinä tänne Espooseen! Ei tää nyt niin kaukana ole.

  Nipsu: Suuri kiitos! =)

  Saga: Minä puhdistin oman jakkarani kannen lasten kertakäyttöpyllypyyhkeellä. Kokeilepa. Tahrat hävisivät tosi hyvin!

  VastaaPoista
 15. Tänne tarvitaan kanssa sitä traktoria, ei tästä muuten mitään tule! Onneksi hillitsin itseni Berliinissä, ettei kertynyt taas lisää raivattavaa!

  VastaaPoista
 16. Minulla tuo raivotraktori lähtee säännöllisin väliajoin liikenteeseen. Näyttää niin paljon paremmalta, kun tavarat on paikoillaan. Siedän paremmin pölyä kuin seikkailevia tavaroita :)

  VastaaPoista
 17. Kiva postaus. Raivaustraktorille on tøita taallakin aina saannøllisin valiajoin. Lapsiperheiden ongelma:) Kiitos sienista:) Hain ne tanaan Sevetista:) Hyvin olivat kestaneet matkan ja ovat livena ihan just niin søpøja kuin kuvissakin. Takk :)

  VastaaPoista
 18. Kultsin kämppä: Voisin liisata sulle tän traktorin lähiaikoina. Tehokas on... =)

  Kirjailijatar: Mulla on ihan sama juttu, eli pölyrätti ei heilu kauhean usein, mutta tavaroita kyllä nostelen paikoilleen jatkuvasti.

  Kalamuija: Hienoa, että homma toimi suuresta rajasta huolimatta! =)

  VastaaPoista
 19. -hei..mä kyselen kans noista kynttilänjaloista.. Mulla on samanlaisia, maalasin msutiksi. Tiedätkö mistä ne on? Ostin kirpulta ja voisin haluta lisää.. :D

  VastaaPoista
 20. anni: Mun kynttilänjalat on kerätty kirppareilta. Aina välillä niitä tulee vastaan, mutta hinnat alkavat nousta...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!