torstai 24. marraskuuta 2011

Punaista vai ei?
Tämän piti olla ihan punainen postaus. Alkuviikosta menin jo ihan joulunpunaisissa tunnelmissa. Koukulla punaista ja kirppikseltäkin hyppi vastaan retroista punaista. Suunnittelin jo päässäni kauniita kuvia punaisista uutuuksista.

Aina ei mene niinkuin suunnittelee. Punaiset tonttumyssykät pääsivät uusille pikku omistajilleen tuomaan joulun tuntua ja minä palasin taas pastellisempiin sävyihin. Nuo peltiset retrojututkin siirsin vielä kaapin perälle odottamaan oikeaa hetkeä.

Lähikaupasta lähti mukaan kimppu herkän vaaleanpunaisia tulppaaneja. Mistä lähtien muuten tulppaanit ovat kuuluneet jouluun? No, tämän värisinä ne eivät ainakaan tuo joulutunnelmaa, vaikka muuten kyllä piristävät harmauden keskellä.

Muutenkin tämä harmaus saa minut hakemaan vaaleaa ja valoisuutta ympärilleni. Pöytään ajattelin kaivaa taas turkoosin liinan. Ehkäpä se punainenkin sitten joku päivä. Ehtiihän tuota vielä, vai mitä?

At the beginning of the week I was planning to take some nice pictures of my newest, red flea market founds. I also made some red hats for two little girls. Now I don´t feel like having anything red around me. Just something light and brighter, since the weather has been so grey.


I bought these light pink tulips and just wonder what tulips have to do with christmas. Not in this color, I would say...

14 kommenttia:

 1. Hih, just mietin vähän samoja juttuja. Punainen jotenkin tökkii vielä, mutta eipä tässä vielä paniikkia kannata ottaa. Ja voihan se jokin jouluista olla vähän vähemmän punainenkin.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana blogi, löysin tänne ekaa kertaa ja oitis lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Ehtii, ehtii! Nättejä kyllä ovat, mutta jos ei tunnu, niin ei tunnu!

  VastaaPoista
 4. Moi, olen samaa mieltä Selman kanssa, vielä ehtii punastella. Nythän on vasta marraskuu ja vettä sataa :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja noi löydöt!
  Meillä oli tulppaaneja usein kotona joulukukkina, kun olin lapsi -tosin punaisina ja istutettuina asetelmiin. Noi pinkit, keltaiset ja oranssit on kyllä kauniita, mutta...keväisiä??

  VastaaPoista
 6. Kivoja pipoja olet tehnyt. Minun jouluihin nyt ja lapsuuden jouluihin on aina kuulunut tulppaanit, ne on niin kauniita erillaisissa jouluasetelmissa:)

  VastaaPoista
 7. Ehtii, ehtii, vielä on aikaa.. ( ja hups vaan kohta huomaan kauhistelevani, miten se joulu näin äkkiä lopulta tuli)Minä sitten tykkään noista virkkaamistasi tonttulakeista ja vielä kerran hehkutan noita sieniä, ne vaan on niin..... ;O)

  VastaaPoista
 8. Tämä pimeys tekee hulluksi :) Punainen odottaa täälläkin, valoa tarvitaan!

  VastaaPoista
 9. Satu: Onneksi ollaan vielä marraskuussa. Ehtii tulla pakkasta ja toivottavasti lunta ja sitten voi itsekin innostua siitä punaisesta! Tarvittaessa!

  Perhonen korvanlehdellä: Kiitos ja tervetuloa!

  selma: Sullon taas uus kuva! Hieno!

  -tarjah-: Niinpä ehtii. Ja voihan sen punaisen jättää vaikka vähemmällekin.

  Hanni: Meilläpäin ei ole ollut tulppaaneja jouluna. Ei varmaan tulppaanikusti polkenut niin pitkälle! =) Mutta kyllähän ne asetelmissa oikeanvärisinä ovat jouluisiakin.

  memmi: Varmaankin eri puolilla Suomea on joulun kukkasissakin ollut eroja. Minä olen tuolta pohjoisesta, eikä siellä joskus aikanaan ollut tulppaaneja joulun aikaan.

  Saga: Kiitos! =)

  Merja K: Kyllä nyt valo ja pikku pakkanen tekisivät hyvää. Niitä odotellessa...

  VastaaPoista
 10. En ole löytänyt vielä sitä joulun odotusta. Olen joulu ihminen, mutta nyt tunne on pahasti pakomatkalla. Nuo pipot ovat niin ihanat :). Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 11. Villasukka: Mulla se joulu lähestyy jossain takaraivossa. Tavailin jo jouluradion taajuuksia ihan huomaamatta. Jokos se muuten toimii? Pikkuhiljaa hyvää tulee!

  VastaaPoista
 12. Mulla on tollanen samanlainen sydäntarjotin täällä jossain! Missäköhän se itse asiassa on!! Se on ihanan nostalginen lapsuusmuisto.

  Mulle tulppaanit on aina sellainen joulun pyhistä aloitettava juttu, joka jatkuu kevään odotuksena. Ah, oltaispa jo siinä vaiheessa!

  VastaaPoista
 13. Hyvin kerkiää! Meillä oli aina muksuna kotona valkoisia tulppaaneja jouluna ja nykyisinkin niitä aina ostan. Ja toisaalta, miksei vaaleanpunaistakin joulua voisi viettää...

  Coming soon life coach Kultsi

  VastaaPoista
 14. nanna: Sulla näytti olevan saman sydänsarjan ihana purnukka!

  Kultsin kämppä: Sä voisit ruveta mun personal life coachiksi, jooko? Pieni ohjaus vois olla paikallaan, jos apinalandiassa vietetään vaaleanpunaista joulua...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!