keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Virkatut pallot, osa 1
Palleroiden virkkaus on jatkunut. Väkersin muutaman nauhaan ja etsiskelin nauhalle sopivaa paikkaa. Paikka löytyi, mutta nauhalle piti virkata sävy sävyyn uusi miljoonakori kaveriksi. Eteinen taitaa olla lempparihuoneeni meidän kodissa yläkerran vessan lisäksi. Hassua, vai mitä?

Pallerot saivat kaveriksi Uffista löytämäni kivan tekstikortin. Se pysäyttää ja päätyy taatusti suunnitelmissa olevalle taulu-/valokuvaseinälle.

Meillä aloitellaan syyslomaa, joten se on moro ny! Mukavaa loppuviikkoa! Minut voi tavata sienimetsässä hyvässä seurassa toppatakki päällä ja pipo päässä! Toppahousujakin harkitsen!

ps. Tämä kuvien siirtely täällä bloggerissa on ihan syvältä... Luovutan...

I´ve been crocheting little balls and wasn´t sure what to do with them. Now they have found their first place. And this ball chain got a new basket friend in same colours, of course. They live in our vestibule!
We are having a little autumn break. You´ll find me in the forest looking for mushrooms with my good friend. I´ll certainly wear winter clothes! Have a nice weekend!

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Sain meilin ja ilmoittelen kun saan sienet maksuun. Kiitos vielä niiden väkrtämisestä!

  Mi-Ma

  VastaaPoista
 2. Sopii hyvin tuo palleronauha tuohon! Kaunis myös tuo lampun varjostin....
  Rentoa lomamenoa sinne! Täällä vielä kaks päivää pitää sinnitellä...

  VastaaPoista
 3. Herkullisia virkkaushommia taasen saatu aikaiseksi :). Ihanaa syyslomaa sinne metsän keskelle. Mielenkiintoinen tuo, että paras paikka on eteinen. Itseäni ahdistaa meidän veranta. En saa sitä toimivaksi mitenkään. Siellä on 3 ovea ja sitten se on vielä ihan turkasen pieni. Ahdistaa, ahdistaa.

  VastaaPoista
 4. mammamiau: Kiitos! Odottelen siis viestiäsi!

  Peppi: Muutaman palleronauhan ajattelin tehdä kokeeksi pikku kuuseen. Sitten saa riittää. Oli aika väkertäminen... =) Mukavaa tulevaa lomaa teillekin!

  Villasukka: Pieni ja ahdas veranta ahdistaa varmasti. Siellä ei sitten saisi säilytellä mitään. Ymmärrän...

  VastaaPoista
 5. Söpöt pallerot.. Joulukuusessakin voisivat olla kivat. äähh, en mä vielä joulussa oo..

  VastaaPoista
 6. Kivan näköisiä nuo pallerot!

  Meillä tuo eteinen (siis tuulikaappi!) on ihan järkky: hyvä jos kääntyä mahtuu (ja kaikki vaatteet ja kengät aina sikinsokin)...

  Tänään oli sen verran känkkä- ränkkää ilmassa, joten katsoin parhaaksi pysytellä kotosalla (mutta jos huomenna puistoon...).


  Sienestys iloa ja rentouttavaa syyslomaa!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 7. Hyvää lomaa! :) Ja rentouttavia metsähetkiä. Nyt onkin pipo tarpeen ja muut ihanat neuleet. Tekstikortti on mahtava. Pisti heti ekassa kuvassa jo silmään!

  VastaaPoista
 8. anni: Kyllä nyt saa jo joulua pohtia! Ja jos jotain meinaa itse väkertää, silloin varsinkin voi olla jo työn touhussa!

  Hanna(-Maija): Meidän eteinen on entinen keittiö, joten neliöitä riittää... Kamat ovat useimmiten levällään, mutta isommassa tilassa on helpompi järkätäkin... Mukavaa puistoilua huomenna. (Me siellä metsässä.=))

  Sini: Kiitos, meinaan tosiaankin pukeutua "paksusti" metsään. Tällä viikolla olen tajunnut, että vaatetta saa olla päällä ihan järkysti, että on hyvä!

  VastaaPoista
 9. Kaunista teillä on <3

  Ja miulla on siulle haaste blogissani :)

  Kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 10. Ihanan vaale ja raikas tuo eteinen vaan onkin, en siten ihmettele yhtään. Kivan pirteä on sinivalkoinen korikin ja palleronauha sopii siihen viereen kuin "nyrkki silmään". ( Huh, sopiiko nyrkki oikeasti silmään? No ei, sanonta on siis melko outo...)

  VastaaPoista
 11. Ihania palloja! Iloista lomaa!

  Minäkin olen kyllästynyt tuohon kuva temppuiluun, parhaiten ne siityy HTML puolella...

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia!

  Mukavaa syyslomaa!
  Ja palleroiden virkkausta.

  Osaa 2 odotellessa...;)

  VastaaPoista
 13. Pivikki: Lämmin kiitos! =)

  Saga: Kiitos! Hassu sanonta tuo nyrkki silmään muuten, kun tarkemmin ajattelee...

  Vekarus: Minä olen laiska uuden tekniikan kanssa, eli en kyllä jaksa siirtyä html-puolelle väkertämään näitä postauksia.

  kamomilla: Lomat on lusittu ja arki aukeaa taas edessä! Nähdään perjantaina?!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!