torstai 27. lokakuuta 2011

Kirppislöytöjä ilman stressiä


Stressivapaan viikon kunniaksi livahdimme esikoisen kanssa eräänä iltapäivänä kirppikselle.

Esikoinen on toivonut jo jonkin aikaa jotakin uutta huoneeseensa, ja nyt vastaan tuli aarteita uuteen sisustukseen. Näistä löydöistä on helppo arvata huoneen uudet värit. Edessä on vielä maalipensselillä sutimista, ompelukoneen hurrutusta ja pientä paperiaskartelua, jonka jälkeen voin esitellä neidin huoneen uuden ilmeen!

Minä koin kirpparilla sydämentykytyksiä, kun vastaani käveli Marimekon musta Muija-purkki. Purkki on mukava lisä äidiltä saamaani Muija-purkkikokoelmaan.

Vihreät kotikutoiset tyynyliinat olivat niin über-retrot, että ne oli pakko napata mukaan!
---

Stressivapaa viikko etenee mukavissa merkeissä. Arkista, mutta positiivista!

Samalla olen pohtinut, mikä on stressiä ja mitä yritän vältellä. Jos hermostun lapsille, en koe sen olevan stressiä. Toki tämä haaste on saanut minut hillitsemään itseni ainakin pikkuisen näissäkin tilanteissa.

Stressi on jotain sellaista, jonka tunnen vatsassani ja joka voi olla tiettyyn määrään positiivista, mutta jatkuessaan ei-toivottavaa. Se liittyy useimmiten työasioihin.

Selvästi olen myös huomannut, että olen pystynyt olemaan positiivisempi kiinnittäessäni aktiivisesti huomiota ajatuksiini. Tämä siis toimii! Mites teillä muilla?

My daughter want´s to have something new in her room. We started the project by going to a flea market. Quite a nice trip, since we found nice things to her room. Now just a little bit painting, sewing and paper-crafting and I can show you the new look!

This black tin of Marimekko´s pattern Muija is my found. Green pillow cases were so retro that I had to take them with me.


I have had a nice almost stressless week. By thinking of my feelings I have felt much more positive. So, I will continue! How about you?

12 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Mä en ole ehtinyt kirppiksille moneen viikkoon. Mietin, että jos huomenna olis mahdollista tehdä vaikka edes pikareissu;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia löytöjä!

  Mulla on kans menossa semmoinen tietoinen *urputukset minimiin* asenne. On parempi olo. Tykkään arjesta, ei tarvitse olla kummoisempaa. Voi väkertää omia juttuja yms..

  Stressitöntä jatkoa sinne - aina!

  VastaaPoista
 3. jep, on niiin ihanat löydöt!!! mä muuten hiplasin noita liiloja purkkeja ja ihme etten ostanut. kivat on!
  Ylen olotilasta löytyy hyviä juttuja juurikin tuosta mielen treenaamisesta jne, käy lukemassa! toimii ja toimii :)

  VastaaPoista
 4. Upeita ostoksia! Itsekin olen hurahtanut täysin noihin Muijiin!

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä!

  Täällä hyvä vauhti stressitöntä. Odotan innolla huomista;)

  VastaaPoista
 6. Mari: Pikareissut ovat monesti parhaita. Silloin tekee parhaat löydöt, kun ei ole suunnitellut suuremmin!

  anni: Kiitos! Sinun hyvän olosi aistii kyllä blogistasi! Kiva kiva!

  Hanni: Täytyykin käydä Ylen olotilassa. Löytynee netistä siis...

  Kultsin kämppä: Tuntuvat nyt olevan aika hot nuo Muijat...

  kamomilla: Huomenna sitten nautimme stressittömästä illasta. Joko aloitellaan joululaulujen kuuntelu? (Vitsi)

  VastaaPoista
 7. Ihania löytöjä. Kiva nähdä mitä saatte aikaiseksi. Mukavia huoneen uudistus hetkiä sinne :)

  VastaaPoista
 8. Villasukka: Saa nähdä pääsenkö esittelemään huoneen tänä vuonna vai ensi vuonna... =) Mutta neiti saa itse olla mukana auttamassa!

  VastaaPoista
 9. Kiva kun lapsetkin tykkää sisustaa! Toisaalta sit taas kivaa sekin, että äiti ssa sisustaa esim 0- ja 5-vuotiaiden huoneet :)

  Tästä kirjotuksestakin tuli jo stressittömämpi olo. Tosin tänään on ollut rauhallisempaa muutenkin, kun osku on iskän ja mummun kanssa sukuloimassa tuolla keskemmällä Suomea. Mulla on pyykkäyspäivä ja kamojen järjestelypäivä.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Teija: Stressitaso on tosiaan nollassa. Tänään on kässäilty naapurin rouvan kanssa ja kohta suuntaan vielä kässäiltaan kylän rouvien kanssa. Ihanaa... Mukavaa, rentoa viikonloppua sullekin. Älä sinä stressaa vieraiden kestitsemisestä!

  VastaaPoista
 11. Vautsi, mitä löytöjä!

  Ensi viikolla otan tuon stressivapaan käyttöön ;) Stressi on kyllä suurimmalta osin omassa päässä kehitettyä, samaa mieltä, että omilla ajatuksilla voi asiaan vaikuttaa.

  Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
 12. Merja K: Minä olen päättänyt jatkaa stressitöntä elämää. Tämä tarkoittaa nimenomaan sitä, että yritän selvitä stressaavista tilanteista kevyemmin... Mukavaa lauantaita ja sunnuntaita sullekin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!