lauantai 23. maaliskuuta 2019

Vihreän himo












Ulkona on vielä enemmän tai vähemmän valkoista, mutta sisällä meillä jo vihertää. Minä en valittele tuosta valkoisestakaan, koska onhan nyt vasta maaliskuu. Tänä talvena on ollut mahtavia hankikantoja, joista tulee ihan lapsuus pohjoisessa mieleen. Olenkin kävellyt ja hiihdellyt hankia pitkin metsissä ja pelloilla. Mahtava tunne.

Alimmat kuvat ovat parin päivää takaa pohjoisesta, missä hanget ovat lähes metrin korkuiset. Hassua miten tähän aikaa vuodesta Suomi on niin pitkä maa ja vuodenajan ero niin huima.

Kotosalla kevät etenee vauhdikkaasti. Olen saanut viherherätyksen monessa mielessä. Herneenversot kasvavat kovin hitaasti, eikä niistä taida suurta satoa tulla. Otin myös viinimarjasta oksan vihertymään maljakkoon. Vihreä on puskenut myös lautaselle, tai lasiin, koska olen surautellut paljon smoothieita.

Heleän vihreällä on muuten tosi voimaannuttava vaikutus. Päässäkin muhii uutta. Olisiko niin, että kevät on uudistumisen aikaa? Tänään näin muuten ensimmäiset kukkivat lumikellot ja krookukset. Siitä se lähtee.

Ihanaa kevättalvea!

Feeling green at the moment!

It´s getting green out in the garden little by little. First I´ll get green feelings in the kitchen. Smoothies and salads at least.
Last pictures are from Northern Finland this week. A lot of snow! It was lovely!
Have a lovely spring time!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos M.T. Aurinkoista sunnuntaipäivää! :)
      Nonna

      Poista
  2. Kauniit kuvakulmat ja yksityiskohdat. Kuten aina, on ilo täällä käydä ja katsella niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Pilvi! Ihanaa kevättä ja mökkikauden odotusta!
      Nonna

      Poista
  3. Tärkeä vihreä, odotettu ja aina niin vaikuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisääntyy ihanan nopeasti! :)
      Nonna

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!