perjantai 1. joulukuuta 2017

Ystävät ovat kultaa!


Marraskuu oli ja meni. Pimeää ja märkää, mutta ohi on.

Tapasin marraskuun aikana ihanan paljon ystäviäni. Järjestimme naapuruston ystäväperheille halloween-juhlat pitkästä aikaa. Oli niin kivaa, kun kaikki olivat ainakin himppasen pukeutuneita ja tunnelma oli katossa. Monia en ole ehtinyt nähdä pitkään aikaan kunnolla, mutta nyt istuttiin iltaa iloisissa tunnelmissa.

 Kässäkamujeni kanssa tapasimme myös useamman kerran. Kässäilyt ovat jääneet näistä tapaamisista viime aikoina vähemmälle, mutta hauskaa meillä on aina. Yksi asuu merten takana, mutta se ei onneksi nykyaikana tunnu isolta etäisyydeltä!

Lisäksi ohjelmassa on ollut kummilasten synttäreitä ja yhden ystävämme viisikymppiset, joissa tapasimme paljon ystäviä vuosien takaa.

Hyvät ystävät ovat kultaa, ja ystävyyttä kannattaa vaalia ja hoitaa. Kaikkien kanssa ei aina voi olla aktiivinen, mutta ystäviä ei kannata unohtaa.

Ps. Olen ainakin vuoden ajan suunnitellut villasukkien kutomista. Nyt ne ovat työn alla! Hyvä minä!

I´ve been thinking about friendship lately. We had a nice halloween party with our old friends. Such a good feeling. I´ve also met my handicraft friends many times. A lot of laughter and good feeling. Friendship is gold!

4 kommenttia:

 1. Ai ai, herkullisia kuvia!
  Täältä peukut villasukille<3

  Rentoa ensimmäistä Adventtia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin rentoa viikonloppua! Täytyykin alkaa kaivella adventtikynttilöitä esille!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin kivalta. Ennen kaikkea hyvä muistutus, että kannattaa satsata ystäviin. Tapaamisista saa uskomatonta energiaa ja mihin muuhun marraskuu kannattaisi muka käyttää!?

  VastaaPoista
 4. Juu, minä huomasin, että pimeä marraskuu sujui yllättävän mukavissa merkeissä, kun sai akkuja ladattua hyvässä seurassa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!