tiistai 24. lokakuuta 2017

Jotain uutta, jotain vanhaaPitkähkön blogitauon jälkeen veri vetää taas tarinoiden pariin. Olen instaillut kesän aktiivisesti (@nonnaapinalandia), mutta syksyn tullen on tehnyt mieli kaivaa kamera esille. Olen myös innostunut lukemaan muiden blogeja uudelleen.

Olen kirjoittanut blogiani reilut kahdeksan vuotta. Elämä on muuttunut vuosien saatossa melkoisesti lasten kasvaessa ja elämän siirtyessä enemmän kodin ulkopuolelle. Blogi onkin muuttunut melkoisesti ensi vuosista.

Lasten kuvat ovat kadonneet ja käsitöiden esittelykin on jäänyt vähiin. Tällä hetkellä elämä pyörii teini-ikäisten lasten arjessa, ja omaa arkea hallitsee omasta hyvinvoinnista huolehtiminen. Työ on vienyt mennessään, ja ajoittainen stressikin vaivaa.

Tänä kesänä olen taas hakenut rentoutta ja voimaa metsästä. Metsään olen mennyt välillä yksinäni, välillä perheen tai ystävien kanssa. Toisinaan mukana on ollut sienikori, toisinaan olen hikoillut poluilla juosten tai pyöräillen.

Pohdinkin siis ääneen, että oletteko valmiita näkemään ja kuulemaan jotain uutta täällä apinalandiassa? Oletteko valmiita metsästämään kanssani mielenrauhaa ja tasapainoa elämään? Jättäkääpä puumerkkiä, kiitos!

Quite a break in my blog! I´ve been missing all this story telling. Instagram is nice, but not the same. You can find me there @nonnaapinalandia.  

I´ve spent a lot of time in the forest this summer. Jogging, picking up mushrooms or berries. Alone or with my friends or family. It´s been quite a therapy. 

In the future I would like to tell more about wellbeing and my way of finding balance in my life. Hope you´ll follow me!

6 kommenttia:

 1. Moi None! Kaikki muuttuu... Terveisiä ja jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka vaan!
   Juu, muutosta on ihmisen elämässä ja kahdeksan vuotta on pitkä aika! Nautin kyllä kovasti tästä lisääntyneestä omasta ajasta! Terkkui sinnekin ja tsemppiä pimeään aikaan!

   Poista
 2. Ihminen muuttuu elämäntilanteiden ja kokemustensa myötä. Blogisi 8 vuotta on kunnioitettava aika ja minusta on itsestäänselvyys, että myös jutut blogissa tuollaisena aikana muuttuvat. Tunnistan itseni samasta eämänvaiheesta ja koska itse olen aivan peruuttamattomasti myös hyvinvointitiellä, olen ehdottomasti halukas käymään täällä jatkossakin mielenrauhaa metsästämässä :). Työn ja vapaa-ajan tasapaino, lasten kasvu aikuisiksi, oma hyvinvointi ja mielen balanssi - näitä aiheita itse pyörittelen päivittäin päässäni. Kiva, kun sinusta kuuluu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla hyvinvointijutut tulevat pintaan aina silloin tällöin. Kokeilen monenlaista, osa jää ja osa unohtuu. Nuo eteeriset öljyt olen esim. kaivanut taas käyttöön (juu, uusia pulloja) jätettyäni ne lasten vauva-aikana pois... Nyt nautiskelen niistä yhdessä muun perheen kanssa!

   Poista
 3. Hienoja kuvia olet ottanut♥ Elämä muuttuu niin paljon kun ikää tulee..sitä osaa montaa asiaa arvostaa ihan eri tavalla näin aikuisempana.. Metsä on itsellekin sellainen paikka missä viihtyy, luonnon suoma hiljaisuus ja rauha on niin ihanan voimaannuttavaa:) Mukavaa syyspäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde! Sitä ei välillä muistakaan, miten ihana paikka metsä on, oli sitten kuivalla maalla tai suolla. Jokaisessa paikassa oma lumonsa. Mukavaa syksyistä tai jopa talvista loppuviikkoa sullekin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!