maanantai 24. huhtikuuta 2017

Kevättä rinnassa
Kevät saapuu isoin harppauksin, vaikka välillä satelee räntää ja rakeita. Olen kulkenut tennareissa nilkat paljaina, vaikka välillä on pitänyt kaivaa karvakintaatkin käsiin. Kevättä rinnassa, joten eihän sitä voi talvikenkiin palata.

Kotosalla kurkin puutarhan kukkasia omalla ja naapureiden pihoilla. Kukat eivät tunnu olevan viileistä öistä moksistaan, vaan krookukset ovat jo lopetelleet kukintansa ja narsissit puskevat vartta vauhdilla. Raparperikin kasvaa ihan silmissä.

Kevät on selvästi aktiivista, energistä aikaa. Normaalijumppien ohella olen testaillut uutta maastopyörää, ja nyt alkaakin sitten pyöräilykausi. Pian aloittelen juoksukautta.

Semmoista tänne. Kuvissa vielä ripaus pääsiäistä ja tunnelmia risteilyltä, missä päästiin ihastelemaan kaunista Tukholman saaristoa.

Voikaa hyvin ja nauttikaa keväästä!

Some shots of our spring. I feel very energetic, and even though the nights have been very cold, I´ve worn sneakers. Our garden has little surprises every second day. Nature has´t had problems with cold nights. Hope you enjoy spring and lightness!


6 kommenttia:

 1. Kävin ostamassa valkoiset tennarit :-D Mut päätin, että ne on vaan venekäyttöön. Että sit eivät ehkä mene niin nopeaksi rapaisiksi :-) Missä laivalla olitte? Mä niin rakastan kans Tukholman saaristoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajettiin autolla Turkuun ja testattiin Viking Grace. Sopiva pituus risteilyllä kun oli vain yksi yö. Kiva oli katsella maisemia Tukholman saaristossa...

   Poista
 2. Ihanaa tunnelmaa joka kuvassa. Erityisesti tuo kahdeksas on niiin kaunis.<3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!