keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Arjen pieniä iloja


Kevättä ilmassa. Minua ilahduttavat pienenpienet jutut kotosalla, vaikka väsy painaa silmiä huonosti nukutun yön jälkeen.

ps. Mikä kuvista ei kuulu joukkoon?

I can feel spring in the air. Here are some little things that cheer me up at home. 
ps. Which one isn´t my choice`?

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, joissa näkyy jo kevät :) Loistosää taas ulkona, tänään tosin jätän hiihtoladut rauhaan ;)

  VastaaPoista
 2. No villavetimet ei kuulu joukkoon. Kaikissa muissa on kasvi, kukka...Vai? Tai sitten toka kuva ei kuulu joukkoon, koska on ainoa joka on otettu ulkona. Tai sitten...hetkinen otinko liian vakavasti kysymyksen?:)

  VastaaPoista
 3. No mikäs nosita ei sit kuuluis joukkoon... tuo taivaskuva, koska muut on kuvattu sisällä???? :) Tai sit dino, en kyllä tiiä mistä syystä?

  Ihania kuvia kuitenkin taas kaikki. Ihan kuin mun suusta tuo lause, että kivaa on, vaikkakin huonosti nukuttu :) Oon viime aikoina pelottavan usein miettinyt, että mun elämä on nyt just tosi kivaa. Mutta uskaltaako tällaista ääneen sanoakaan, ettei tuu takapakkia..

  Terkkuja! <3

  VastaaPoista
 4. Merja K: Kevätt kevättä, sisällä ja ulkona! =)

  selma: Tää olikin vaikea tehtävä... =)

  Teija: Ajatteles, mua ei kukaan lapsista valvota, muuten vaan olen välillä huonouninen! Mutta onneksi sitten saa välillä tasattua! Tsemppiä sinne heräilyihin!

  VastaaPoista
 5. Vaikean heitit. Mut jos arvata pitää niin veikkaisin, että kaikissa muissa kuvissa on kasvi tai kasvista tehtyä paitsi tuo dino on kasvissyöjä ?!?
  Ei parempaan pysty.
  Siellä herneet jo pitkällä. Täällä tänään iskettiin multaan (sananmukaisesti K rusenteli ne niin tiukasti multaan, että hyvä jos lähtevät)...

  VastaaPoista
 6. Oi vaikea kysymys. Tuota dinoa veikkaisin loppujen lopuksi. Toivottavasti ensi yönä nukut paremmin.

  VastaaPoista
 7. Peppi: Toi dino taitaa olla lihansyöjä, joten sun logiikka ei taida valitettavasti. Toi dinokuva on pikkuneidin valinta, mutta on sekin tuottanut iloa, kun se oli hukassa ja salaperäisesti löytyi tänään...

  Villasukka: Hörpin juuri stressinpoistoteetä, eli eiköhän se uni tule... =)

  VastaaPoista
 8. Onpa visainen kysymys; olisiko se tuo kuva villasukista? Kaikki muut kuvat viestivät kevättä ja aurinkoa (kauniin auringonlaskun olet onnistunut kuvaamaan), jopa dinon takana (sitä kuvaa saimme ihailla KAUAN, sillä nuori herra olisi halunnut katsella sitä ikuisuuden...) häämöttää tulppaanit lempeässä valossa.

  Käväisen tänään Akselissa, mutta en ole varma, että ehdinkö sinne ap, mutta illalla viimeistään.


  Hyvää viikonloppua!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 9. Hahaa, ihanaa kevätfiilistä ja -odotusta näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 10. Hanna(-Maija): Tää olikin monitahoisempi kysymys kuin ajattelin... Mä vein tänään viimeisen satsin kamaa. Sitten maanantai-iltana purku ja huokaus! =)

  Kultsin Kämppä: Pakkasesta huolimatta nyt on ihan keväinen fiilis! Valo sen tekee pääasiassa!

  VastaaPoista
 11. Mäkin olisin veikannut noita villaksukkia ja pipoa, koska ne ei liity jotenkin kevään tuloon, mutta sitten toi dino??? Kerro Jo :) Ihania kuvia kaikki kuitenkin!

  VastaaPoista
 12. JOnna: Siis mä ajattelin aluksi, että tuo dino ei kuulu joukkoon, koska se on pikkuneidin valinta, mutta toisaalta... se on hukassa ollut lelu, joka ilahdutti meitä kaikkia löydyttyään. Mutta siis muut kuvat olivat minun valintojani, niissä siis jokin minua erityisesti ilahduttanut juttu! Tuossa villakuvassa on uusi takkini, joka on kirppislöytö. Myssyn nappasin myös mukaani kirpparilta ja nuo ihanat sinapinväriset lapaset on tehnyt äitini.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!