maanantai 12. joulukuuta 2011

Jouluisia puuhia


Täällä valmistellaan joulua rauhalliseen tahtiin. Eskarineidin kanssa teimme kortteja, minä pakettisellaisia ja neiti isompia kortteja eskaritädeille. Kivan sujuvaa hommaa kahdestaan. Eskarilainen on jo aika taitava, ei mene homma sähellykseksi.

Minä olen väkertänyt pikkusieniä vähän jo keväisissä fiiliksissä. Koska tämä heleä vihreä sopii myös jouluun, löytyvät nämä sienet myös kärpässienikaupasta, jossa on muitakin joululahjavinkkejä. Inspis näihin sieniin tuli muuten Super Mariosta. Tunnistatteko?

Loppuun vielä pieni kevennys! Punainen possu vahtii meidän perheemme d-vitamiinien syöntiä! Energistä viikkoa ihan jokaiselle täällä kävijälle!

ps. Kiitos muuten kovasti viime postaukseen Hesa-vinkkejä antaneille. Meillä oli oikein mukava päivä sateesta huolimatta ja kolusimme hienoja puoteja tällä kertaa keskustan tuntumassa. Minun suosikkejani olivat Korkeavuorenkadun Malou ja Krunikassa sijaitseva Olkkari! Tein kivoja pieniä löytöjä, jotka varmasti vilahtelevat myös täällä blogissani tulevina viikkoina!

I have done some christmas preparations in peaceful and good feeling. My daughter did some cards for her teachers, and I made the smaller ones for packages. I also found this nice green color for the newest mushrooms. I got the idea from Super Mario! Do you notice it? My little red pig wants to remind you of the nececcity of vitamin D! So have a powerful week!

13 kommenttia:

 1. Hieno porsanderi! Ja noi sienet on söpösiä. Mun kässäinto lähti taas jonnekin. Odottelen palaavaksi :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja pakettikortteja ja liikkis possu. Sienet on niin söpiksiä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanuus olis tuommonen rauhallinen tahti joulupuuhissa. Täällä jostain syystä aina tuntuu menevän hösseliksi.
  D-vitamiinia pitäisi tosiaan meijän aikuistenkin muistaa napsia. K:lle annan, mutta itse tulee vitamiinit helposti unohdettua.

  VastaaPoista
 4. Rauhallinen jouluun valmistautuminen kuulostaa todella hienolta asialta.

  VastaaPoista
 5. Ooh, vihreitä kärpässieniä!! ♥ Kiva, että reissunne oli onnistunut ja teit löytöjäkin. Odotan innolla, että niitä näkee :) Täytyy muistaa pistää ylös noita muita vinkkejä itsellenikin. Aattelin, jospa alennusmyynneissä heti joulun jälkeen kävisi...

  Ihana rauhallinen tahti sulla joulussa! Niin sitä ptiää :)

  VastaaPoista
 6. Hauska possu! Taidanpa laittaa meillekin jonkun otuksen vahtimaan D-vitamiinipurkkia! :) Itse muistan melkein joka päivä napin napata naamaan, kun ne on niin hyvän makuisiakin! :P Mies on laiskempi..

  VastaaPoista
 7. Hanni: No palaa sitten kun palaa. Joko ne isännän sukat sait valmiiksi pukin konttiin?

  Villasukka: Kiitti! =)

  Peppi: Minä jätän tuon ruokapuolen suosiolla ihan suorittamatta. Ollaan pyhät äitini valmiissa pöydässä. Keskityn sitten vaan koristeluun ja fiilistelyyn!

  Saga: Yllättävästi tämä joulu valmistuu tälläkin tyylillä...

  Sini: Juu, viime postauksen kommenteissa oli hyviä vinkkejä keskustan ulkopuolellekin. Täytyy tehdä pian uusi reissu!

  Saara: Kyllä mulla ainakin tämä possu-kyltti-yhdistelmä muistuttaa asiasta tuhat kertaa paremmin kuin pelkkä purkki lojumassa pöydällä.

  VastaaPoista
 8. Kiva että teillä oli kiva hesa-päivä. Se oiskin aika unelmareissu mullekin! Vois koettaa toteuttaa, ennekuin tipun sille hoitovapaarahalle.. sen jälkeen ei oo sit varaa lähtee ikinä enää mihinkään..!

  Me otetaan Oskun kanssa sanasolia joka aamu. Tai siis pitäis ottaa joka aamu.. Ehkä pitäis virittää joku olio tähän pöydälle myös, joka muistuttais vitamiineista :D

  Mukavia puuhasteluja sinne! Sienet näyttää taas niin kivoilta. Missäköhän on mun pienet punaset, jotka virkkasin pari vuotta sitten sen oi ihana joulukuu- kirjan ohjeilla????? Pilkut niistä kyl puuttuu edelleen, tietty! :D

  No joo mutta terkkuja ja haleja!

  VastaaPoista
 9. Kivoja puuhia siellä!

  Vihreät sienet on söpöt... Kevätmarkkinat hoi, täällä tullaan;)

  VastaaPoista
 10. Ihanat vihreät sienet! Tykkään myös vanhanaikaisista pakettikorteista! Mukavan kuuloisia jouluvalmisteluja teillä!

  VastaaPoista
 11. Teija: Sitten kun saat inspiksen tulla Hesaan, ilmoittelepa niin treffataan! Kaivelepa sun sienet esiin. Mitäs nyt yksistä pilkuista... =)

  kamomilla: Kyllä tässä kässäpuolella jo tekee mieli miettiä kevätjuttuja!

  Tie on kevyt: Kiitos! Minäkin tykkään tuosta heleästä vihreästä!

  VastaaPoista
 12. Arvaappa olenko muistanut D-vitamiinia! Eli taas koitetaan tsempata...

  VastaaPoista
 13. eilen tänään huomenna: Luulen, että aika moni huolehtii lasten vitamiineista, mutta ei ota itse lisävitamiinia. Laitapa sinäkin jokin possu muistuttamaan asiasta! =)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!