perjantai 26. helmikuuta 2010

Värileikki

Kevät hiipii mieleen ja kotiin. Pikkuhiljaa myös värit ovat vallanneet ensin mieleni ja sitten kotiamme. Ensin tuli vimma löytää violetin sävyjä, sitten saapui kirkas vihreä. Nyt himoitsen keltaista.

Tässä pientä värileikkiä kuvien muodossa viikonlopuksi.

Viimeisen kuukauden ajan lapset ovat pukeutuneet väreihin. Suurin osa puhtaiden pyykkien pinoissa olevista pienimpien vaatteista on viimeisen kuukauden kirppislöytöjä.


Luumunsävyiset sienet saivat seuraa...


Virkkasin nämä leikkimuffinsit jo ennen joulua, mutta nyt olemme viettäneet monta picniciä niistä nauttien. Picnic-alustan lilat sävyt ovat nyt kovin in...


Pyörylöitä virkkailin alkuvuodesta. Olen kuumeisesti miettinyt niiden sijoituspaikkaa, ja viime viikolla sen selvisi erään kirppislöydön myötä. Mutta siitä lisää myöhemmin.


Olen ostanut varmaan lähemmäs kymmenen tulppaanisatsia alkuvuoden aikana. Ensin minua miellyttivät valkoiset kimput, mutta nyt olen nauttinut enemmän violetin sävyistä. Jospa seuraavaksi sitten jo keltaisia tulppaaneja!


Kaapissa on odottamassa uusi pari Adidaksen nahkatennareita. En voinut vastustaa näitä, kun kävelivät vastaan. Myös froteinen huppari on uusi löytö Fidasta.


Tässä minun vakkarivarustukseni kotosalla, oli sitten talvi tai kevät: villasukat. Nämä rumilukset kävelivät kirppiksellä vastaan ja pakkohan minun oli pelastaa ne mukaani.


Olen ihastunut kirppiksiltä löytyviin parittomiin ja kupittomiin kahvikupin asettilautasiin. Olen ostellut niitä kukkien aluslautasiksi. Yllättäen niille on löytynyt muutakin käyttöä. Tässä yksi suosikki lasten helmien kera.


Oikein mukavaa, värikästä viikonloppua teille kaikille vierailijoille! Miten kevät näkyy teillä?

12 kommenttia:

  1. Olipas piristävä väri-ilottelu!

    mukavaa viikonloppua sinne apinamaahankin :)

    VastaaPoista
  2. Ihania asioita joka kuvassa! Mulla samanlainen fiilis: väriä on oltava ja sitä on saatava lisää, sekä sisustukseen että lastenvaatteisiin jne. Ihania muffinsseja! Pitää kans kokeilla. Samoin nuo värikkäät pyörylät on hienoja, odotan innolla mitä niistä kehittelet! Mulle tuli tänään postista Virkkaa ja neulo jämälangoista-kirja ja sen kannessa tais olla jotain tuollaisista pyörylöistä tehtyä. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa väriterapiaa :)
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Ompas teillä jo värikästä! Ihanaa kun kevät lähestyy! Ja ihanat virkkaukset sinulla taas kerran, koukku pysyy sinulla näköjään hyvin käsissä :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus, väriä nam!! Itsekin postailin värejä muutama päivä sitten.

    Mukavia viikonlopun päiviä!

    VastaaPoista
  6. Mannukka: Juu, jämälankakirjassa oli just noita pyörylöitä! Mun yks pyörylätyö tuli illalla valmiiksi, mutta esittelen sitä sitten myöhemmin.
    Teija: Muistan kyllä värisi! Sulle silloin kommentoinkin, että mulla työn alla vastaavaa...
    Lätkämasiksesta huolimatta oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kovasti kevättää meilläkin. Talviset tekstiilit nopeasti kaappiin ja keväistä väriä tilalle!

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat ja värit! Tykkään!

    En tiedä näkyykö kevät meillä vielä mitenkään erityisesti... Kukkiin pitäisi vaihtaa mullat ja siivoilla yhtä sun toistakin kohtaa. Aurinko alkaa paljastaa villakoiria siellä täällä :)

    VastaaPoista
  9. Kyllä se kevät täälläkin näkyy väreissä. Kirkkaita värejä. Ahmintaa ja liioittelukin.
    Ihanat muffinsit!

    VastaaPoista
  10. Värit ovat kevään odotuksen myötä valloittaneet munkin mielen. Tulppaanit on kauniita, munkin on pitänyt niitä keittiön pöydälle ostaa mutta vielä on jäänyt ostamatta. Ehkä tällä viikolla..? :)
    Ihanaa värikästä viikkoa. :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat tunnelmat näissä, kaikkiin samastun voimakkaasti: väreihin, sukkiin, tulppaaneihin, lautasiin, virkkuuherkkuihin.. Ihanaa, Ah!

    Pyörylät on mullakin mielessä, pitäis panostaa puuvillalankojen metsästykseen :) Helposti vähän valjuja värivaihtoehtoja nyt kaupoissa, pitää saada kirkasta!

    VastaaPoista
  12. värejä ahmin minäkin ympärilleni! ja kauppareissulta jää usein tulppaneja käteen. ne taitaa olla ne ekat kevään merkit :D

    VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!