sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naistenpäivänä


- aloittelin aamun omassa rauhassa hyvin aikaisin. Kynttilänvalossa oli kiva nautiskella teetä tietokoneen äärellä. Aamiaiseksi tein pari ruisleipää, jotka paahdoin ja voitelin kookosöljyllä. Siihen päälle viipaloin sopivan kypsän avocadon ja pinnalle ripottelin loput idut. Nam! Suosittelen!
- olen tehnyt pihatöitä. Nostelin viimeiset pulkat ja sukset varastoon. Levittelin viimeisiä lumia ja keräsin irtoroskia sekä talven aikana hiekkalaatikolla rikkoutuneita muoviastioita. Tänä keväänä luovumme hiekkalaatikosta, eikä minun tule sitä ikävä! Ihastelin alkavaa kasvua.
- mentiin neitien kanssa kukkakauppaan valitsemaan naistenpäivän kukkaset. Minä valitsin valkoisen jaloleinikin, tytöt ottivat ruusut suosikkiväreissään. Lupasin, että saavat omat kukkansa omiin huoneisiinsa, kunhan huoneissa on siistiä. Ovelaa kiristystä...
- olen vihdoinkin löytänyt inspiksen uudessa siivessä olevan makuuhuoneemme viimeistelyyn. Seinällä yksin nakottava unisieppari kaipaa jotain seurakseen. Valkoisen seuraksi tulossa on ripaus mustaa, harmaata ja puun sävyjä. Simppelillä linjalla mennään.

Ihanaa naistenpäivän iltaa!

Happy Women´s Day, you all!
I´ve had a peaceful morning with candle light and avocado sandwiches. I also made some garden work. I can´t wait to start raking and planting something for the spring. We went to buy some Women´s Day flowers with my daughters. Each one chose her favorite. Mine was Ranunculus. I´ve finally found inspiration to finish our new room. White walls need something. I have a lot of ideas!

19 kommenttia:

 1. Ihanasti krookukset nousevat siellä! Mullakin niitä näkyy, mutta lumettomia pälvipaikkoja on vielä vähänlaisesti. Sun pihatilanne näyttää jo tosi hyvälle! Tästä se taas lähtee. Niin ja hyvää naistenpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosin nämä ovat naapurin pihalta. Meillä on pihassa enää ihan ripaus lunta niissä kohdissa, mihin kolattiin. Mutta olettehan te niin pohjoisessa, että ei ihmekään... Hyvää naistenpäivää!

   Poista
 2. Herkkuaamiainen. :) Onpas lohdullinen näky nuo sipulikukkien kärjet, ihanaa!
  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krookukset nousevat ja lumimarjoissa näkyy jo nuppuja! Narsissit tosin eivät ole parissa viikossa juuri nousseet. Varmaan ihan hyvä niin. Eiköhän tässä vielä kylmäkin jakso tule. Hyvä naistenpäivää sullekin!

   Poista
 3. Oi, ihanat kuvat. :)
  Mukavaa naistenpäivän iltaa!!!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ihan on kevättä ilmassa. Tekis mieli jo tarttua haravan varteen! Naapuri leikkasi omenapuita ja kun kysyin onko hän koskaan leikannut niitä näin aikaisin, hän vastasi että ei ole. Ja ikää on jo lähes 80, siis naapurilla...

   Poista
 5. Siis onko siellä jo NIIN kevättä ilmassa? Täällä on loskaa, jäätä ja lunta.... :-/

  Hyvää naistenpäivää! Palaan sinuun sähköpostin puolella! Terkut! A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä täällä tekis mieli jo kaivaa harava esiin ja tuolit terassille, jonka eilen lakaisin...
   Mukavaa viikko!

   Poista
 6. Justiinsa eilen tein kasan piha-aiheisia postauksia valmiiksi, kun se pihanlaittovimmahan ei anna armoa näköjään koskaan. Ens viikolla tarkoitus mennä Bostoniin puutarhamessuille. Ituja ajatus myös viritellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla se vimma täällä kasvaa! Siihen liittyy vielä talon maalaus ulkoa, terassin uusiminen ja remppaläjien siivoaminen... Että semmosta pientä! :)
   Mukavaa messumatkaa! Kuulostaa ihanalta. Ota kamera mukaan!

   Poista
 7. Hämmentävän pitkällä kevät kyllä on siellä!!! Ihanaista naistenpäivän loppurutistusta sinnekin. :) Mä en tiedä mikä noissa leinikeissä on, ne ovat jotenkin hirmu kivoja. :)

  VastaaPoista
 8. Hämmentävän pitkällä kevät kyllä on siellä!!! Ihanaista naistenpäivän loppurutistusta sinnekin. :) Mä en tiedä mikä noissa leinikeissä on, ne ovat jotenkin hirmu kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ero on tosiaan hurjan iso, kun ajaa vaan 100 kilometriä merestä pois. Kyllä se kevät nopsaan tulee sinnekin, kunhan tästä maaliskuu etenee! Ja minäkin odottelen vielä pakkasjaksoa. Leinikit on jotenkin niin herkkiä. Toivottavasti nuo nuput aukeavat myös.

   Poista
 9. Ihanaa kevättä! Mukavaa keväistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on kyllä ollut niin kevät täällä etelässä! Ihanaa!

   Poista
 10. Löysinpäs vastavierailulle ihan vahingossa! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!