lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kivaa kiirettä!Ulkona on yhä harmaata ja meillä kotona kovin sekaista. Viikko on ollut sen verran kiireinen, että olen käynyt kotona lähinnä kääntymässä.

Viikkoon on mahtunut ihana, pikainen visiitti kässäkamun luokse ja tietenkin sitä arjen kuskausrumbaa, mutta pääasiassa mukavaa uutta. Olen tutustunut uuteen työhön pellavan parissa. Täytyy sanoa, että kyllä on kiva tehdä töitä kauniissa ympäristössä kauniiden tuotteiden parissa. Kameran kanssa en tosin ehtinyt vielä kierrellä, mutta ehkäpä vielä ehdin.

Harmaudesta huolimatta kävin yhtenä aamuna metsässä aamulenkillä. Lumet eivät toki ole kokonaan kadonneet, mutta juoksin kaupungin hiekoittamaa ulkoilureittiä. Ihana keväinen fiilis. Linnut lauloivat. Käykääpä kokeilemassa!

Minulla on myös ollut kirppispaikka vuokrattuna. Vaikka olin jo ajatellut, että paikallinen itsepalvelukirppis oli hinnoitellut itsensä yli (44 e/viikko + 2,5 % myyntiprovisiota), otin paikan ja kyllä on taas kauppa käynyt. Tavaraa olisi mahtunut enemmänkin, mutta en ole tällä viikolla ehtinyt enää kaappeja kaivelemaan. Hyvän mielen rojuterapiaa taas kerran!

Nyt toivottelen ihanaa viikonloppua! Taidan vähän raivata kotia ja tietenkin urheilla! Nauttikaa tekin olosta!

It´s been very grey but I almost haven´t noticed it, since I´ve had a busy week. I´ve done some work with beautiful linen clothes in a beautiful milieu. I´ve also had a table in a local flea market. It´s such a nice feeling to see how things disappear...
Hope you have a lovely weekend! Take a walk (or a jog) and enjoy the lovely spring feeling!

12 kommenttia:

 1. Huh, mikä viikkovuokra! Turussa maksan 28e/viikko ilman provikkaa. Toivottavasti kauppa käy todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kova, mutta niin se tuntuu täällä pk-seudulla olevan paremmissa myyntipaikoissa. Mutta kyllä siellä kauppa käykin ja aina on porukkaa reilusti!

   Poista
 2. Kivoja juttuja sulla meneillään. Tuo kuvassa oleva koira on niin samannäköinen kuin meidän pieni Aussi-tyttömme. Tarkoitatko kirppispaikalla sitä A:lla alkavaa? Mulla ois nimittäin myös tarvetta varastojen tyhjentämiseen, lähinnä autotallin. Mieheni nimittäin haluaisi jo päästä sinne tekemään golflyöntiharjoituksia, mutta kun maila ei mahdu heilahtamaan kunnon swingiin :-) Jotain siis tarttis tehdä, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä kysäisen sen rodun, kun en nyt muista... Tarkoitan just Akselia. Ei kun tavaraa keräämään ja paikkaa varaamaan!!!

   Poista
 3. Akseli on vaan niin tuottoisa, että kyllä siitä sen sitten viitsii maksaa. Asiakasmäärä suuri ja palkkaakin pitää työntekijöille tulla - joita on siellä aika paljon. Ja tod. näk. vuokrakuluihin tulee aika ajoin muutoksia... Mutta koska siellä todella myydään, on kannattavampaa maksaa mun mielestä tuo hinta vs. huippumyynti, koska pienemmillä kirppareilla ei taas viikossa välttämättä mitenkään yllä samaan ja pitää ostaa 2 tai 3 viikkoa. Ja sitten se menikin jo sen Akselin kirppisviikon hinnan yli. Näin mä olen tämän siis ajatellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus myös vienyt pienemmille kirppareille ja sitten kantanut melkein samat kamat kotiin ja todennut, että ei kannata. Odottelen vaan, että milloin Akseli saa varteenotettavan kilpailijan jostain päin Espoota...
   Se Akselin uusi sähköinen järjestelmä on aika mainio, kun näkee myynnin online.

   Poista
 4. Hauskaa, että tosiaan aktivoiduit kirppispöydän kanssa! Välillä itsekin ihmettelen noita myyntipöytien hintoja: mielestäni vähän liikaa ja pistää monet laittamaan liian kovat hinnat tavaroilleen. Omani parin viikon takaa oli vähän edullisempi, mutta ei paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sitä kamaa alkoi kertyä lämpimään varastoon niin, ettei siellä mahtunut liikkumaan niin oli vaan pakko. Tai sitten olisi pitänyt kantaa kaikki Fidaan tai vastaavaan... Nytkin jää vielä kamaa kyllä Fidaan asti, kun ei kaikkea viitsinyt edes hinnoitella tuonne.

   Poista
 5. Ihana pirteä fiilis välittyy! :) Kirppissettiä pitäisi täälläkin alkaa kaivelemaan. Fb kirppiksen etuna on se, että voi lisätä tavaraa kotoa käsin, mutta kaikki pitää kuvata. Kirppispöydän etu on se, että ei tarvitse ajoittaa tavaroiden hakuaikoja muuhun elämään. Mutta tehtävä se on. Kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, molemmissa kirppiksissä on puolensa! Mulla on nyt edessä loppujen kamojen jaottelu Fidaan ja muualle jakoon. Pienen osan säästän pesämunaksi seuraavaan keikkaan varmaankin... Sitä muuten aina yllättyy kuinka tuosta rojuterapiasta tuleekin hyvä olo! Energistä naistenpäivää sulle! Kaivelehan kaappeja!

   Poista
 6. Onhan tuolla hintaa. Meillä 28 e/vko. Viime vuonna oli niin kova kilpailu, että hinnat olivat alle 20e, mutta se ei kyllä ollut enää yrittäjäystävällistä.. Itsellä olisi pian myös edessä kirppiskopin varausta ja tavaranlajittelua, luistinvarastot vaan tais jäädä vielä ensi vuoteen... Piti ottaa koppi aiemmin, muttei ole arkikiireiden oheen ehtinyt/jaksanut. Naistenpäivää siulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tosiaan eroa kirppispaikoilla Suomenmaassa. Tsemppiä vaan sinne kamojen kaivantaan ja ihanaa naistenpäivää sullekin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!