sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ikkunanpesua ja maailmanparannusta

Olimme viikonloppuna kolmen ystäväni kanssa talkoilemassa yhden ystäväni tulevassa kodissa, joka on paratiisi. Ohjelmassa oli vasta kitattujen ikkunoiden pesua. Olisittepa kuulleet sitä luuturätin nitinää ja naurun rähinää. Samalla tuli parannettua maailmaa ja ladattua akut arkeen!

We were cleaning the windows of my friend´s old house that is under renovation. Four friends and a lot of laughter! What a paradise!

17 kommenttia:

 1. Ikkunanpesukin kuulostaa tuolla reseptillä hauskalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se verran kovasti piti hinkata kittiläikkiä, että ihan käsivarsissa tuntui seuraavana päivänä! Mutta kivaa se oli hyvässä seurassa...

   Poista
 2. Niiin aaakeeta ja keväistä! tämä on just se aika, jolloin toivoisin asuvani etelämpänä - täällä on lunta varmsti vielä ainakin kuukaudeksi ja siellä jo täysi kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän aikaa vuodesta Suomi on pitkä maa! Kukat puskevat ja puissa on silmut! Mutta on täälläkin nyt tosi viileää! Pohjoisen puolella oli viileää puuhaa tuo ulkopintojen pesu.

   Poista
 3. Postauksesi toi hymyn huulille, kiitti. Ihan Fiskarsin näköistä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaina käytiin tsekkaamassa Fiskarsin maalismarkkinat!

   Poista
 4. Samoin minulla hymy huulilla :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostipa ihanalta viikonlopulta. :) Mä en tykkää yhtään ikkunanpesusta, mutta tuollaisia pikkuruutuisia pesisin mielelläni. Ja juu, tiedän olevani mielipiteineni aika usein yksin. ;)

  VastaaPoista
 6. Kuulostipa ihanalta viikonlopulta. :) Mä en tykkää yhtään ikkunanpesusta, mutta tuollaisia pikkuruutuisia pesisin mielelläni. Ja juu, tiedän olevani mielipiteineni aika usein yksin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa vanhoissa ikkunoissa on kyllä oma viehätyksensä! Pesukin on jotenkin ihan eri juttu kuin uusien isojen pintojen... Saatanpa olla kanssasi samaa mieltä! :)

   Poista
 7. Mullakin olis talkoita tarjolla aika lyhyellä varoitusajalla ;-)

  VastaaPoista
 8. Ihanat ikkunat <3 ja ihanaa, mikä energia virtaa nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla vanhassa talossa virtasi hyvä energia! Odotan innolla, että ystäväni pääsee muuttamaan taloon!

   Poista
 9. Ihania ikkunoita ystävälläsi. Ja kyllähän kivat puitteet ja hyvä seura tekee melkein mistä vaan kivaa. Ikkunoiden pesu on silti ihan kivaa puuhaa, mutta inhoan sitä ikkunoiden aukomista. (Ja sälekaihdinten putsaamista, joka meillä odottaa jokaisessa ikkunassa. Yöks.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona ikkunoiden pesu on jotenkin arkista, mutta ystävien kanssa uudessa, valmistuvassa kodissa aika jännää. Tosin kittijämien hinkkaaminen teki hommasta jopa hieman hikistä.
   Kotona pesuprojekti vielä odottaa...

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!