perjantai 4. maaliskuuta 2016

Maaliskuun energiaa!

Se on kuulkaas maaliskuu, ja sen huomaa. Valo lisääntyy huimasti, samoin oma energia. Vai liekö tuolla viime viikon lomalla vaikutusta.

Joka tapauksessa olen nauttinut valoisista aamuista, sulista kohdista lumien keskellä ja lintujen alkavasta laulukonsertista. Tennaritkin otin käyttöön eräänä kauniina aurinkoisena päivänä.

Tällä viikolla olen myös muistanut olla onnellinen monista pienistä asioista; omasta ihanasta perheestä, erittäin kivasta työpaikasta ja vaikkapa hyvästä kirjasta, jota luen. Nyt on hyvä hetki hehkuttaa, koska ensi viikolla voi taas olla toisin... Heh!

Mukavaa viikonloppua! Minäpä taidan käväistä kukkakaupassa...

It´s March and I can feel it! A lot of light and energy. I´ve been very happy this week. Let´s enjoy it, cause next week can be something else...
Have a lovely weekend!

8 kommenttia:

 1. Maaliskuu on kevätkuu! Olipas kiva nähdä eilen. :) Teillä näyttää olleen hyvä Lapin matka, ihanat tunnelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli meilläkin, niinkuin ilmeisesti teilläkin lumilomallanne. Mukavaa muotinäytösiltaa! Firman vaatteet sopivat sulle kyllä hyvin!

   Poista
 2. Ihana pöytäpinta teepussien alla!! Ensivierailu täällä, näyttääpä hyvältä! Celia C

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä saa hehkuttaa, kun seuraavasta viikosta ei tosiaankaan tiedä! Täällä on nyt vähän enemmän tahkomisvaihe päällä, mutta optimistina luotan, että parempaan suuntaan ollaan menossa :)

  Kivaa keskiviikkoo! Kiinnostavan ja kauniin näköistä teetä oot hankkinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo teet ovat olleet mukavia uusia tuttavuuksia. Lempeän makuisia iltajuomia, eivät virkistä liikaa. Tsemppiä sinne toipilaille ja parempaa viikkoa toivotellaan!

   Poista
 4. Valo tuo kyllä kummasti energiaa. Minäkin olen herännyt talviunesta. Mutta tennareita en ole vielä ottanut esiin, täällä on vielä jäätä ja luntakin...sulaisivat jo pois, minäkin haluaisin jo kevyemmät kengät jalkaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin tennarikauteni oli yhden päivän mittainen... ja nilkkoja paleli. Hih!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!