sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vappuhaipakkaa!


Tässäpä muutama kuva vapun ja viikonlopun varrelta. Melkoista haipakkaa on ollut. Välillä se haipakkakin on tosin kivaa.

Viikonloppu sujui pääosin töissä asemalla pellavamarkkinoilla, mutta muuten olen ehtinyt mukavasti treffata ystäviä, nauttia sopivasti kuohuvaa ja rentoutua kotisaunassakin. Viime päiviin on sisältynyt myös irtohiuksia, tatuointeja ja kesäsandaaleja. Ei siis hassummin!

Mukavaa alkavaa viikkoa! Äitienpäivä lähestyy, joten juhlasta juhlaan kuljetaan...

I´ve had a busy weekend. Quite a lot of work, but still I´ve had time to meet some good friends and have a glass of sparkling wine. Not bad! I wish you a nice beginning of the week!

6 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaapa kivalta - aika paljon on siis ehtinyt tapahtua vapun ja viikonlopun aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voikin sitten hieman levähtää, kun arki alkaa! Tällaiset superviikonloput ovat ihan kivoja silloin tällöin, mutta kyllä tämä "työstä käy". Ei nimittäin tullut illalla uni kaiken sen tohinan jälkeen! :)

   Poista
 2. Teillä on tosiaan näyttänyt olevan haipakkaa, mutta mukavaa sellaista =) Itselläin tuntuu olevan niin haipakkaa, että taas ovat jäänet kaikki ihanat blogit kommeintoimatta. Töissä tulee nukkarissa luettua, mutta kommentointi on sielä hieman hankalaa =) =) Ihana meininki sulla kuvissa taas muutenkin. Olen ihan tärinässä seuraamassa kun luonto herää eloon. Puutarhassa täytyy käydä bongailemassa uusimpia pilkistelijlöitä. Täällä ei ole heposteltu, mutta neiti on harjoitellut ahkeraan polkupyörällä ajoa. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ruuhkavuosien kiirettä! Mukavaa sellaista, mutta vähän täytyy karsia tekemisiä ja menoja. Luonnon seuraaminen on nyt kyllä ihanaa. Kävin su-iltana lenkillä ja ihastelin puiden lehtiä. Osa on jo tosi isoja. Täytyykin ehtiä kameran kanssa metsään! Mukavaa viikkoa teillekin sinne kiireiden keskelle!

   Poista
 3. Tutunnäköistä maisemaa vilahti jossain kuvassa...olitte mielessä vappuna -meno oli kuin ennen siellä vappupäivänä ;D
  Mukavia toukokuun päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa maisemissa oltiin ja oli kyllä taas kivaa! Mukavaa toukokuuta sinnekin ja terkkuja kaikille!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!