torstai 7. toukokuuta 2015

Frillaa ylle!Kevät etenee ja narsissit ovat pihalla jo täydessä kukassa. Naapurin tulppaanitkin ovat auenneet aurinkoisessa paikassa. Eilen juoksin sateessa tuolla metsässä ja ihmettelin kovasti vihertyviä mustikanvarpuja ja kasvavia lehtiä puissa.

Pukeuduin eräänä aamuna töihin ja kuopus ihmetteli, että miksi minä pukeudun niin hienosti. "Ihan kuin olisit menossa juhliin." Minulla oli ylläni frillahame.

Ei ole neiti paljon nähnyt äidillään hameita. Olen niin farkku-tennarityttö, että harvemmin jaksan kulkea hameessa. Mutta kun frillahameeseen yhdistää ronskit maihinnoususaappaat, alkaa tyyli olla oma!

Mukavaa loppuviikkoa! Pitäkääpä silmät auki ja katselkaa tätä kasvun ihmettä! Meillä täällä Etelä-Suomessa alkaa olla vuoden vehrein hetki, kaikkialla on ihanan vaaleanvihreää!

ps. Naapurit leikkaavat ruohoa ensimmäistä kertaa tälle vuodelle...

It´s getting green out there. Narcissus is blossoming and tulips are about to start. I was jogging in the forest and admiring all that green around!
One morning I wore my new frill skirt on my way to work. My youngest daughter wondered why I looked like I was going to a party. She hasn´t seen me wearing a skirt a lot. But a skirt with my Dr Martens shoes suites me well! 
Have a lovely end of the week!

8 kommenttia:

 1. Kuvassasi näyttää, kuin kielotkin jo lehtiä pukkaisi..:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kevät onkin siellä jo pitkällä:-) Niin ihanan näköistä. Vihreä ilmestyy luontoon niin yhtäkkiä, ei mukana pysy:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan huomaa tuon vihreän lisääntymisen, kun vaan malttaa hetken pysähtyä katselemaan! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana hame ja maiharit. Täällä alkaa kanssa vihertämään! Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin ihastuin tuohon hame-maiharit-yhdistelmään! Ihkua viikonloppua!

   Poista
 4. Voi miten ihanan kesäistä teillä jo on! Niin ja bongasin sinut lehdestä, ihana juttu oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että huomaakohan kukaan! Ja kiitos!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!