perjantai 22. toukokuuta 2015

Eräänä keväisenä päivänä ja arvonnan voittaja


Nämä toukokuiset päivät ovat sitten ihania! Lämpöä ja virtaa riittää iltaan saakka.

Käväisimme eilen kuopuksen toiveesta läheisessä metsässä pikku lenkillä. Suuntana oli lenkkipolulla sijaitseva lihaskuntolaitteisto. Kuopus ajeli pyörällä ja minä potkuttelin toisen neidin isolla potkulaudalla. Aika mainio laite. Reidet saavat hyvää työtä, kun tuolla potkuttelee. Näillä paksuilla renkailla potkulauta toimii loistavasti myös lenkkipolulla.

Reissussa oli mukana myös kamera, ja nautiskelinkin vihreästä luonnossa neidin temppuillessa laitteilla. Minäkin toki kokeilin laitteita, mutta eilisen kahvakuulan jäljiltä olin sen verran kipeä, että päätin enimmäkseen kuvailla.

Mukavaa keväistä viikonloppua! Nauttikaa vihreästä luonnosta!

ps. The winner of the giveaway is H! Please contact me and leave me your address. My Email is on the sidebar.

One lovely sunny evening. I love these warm evenings of May, since I have energy till the evening. I took my daughter´s scooter and  camera with me to the forest yesterday. Have a lovely weekend and enjoy all the green!

4 kommenttia:

 1. Onpas kauniin kesäisiä ja raikkaita kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaan vihreitä kuvia. Toukokuun on mielestäni vuoden paras kuukausi :-) Nautin siitä joka vuosi enemmän ja enemmän.
  Tänään ollaan puuhailtu pihakirppiksen kanssa, johon osallistumme huomenna Siivouspäivänä. Osallistumme siihen taloyhtiönä Ylisrinne 1-5 Olarissa, kivaa :-)
  Nyt vaan toivotaan, ettei ihan kaatamalla sataisi ainakaan koko päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on konttikirppis lähikoulun pihalla. Minä käväisen tällä kertaa vain asiakkaana. Omat kamat lähtevät sitten viikon päästä kiertoon bloggarikirppiksellä, josta täytyykin muistaa postailla... Nyt pitäis kaivella kovasti kaappeja taas.
   Hyviä myyntejä sulle ja peukut pystyssä, että pilvet keksisivät jonkin muun reitin!

   Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!