maanantai 11. elokuuta 2014

Bloggari-kirppis torstaina!

Täällä astutaan reippaalla askeleella arkeen! Eilen vielä lomaisissa tunnelmissa Viron-Latvian kiertueella, mutta tänään jo täysi tohina päällä. Katsotaan, josko saisin ihasteltaviksenne muutamia kuvia rikkimenneestä kamerasta. Ihana reissu takana, mutta nyt katse tulevaan.

Olen taas torstaina mukana ihanan poppoon kanssa Cafe Latte Lifestylepuodin Bloggari-kirppiksellä! Tervetuloa retkelle Leppävaaran kauniisiin kartanomaisemiin!

A bloggers´ flea market in Leppävaara, Espoo on Thursday!


6 kommenttia:

  1. Moikkelis moikkelis! Arki on taas alkanut :) Tuntuu aika kivalta kesän löllöttelyjen jälkeen. Luin monta postausta taaksepäin, ja vaikuttaa että sielläkin suunnilla on suvesta nautittu :)

    Onnea myynteihin jälleen kerran! Meillä oli just Åbloggareiden kirppis eilen, ja oli kyllä ihan hurja suksee. Harmi että itse en päässyt myymään, mutta heti alkajaisiksi olin tunnelmia haistelemassa. Toivottavasti siellä sama juttu torstaina!

    Puhtia syksyyn ja arjen juttuihin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhtia sinnekin! Onneksi vielä hetken lämpöä piisaa, joten arkeen siirtyminen on asteen verran helpompaa!

      Poista
  2. Kuulostaapa kivalta! Aivan upea kuva tuossa edellisessä postauksessasi tuo eka maalaismaisema. Täydellinen. Huokaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ilta-aurinko tosiaan väritti peltoja nätisti, kun tultiin uimasta.

      Poista
  3. Kivaa kirppistä teille kaikille ja myyntitsemppiä!
    Arki rullaa täällä nyt niin, että oksat pois. Ihana työ, mutta illat jäävät niin lyhyiksi. Seitsemän jälkeen aamusta hyppään jo pyörän selkään ja uusi päivä alkaa. Ja yhtäkkiä ollaankin jo taas illassa.;)
    Terkkuja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ihanaa on töissä. Pitelehän meille peukkuja, että sadepilvet pysyvät poissa! Näkemisiin!

      Poista

Kiva kun kävit blogissani! Kiitos kommentistasi!